Események

Rendezvény neve: Infotér e-Health konferenca
Dátum: 2017. 10. 17. - 2017. 10. 17.
Tartalom: A rendezvény az e-egészségügyet jelenleg legjobban foglalkoztató két téma köré szerveződik. A 2014-2020-as uniós finanszírozási ciklus EFOP konstrukció keretén belül megvalósuló ehealth fejlesztések állásáról és az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) bevezetéséről tájékozódhat a közönség a projektben dolgozó vezetők beszámolóiból. Másrészről a főváros és Pest megye egészségügyi ellátását több év alatt átalakító Egészséges Budapest Program kórházi informatikai fejlesztéseivel, többek között a smart hospital koncepciójával foglalkozik a rendezvény.

A konferenciát terveink szerint az Egészségügyért Felelős államtitkárság vezetőinek és az EBP miniszteri biztosának előadása nyitja meg, majd az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet vezetői tartanak előadást. Az ebéd után az ehealth, EESZT projekt és az Egészséges Budapest Program vezetői és az érintett intézmények szakemberei adják elő informatikát érintő fejlesztési koncepcióikat és tapasztalataikat.
Szervező(k):
Infotér  - Szervező
Web: infoter.eu
Helyszín(ek):
Hotel Füred
Balatonfüred Széchényi u. 20.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Négy magyar cég állít ki januárban a Las Vegas-i CES-en

A CES a világ első számú technológiai seregszemléje, melynek keretében a világ legnagyobb vállalatai, feltörekvő startupok, illetve véleményvezérek rántják le a leplet a legfrissebb tech trendekről. A legnagyobb globális technológiai show-n rendre részt vesznek magyar cégek is, ez 2018. január 9-12. között sem lesz másként: hazánkat az NNG, a GPS Tuner, a Dension és a SignAll Technologies képviselik majd Nevadában.

A Cellum és a TransferTo együttműködésében új funkciókkal bővülhetnek a mobiltárcák

Magyarország piacvezető mobilfizetési vállalata, a Cellum, és a határokon átnyúló mobilfizetési hálózatot működtető, szingapúri székhelyű TransferTo stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Ennek eredményeként a Cellum nemzetközi átutalási szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei számára. A TransferTo rendszerén keresztül több mint 1500 vállalat érhető el világszerte.

Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k 2018-ban

Mi lehet a legnagyobb üzlet a dokumentumkezelési szektorban jövőre? Mit fejlesztenek, és mire költenek majd inkább a vállalkozások? Mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetniük a szolgáltatóknak a siker érdekében? 

A magyarországi lakosság 99%-a hozzáférhet a Telenor 4G szolgáltatásaihoz

A Telenor jelentős fejlesztéseket hajtott végre mobilhálózatán 2017-ben, melynek köszönhetően már közel 2700, hatezer főnél kisebb lélekszámú településen elérhető a társaság 4G szolgáltatása. Idén a társaság 170 új bázisállomáson kapcsolta fel a 300 Mbps-os maximális letöltési sebességet biztosító 4G+ szolgáltatást, mely így már több mint 100 településen érhető el, valamint Budapesten tovább javult a beltéri (deep indoor) 4G lefedettség is.

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup.

cloudappsportal.com