Események

Rendezvény neve: Információbiztonság avagy a Big Data bűvöletében
Dátum: 2017. 10. 10. - 2017. 10. 10.
Tartalom: Tematika:

* Big Data bűvöletében konferenciánk alaptematikája az adatgyűjtés, elemzés és információra alapozott piacszerzés Magyarországon.
* A digitális és videó banktól a blokkláncig és a bitcoin-ig.
* Digitális Jólét Program megvalósítása
* Mire számítanak a multinacionális cégek, és a nemzetközi trendek hogyan hathatnak fejlesztési terveikre, valamint beszállítóik helyzetére?
* Startup: divathullám vagy valós kitörési lehetőség
* Digitális lépéskényszerben: az innovatív megoldások piaci ereje
Szervező(k):
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Informatikai / Kiállítás / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A DDoS támadások költségei akár a 2 millió dollárt is elérhetik

Az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások (DDoS) negatív pénzügyi hatása egyre növekszik. A kis és középvállalkozások számára egy ilyen támadás átlagosan 120 000 dollárba kerülhet, míg a nagyvállalatok esetében ez az összeg elérheti a 2,3 millió dollárt is. 

Kompakt szerszámosláda okostelefonba építve

A Cat phones bejelentette legújabb csúcskészülékét, a Cat S61 okostelefont, amit Barcelonában, a Mobile World Congressen mutat be hivatalosan. 

Teltház volt a Women Startup Competition Kolozsvári versenyén

A Women Startup Competition, amely a női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató vállalkozásokat helyezi előtérbe, büszkén jelenti be a Február 16-17-én, Kolozsváron megrendezésre került, második elődöntőjének győzteseit.

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

A több mint 1.500 üzletet és ügyfélkiszolgálási pontot tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting kiosztotta az idei „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat. 

A Google mesterséges intelligenciája segít, hogy több pénzt keress

Elindult az új Adsense, ami a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia eszközeivel segíti a tartalomszolgáltatókat magasabb bevételhez jutni. A lelkes honlaptulajdonosok szerint új korszak kezdődik a weben, mások csalódottságuknak adnak hangot.

cloudappsportal.com