Események

Rendezvény neve: Advanced Technologies of SharePoint 2016
Dátum: 2017. 10. 16. - 2017. 10. 20.
Tartalom: A tanfolyam célja, hogy hallgatói saját környezetükben, önállóan képessé váljanak az alábbi műveletek elvégzésére:

* A SharePoint 2016 alapvető architektúrája és annak új, tovább fejlesztett funkcióinak, valamint a kulcsfontosságú hibrid funkciók ismerete.
* A SharePoint 2016 környezetének megtervezése és implementálása olyan módon, hogy az megfeleljen a magas rendelkezésre állás és katasztrófa helyreállítás követelményeinek.
* Business Connectivity Services és Secure Store Service megtervezése és implementálása
* A SharePoint 2016 produktivi.tást növelő szolgáltatásainak konfigurálása és kezelése
Megoldások kezelése a SharePoint 2016-banKözösségi funkciók, üzleti intelligencia megoldások tervezése, konfigurálása.
* Webtartalom kezelés tervezése, konfigurálása Internetre publikált környezethez.
* Enterprise Content Management tervezése és konfigurálása.
* SharePoint Server 2016 frissítés és migráció végrehajtása.
Szervező(k):
Szirtes Technologies Oktató és Tanácsadó Kft.  - Szervező
Helyszín(ek):
Szirtes Technologies Oktatóközpont
1139 Budapest Forgách utca 21.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Digitális cunami söpör végig a piacokon

A számítógép hardverből szolgáltatássá alakul át a felhőben, üzleti folyamatok szakadnak el tértől és időtől, adattemetőből adatelemzés és adatvizualizáció segítségével készül adatvagyon, mindezekhez új hálózatok és kvantumszámítógépek adják majd az erőforrást. A Microsoft Future Decoded elnevezésű, „jövőbelátó” eseményén a digitalizáció keltette technológiai szökőár volt az egyik központi téma.

Március 26-tól új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

Március 26-án, hétfőn érkezik az HBO új, saját gyártású vígjátéka, a Barry. A 8 részes első évad főszerepében a Kész katasztrófa sztárja és a Saturday Night Live (SNL) állandó szereplője, Bill Hader, aki nem csak szereplője, de írója, alkotója és rendezője is a sorozatnak Alec Berg (Szilícium-völgy, Félig üres) producerrel együtt. 

Radisics Milán nyerte a magyar Nemzeti díjat a világ legsokoldalúbb fotóversenyén

A Sony World Photography Awards bejelentette, hogy az idei évben Radisics Milán nyerte a Sony World Photography Awards magyar Nemzeti díjat. 

SMS-t kaptunk: árvíz közeleg?

A minden év március 22-én megtartott Víz Világnapja idén már nemcsak a tiszta víz fontosságával és az édesvízkészletek veszélyeztetettségével foglalkozik, hanem például a klímaváltozás negatív hatásai miatt keletkező árvizek környezetkárosító és emberéleteket veszélyeztető következményeivel is. A Bosch, hálózatba kapcsolt okosmegoldásaival ezen a téren is jelentős súllyal léphet be az éghajlatváltozást és az időjárást érintő globális technológiai diskurzusba.

Új marketingigazgató a Jófogás és a Használtautó.hu élén

A Jófogás és a Használtautó.hu összeolvadásával létrejött Schibsted Classified Media Hungary Kft. marketingigazgatói pozícióját március elsejétől Varju Lilla tölti be. 

cloudappsportal.com