Események

Rendezvény neve: A kiberbiztonság kihívásai a nemzetbiztonságban
Dátum: 2017. 10. 27. - 2017. 10. 27.
Tartalom: A konferencia célja a kiberbiztonsági szakemberek színvonalas előadásának összefogásán túl az, hogy bemutassa a témakör iránt érdeklődő hallgatóknak és oktatóknak, szakembereknek a 2017. áprilisában megalakult kutatócsoport hallgatóinak eddigi kutatási eredményeit, főként a kritikus infrastruktúrák ellen intézett informatikai támadások hatásainak és kezelésének lehetőségeit, illetve a BitCoin és a bűnözés magyarországi kapcsolatának témáiban.
Szervező(k):
Nemzetbiztonsági Szakkollégium  - Szervező
Helyszín(ek):
MVM
1031 Budapest Szentendrei út 207-209.
- 2017. 10. 05.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Újabb rekord: a harmadik negyedévben több mint 35.000 állást hirdettek meg

Újabb rekordok dőltek meg a munkaerőpiacon: több mint 35 ezer állást hirdettek meg az elmúlt 3 hónapban a legnagyobb hazai álláskereső portálon. A Profession.hu legújabb, 2017 harmadik negyedéves adatokat feldolgozó riportja szerint alig van olyan szakterület, ami ne küzdene munkaerőhiánnyal.

A hatékony IT-biztonság alapja a sérülékenységek korai észlelése

Világszerte csaknem 1300 biztonság rést fedeztek fel a tavalyi évben a különböző, sebezhetőségek feltérképezésére szakosodott szervezetek, melyeknek több mint a felét, 663 darabot a Trend Micro Zero Day Initiative (ZDI) programján keresztül jelentették be – derül ki a Frost & Sullivan legfrissebb jelentéséből

A Fujitsu integrált adatbiztonsági célgépet vezet be

A Fujitsu bemutatta a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményű adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S4 következő generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetek igényeit. 

Büntethetik a szolárparkokat, ha hiányzik az okos hálózatfelügyelet

Az 50 kW feletti teljesítménnyel rendelkező szolárparkok esetében is elvárás a villamosenergia-hálózat távfelügyeleti rendszerébe történő integrálása. 

Aranyláz a Discovery-n és a Telekom TV-n

A Discovery Channel az Aranyláz Alaszkában vadonatúj évadával és egy hozzá kapcsolódó, nagyszabású nyereményjátékkal jelentkezik.

cloudappsportal.com