Események

Rendezvény neve: Infotér e-Health konferenca
Dátum: 2017. 10. 17. - 2017. 10. 17.
Tartalom: A rendezvény az e-egészségügyet jelenleg legjobban foglalkoztató két téma köré szerveződik. A 2014-2020-as uniós finanszírozási ciklus EFOP konstrukció keretén belül megvalósuló ehealth fejlesztések állásáról és az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) bevezetéséről tájékozódhat a közönség a projektben dolgozó vezetők beszámolóiból. Másrészről a főváros és Pest megye egészségügyi ellátását több év alatt átalakító Egészséges Budapest Program kórházi informatikai fejlesztéseivel, többek között a smart hospital koncepciójával foglalkozik a rendezvény.

A konferenciát terveink szerint az Egészségügyért Felelős államtitkárság vezetőinek és az EBP miniszteri biztosának előadása nyitja meg, majd az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet vezetői tartanak előadást. Az ebéd után az ehealth, EESZT projekt és az Egészséges Budapest Program vezetői és az érintett intézmények szakemberei adják elő informatikát érintő fejlesztési koncepcióikat és tapasztalataikat.
Szervező(k):
Infotér  - Szervező
Web: infoter.eu
Helyszín(ek):
Hotel Füred
Balatonfüred Széchényi u. 20.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Újabb rekord: a harmadik negyedévben több mint 35.000 állást hirdettek meg

Újabb rekordok dőltek meg a munkaerőpiacon: több mint 35 ezer állást hirdettek meg az elmúlt 3 hónapban a legnagyobb hazai álláskereső portálon. A Profession.hu legújabb, 2017 harmadik negyedéves adatokat feldolgozó riportja szerint alig van olyan szakterület, ami ne küzdene munkaerőhiánnyal.

A hatékony IT-biztonság alapja a sérülékenységek korai észlelése

Világszerte csaknem 1300 biztonság rést fedeztek fel a tavalyi évben a különböző, sebezhetőségek feltérképezésére szakosodott szervezetek, melyeknek több mint a felét, 663 darabot a Trend Micro Zero Day Initiative (ZDI) programján keresztül jelentették be – derül ki a Frost & Sullivan legfrissebb jelentéséből

A Fujitsu integrált adatbiztonsági célgépet vezet be

A Fujitsu bemutatta a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményű adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S4 következő generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetek igényeit. 

Büntethetik a szolárparkokat, ha hiányzik az okos hálózatfelügyelet

Az 50 kW feletti teljesítménnyel rendelkező szolárparkok esetében is elvárás a villamosenergia-hálózat távfelügyeleti rendszerébe történő integrálása. 

Aranyláz a Discovery-n és a Telekom TV-n

A Discovery Channel az Aranyláz Alaszkában vadonatúj évadával és egy hozzá kapcsolódó, nagyszabású nyereményjátékkal jelentkezik.

cloudappsportal.com