Események

Rendezvény neve: INOTÉR Konferencia
Dátum: 2017. 10. 17. - 2017. 10. 19.
Tartalom: Az idei Infotér Konferencia azt tűzi ki célul, hogy beazonosítsa azokat a teendőket, amelyek hazánk boldogulását szolgálják, és amelyekben az informatikának, az információs társadalom vívmányainak oroszlánrésze van. A gazdaságnak ma már nincs olyan területe, amelyben ne lenne meghatározó szerepe az informatikának, így magától értetődő, hogy a digitális agrárstratégiától a digitális munkaerőprogramon és a modern vállalkozásokon át az ipar 4.0-ig és az exportfejlesztésig mindent érintünk a téma kiemelkedő képviselőivel. A konferencia nevéhez híven a legtöbb előadás és beszélgetés a digitális korban érvényesülő embert érinti: eHealth, idősügy, oktatás, digitális kompetenciák, nyílt forráskódú képzés, egyház és digitalizáció, művészetek és az informatika, de szó lesz a digitalizáció élettani, társadalmi és környezeti hatásáról is.
Szervező(k):
Helyszín(ek):
Anna Grand Hotel
Balatonfüred
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Országos Marketinggyémánt Díj

Marketingszolgáltatói oldalról a Kreatív Vonalak Kft. lett Az Év Marketing partnere 2017-ben, megbízói/ügyféloldalról pedig a Platán Autóház Kft. viselheti az Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2017 címet.

Az innováció csapatmunka

Online fotóarchívumot építenek, harcolnak az élelmiszer-pazarlás ellen, új technológiák alkalmazásával keltik életre a klasszikus művészeteket és mesélik el történeteiket.

130 éves a Siemens Magyarországon

A Siemens a Körúti Villamos Vasúti Vállalat Siemens & Halske, Lindheim & Cie és Balázs Mór nevű cég 1887. november 22-i bejegyzésével jelent meg hivatalosan is hazánkban, és röviddel később, ugyanazon év november 28-án átadta a főváros első, a Nyugati pályaudvart az Oktogonnal összekötő villamosvonalát.

A Telekom nem áll meg a kedvezményekkel

Az elmúlt hétvégét követően a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2017. november 24-26-a között. 

Mit gondol, hogy fog kinézni 30 év múlva Dubaj, Moszkva vagy New York?

A Kaspersky Lab népszerű multimédiás projektje, a Föld 2050 frissítést kapott, a meglévő városokat kiegészítették Dubai, Moszkva és New York City futurisztikus víziójával. 

cloudappsportal.com