Események

Rendezvény neve: Infotér e-Health konferenca
Dátum: 2017. 10. 17. - 2017. 10. 17.
Tartalom: A rendezvény az e-egészségügyet jelenleg legjobban foglalkoztató két téma köré szerveződik. A 2014-2020-as uniós finanszírozási ciklus EFOP konstrukció keretén belül megvalósuló ehealth fejlesztések állásáról és az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) bevezetéséről tájékozódhat a közönség a projektben dolgozó vezetők beszámolóiból. Másrészről a főváros és Pest megye egészségügyi ellátását több év alatt átalakító Egészséges Budapest Program kórházi informatikai fejlesztéseivel, többek között a smart hospital koncepciójával foglalkozik a rendezvény.

A konferenciát terveink szerint az Egészségügyért Felelős államtitkárság vezetőinek és az EBP miniszteri biztosának előadása nyitja meg, majd az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet vezetői tartanak előadást. Az ebéd után az ehealth, EESZT projekt és az Egészséges Budapest Program vezetői és az érintett intézmények szakemberei adják elő informatikát érintő fejlesztési koncepcióikat és tapasztalataikat.
Szervező(k):
Infotér  - Szervező
Web: infoter.eu
Helyszín(ek):
Hotel Füred
Balatonfüred Széchényi u. 20.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A Rakuten és a Techstars közösen segítik a startupokat

A Rakuten bejelentette, hogy accelerator programot indít ambiciózus startupok számára legújabb projektje keretében, amelynek célja a webfejlesztő közösségekkel szoros, mindkét fél számára előnyös kapcsolatrendszer kiépítése.

Civil pályázat a Szigetre

Civil szervezetek jelentkezésére írt ki pályázatot a Sziget Szervezőiroda. A szervezők az idei Szigetre olyan pályázókat várnak, kiknek programja csatlakozik a fesztivál “Love Revolution” kiáltványához, illetve olyan kampányokkal is lehet jelentkezni, melyek kiemelt üzenetként kezelik a béke, a környezettudatosság, az emberi jogok témákat. A pályázat leadásának határideje: 2018. április 15.

Tavasztól lesz kapható a kisméretű hordozható Sony projektor

A Sony bejelentette, hogy az MP-CD1 mobil projektor idén tavasztól lesz kapható Európában. A tenyér méretű, könnyen hordozható MP-CD1 akár 120”-os kép kivetítésére képes kb. 3,5 m-es távolságból. Ez a mindössze 280 g tömegű sokoldalú, többfunkciós, szinte tökéletesen zajmentes projektor bármilyen felületet képes azonnal széles vetítővászonná alakítani, így tökéletes eszköz üzleti prezentációk, játékok, szabadtéri rendezvények vagy családi házimozi vetítésére.

Legyőzi-e a mesterséges intelligencia az emberi hozzáadott értéket?

A munkaerőpiac globális átalakulása jelentős változásokat hozott a HR szakmában és a toborzás, kiválasztás folyamatában is.  Nem kérdés, hogy egészen mást jelent ma HR-esnek lenni, mint néhány évvel ezelőtt: egyre több proaktivitást és szerteágazó tudást is kíván ez a terület. Szigeti Nikoletta, a Profession Services Üzletágvezetője szerint már a közel jövőben radikálisan átalakulhat a szakma, ami viszont biztosan megmarad, az a szubjektivitás, az emberi hozzáadott érték, amit a robotok nem tudnak átvenni tőlünk.

Új technológiát jelentett be a Logitech

Két új gaming terméket jelentett be a Logitech sajátmárkája a Logitech GA Logitech G560 PC az első, kifejezetten gaming célra gyártott hangrendszer, amely a Logitech G LIGHTSYNC technológiának köszönhetően a hanghatások mellett, a játékkal összehangoltan fényhatások megjelenítésére is képes.

cloudappsportal.com