Események

Rendezvény neve: VMware NSX: Install, Manage, Configure v 6.2
Dátum: 2017. 12. 11. - 2017. 12. 14.
Tartalom: A tanfolyam célja, hogy megismertesse a résztvevőket a hálózat virtualizáció lehetőségeivel, működésével, az VMware NSX rendszer telepítésével, bevezetésével, konfigurálásával és használatával. A tanfolyamot hálózatüzemeltetők, adatközpont üzemeltetők, rendszergazdák részére ajánljuk, akik szeretnék megismerni a jövő hálózatinfrastruktúra menedzselési lehetőségeit, és feladatuk lesz a közeljövőben VMware adatközpontokban hálózat virtualizáció bevezetése és támogatása. A tanfolyam 50% elméletet és 50% gyakorlatot tartalmaz.
Szervező(k):
Training360  - Szervező
Helyszín(ek):
South Buda Business Park irodaház 3. emelet
1117 Budapest Budafoki út 56.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A gépi tanulás lesz a legfontosabb technológia az internet indulása óta

Az Oracle előrejelzése szerint 2018-ban a gépi tanulás nagyobb változást hoz majd az emberek életében és munkájában, mint bármely más technológia az internet felemelkedése óta.

Egyre tudatosabbak a magyar vásárlók

Egyre tudatosabban vásárolnak online a magyarok: a hírleveleken, közösségi médián és árösszehasonlító oldalakon keresztül figyelik az akciókat és naprakész információkkal rendelkeznek arról, mikor érdemes vásárolni. 

Az Intrum globális IT-outsourcing szerződést kötött a Fujitsuval

Európa vezető hitelkezelési szolgáltatócsoportja, a Intrum hét évre szóló globális IT-outsourcing szerződést írt alá a Fujitsuval. 

Eladási csúcsot döntött a PlayStation 4 konzol

A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy a PlayStation4 (PS4) konzol, a PlayStationVR (PS VR) és a PS4 és PS VR játékok értékesítési adatai új mérföldkőhöz érkezetek.

Jobban kell védeni a gyerekeket az ünnepek alatt!

A szülők fele szerint a gyerekeket célzó kibertámadások száma folyamatosan nő és 33%-a véli úgy, hogy nem tudják kontrollálni gyerekeik online jelenlétét. Az iskolai vakációk alatt a gyerekek pedig még az átlagosnál is több időt töltenek az interneten. 

cloudappsportal.com