Események

Rendezvény neve: ITBN CONF-EXPO
Dátum: 2017. 09. 20. - 2017. 09. 21.
Tartalom: Az idei rendezvény résztvevői a mesterséges intelligencia és a kiberbiztonság hideg mélységeibe merülhetnek alá, és olyan kérdésekre kaphatnak választ, hogy
* Mit tesznek majd a következő évek az automizált biztonság asztalára?
vagy, hogy
* Vajon áldás vagy átok a szakma számára a gépek mindentlátó szeme és precíz gondolkodása?

A világ legjobb kiberbiztonsági szakértői mellett a rendezők etológusok és pszichológusok segítségét is kérték, hogy segítsenek eligazodni a probléma megértésében.
Szervező(k):
Helyszín(ek):
Groupama Aréna
Budapest
Típus: Informatikai / Kiállítás / Ingyenes
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Kompakt szerszámosláda okostelefonba építve

A Cat phones bejelentette legújabb csúcskészülékét, a Cat S61 okostelefont, amit Barcelonában, a Mobile World Congressen mutat be hivatalosan. 

Teltház volt a Women Startup Competition Kolozsvári versenyén

A Women Startup Competition, amely a női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató vállalkozásokat helyezi előtérbe, büszkén jelenti be a Február 16-17-én, Kolozsváron megrendezésre került, második elődöntőjének győzteseit.

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

A több mint 1.500 üzletet és ügyfélkiszolgálási pontot tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting kiosztotta az idei „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat. 

A Google mesterséges intelligenciája segít, hogy több pénzt keress

Elindult az új Adsense, ami a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia eszközeivel segíti a tartalomszolgáltatókat magasabb bevételhez jutni. A lelkes honlaptulajdonosok szerint új korszak kezdődik a weben, mások csalódottságuknak adnak hangot.

Fél perc alatt is elvégezhető egy kárbejelentés

Az utóbbi idők egyik legnagyobb digitális hype-ja kétségtelenül a tavalyi évben ismertté váló chatbotok körül alakult ki. A trend ezúttal a szokottnál gyorsabban érte el hazánkat, február elején ugyanis publikálásra került az első magyar chatbot, mely a biztosítási kárbejelentést egyszerű, már-már szerethető folyamattá varázsolja.

cloudappsportal.com