Események

Rendezvény neve: PLC programozó tanfolyam - Székesfehérvár
Dátum: 2018. 04. 14. - 2019. 04. 13.
Tartalom: A PLC programozó:

* alapvető informatikai és műszaki ismeretekkel rendelkezik.
* általános munkavédelem, tűzvédelem elsősegélynyújtási és érintésvédelemi ismeretekkel rendelkezik
* ismeri a műszaki ábrázolás műszaki dokumentáció, valamint a villamos és gépész rajzjeleket
* rendelkezik általános anyagismerettel valamint elektrotechnikai alapismeretekkel és mechanikus, villamos méréstechnikai ismeretekkel
* ismeri a PLC-k hardver-, program- és PLC I/O rendszer elemeit, valamint a soros kommunikáció elemeit
* tisztában van a PC-PLC kommunikáció, PLC-PLC kommunikáció, strukturált programozás, irányítástechnikai, matematikai és számítástechnikai alapokkal.

A tanfolyam célja, az ezekhez szükséges ismerek megszerzése.
Szervező(k):
OKTÁV Továbbképző Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Székesfehérvár
Székesfehérvár
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Hiperrealisztikus 3D-nyomtatott szobrok a marketing szolgálatában

Mintegy 995,2 millió forintos beruházással bővítette szolgáltatásainak kínálatát a BIGPRINT HUNGARY Kft. A 497,6 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült projekt eredménye, hogy a cég már 3D nyomtatással kombinált, térformázott, POS nyomdai termékek, display-ek előállítására is képes.

A Dell EMC továbbfejleszti a világ legsikeresebb szerverportfólióját

A Dell EMC bejelentette a világ legsikeresebb szerverportfóliójának legújabb fejlesztéseit. A Dell EMC PowerEdge-szerverek megnövelt felügyeleti lehetőségeket, biztonságot, teljesítményt és skálázhatóságot kínálnak az ügyfelek mindennapi és nagy kapacitásigényű terheléseihez. A PowerEdge-szerverek és az OpenManage rendszerfelügyelet fejlesztései együttesen egy biztonságos, skálázható számítástechnikai platformot alkotnak, amely tökéletes alapot biztosít a felhő alapú, analitikai vagy szoftver alapú adatközponti kezdeményezéseknek. 

Magyar fejlesztés segítségével ismertetik meg a vállalatokkal a támadóikat

Újonnan kifejlesztett rendszernaplózási folyamatok segítik az IT-biztonsági eseménykezelés megelőző és felderítő képességét. Az egyre kiterjedtebb és kifinomultabb támadások már mesterséges intelligencia alapú módszereket alkalmaznak. Ezek hatványozottan növelik az elemzésre váró adatmennyiséget. A védekezéshez egyre több és pontosabb információra van szükség. Erre a megoldás a CTI (Cyber Threat Intelligence), amit Magyarországon fejlesztett ki a Black Cell, RevealedThreats néven. A platformot bűnüldözési és rendvédelmi szerveknek is ajánlják.

Kihirdették a 2019-es Sony World Photography Awards végső győzteseinek névsorát

A World Photography Organisation kihirdette a Sony World Photography Awards 2019 fotópályázat végső győzteseinek névsorát.

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

Az AG8 BRAVIA 4K HDR OLED TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

cloudappsportal.com