Események

Rendezvény neve: Transatlantic ICT Forum 2017
Dátum: 2017. 11. 30. - 2017. 11. 30.
Tartalom: The Transatlantic ICT Forum (TIF) is designed as a mechanism to promote policy debate and provide opinions and recommendations for cooperation between Europe and North America and to become a permanent platform for EU-North America cooperation in ICT.

Under the umbrella of the Transatlantic ICT Forum, three Working Groups have been created to work on these specific issues; funding mechanisms, ICT policy and regulations, and cybersecurity. The Transatlantic ICT Forum will gather relevant experts from North America and Europe.

The Transatlantic ICT Forum has produced Input Papers on ICT Policy and Regulations, Funding mechanisms and Cybersecurity, with recommendations to enhance evolving dialogues in ICT, and thus contribute to reinforce the political and technological framework for dialogues on the potential of ICT for R&I cooperation between Europe and North America.
Szervező(k):
Helyszín(ek):
European Parlament
Brüsszel
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Egyre nagyobb veszélyben vannak az androidos telefonok

Ebben az évben az új androidos kártevők száma eléri a 3,5 milliót. Mivel az Android a legelterjedtebb mobil operációs rendszer, a vírusok az okostelefonok háromnegyed részét veszélyeztetik.

A PSD2-t bevezetni nem kell félnetek...

A magyarországi bankok felét nem hozzák lázba túlságosan az idén október 31-én elfogadott és jövőre bevezetésre kerülő jogszabályok, a PSD2 és a GDPR, és csupán mintegy 10-15%-uk van lemaradva a felkészülésben – hangzott el múlt héten a Portfolio Banking Technology konferencián. Schannen Frigyes szerint rövidtávon csak a magyarországi bankok 17%-a számít bevételcsökkenésre, ez az adat a közép-európai régióban 56%.

Így csökkentse adatközpontja villanyszámláját

Az Európai Bizottság közel 300 EU-s adatközpontot vizsgáló kutatása szerint az adatközponti szektor összesített áramfogyasztása a globális áramfelhasználás 1,4%-át teszi ki, és ez az érték évente 4,4%-kal nő. 

Ünnepi tévéválasztó tippek a szakértőtől

Több mint tíz éve ezen a napon, azaz november 21-én ünnepeljük a televíziózás világnapját, amely egy 1996-os ENSZ konferencia nyomán született meg. 

Black Friday: az éves forgalom negyede?

Már majdnem itt van az idei Black Friday! Ez a hagyomány, mely az Egyesült Államokban, a 20. században született, ma már egész Európában, így Magyarországon is nagyon népszerű. Az eseménynek köszönhetően termékek széles skáláját szerezheted be exkluzív kedvezményekkel. 

cloudappsportal.com