Események

Rendezvény neve: 11. DE! Konferencia - MI mit tud
Dátum: 2017. 11. 28. - 2017. 11. 28.
Tartalom: Tervezett előadások és előadók:

* Kik lesznek a munkatársaink 2027-ben? (Papp László ügyvezető igazgató, Gartner képviselet)
* Félnünk kell-e a mesterséges intelligenciától? Ha igen, akkor miért nem... (Mihálydeák Tamás dékán, Debreceni Egyetem)
* Mesterséges idegsejtek (Török Ágoston tudományos munkatárs , MTA SZTAKI)
* A Cybermackó-effektus, avagy mi jön a digitális bennszülöttek után? (Z. Karvalics László docens, Szegedi Tudományegyetem)
* Tanuló gépek nyomában (Csáji Balázs Csanád tudományos főmunkatárs, MTA SZTAKI)
* Megszelídül vagy elszabadul a mesterséges intelligencia? (Mészáros Tamás docens , BME MIT)
* Érti-e a szöveget a mesterséges intelligencia? (Farkas Richárd adjunktus, Szegedi Tudományegyetem)
* Neumann áhított elmélete (Bátfai Norbert adjunktus, Debreceni Egyetem)
* Evolúció az agyban, valós időben? (Szathmáry Eörs projektvezető, MTA Ökológiai Kutatóközpont Evolúciós Rendszerek Kutatócsoport)
Szervező(k):
NJSZT  - Szervező
Helyszín(ek):
Hotel Gellért
1114 Budapest Gellért tér 2.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Építsük ma a holnap adatközpontjait!

Az adatközpont a szervezet lelke: ha elavult, minden téren hátráltatja a működést és a munkát. Ha viszont naprakész, akkor jelentős mértékben javíthatja a vállalat pozícióját a piacon. De milyen alap szükséges ahhoz, hogy egy cég képes legyen mindig lépést tartani a technológiákkal és új elvárásokkal? A SUSE szakértői összegyűjtötték a legfontosabb követelményeket.

Új védelem a zsarolóvírusok ellen

Több millió számítógépet fertőztek már meg és titkosítottak a különböző zsarolóvírusok, és ezzel hatalmas károkat okoztak világszerte. A G DATA most egy olyan intelligens zsarolásvédelmi modult integrált termékeibe, amely kikapcsolt vírusvédelem mellett is megállítja a merevlemezeket titkosító kártevőket.

Újabb rekord: a harmadik negyedévben több mint 35.000 állást hirdettek meg

Újabb rekordok dőltek meg a munkaerőpiacon: több mint 35 ezer állást hirdettek meg az elmúlt 3 hónapban a legnagyobb hazai álláskereső portálon. A Profession.hu legújabb, 2017 harmadik negyedéves adatokat feldolgozó riportja szerint alig van olyan szakterület, ami ne küzdene munkaerőhiánnyal.

A hatékony IT-biztonság alapja a sérülékenységek korai észlelése

Világszerte csaknem 1300 biztonság rést fedeztek fel a tavalyi évben a különböző, sebezhetőségek feltérképezésére szakosodott szervezetek, melyeknek több mint a felét, 663 darabot a Trend Micro Zero Day Initiative (ZDI) programján keresztül jelentették be – derül ki a Frost & Sullivan legfrissebb jelentéséből

A Fujitsu integrált adatbiztonsági célgépet vezet be

A Fujitsu bemutatta a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményű adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S4 következő generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetek igényeit. 

cloudappsportal.com