Események

Rendezvény neve: Budapest Data Fórum 2018
Dátum: 2018. 06. 12. - 2018. 06. 14.
Tartalom: A Budapest Data Fórum a vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferencia, amely 2018-ben már tizedik alkalommal várja az adattárházas, Big Data és Data Science szakembereket.

Az idei év főbb témái:

* Adattárház szekció: korszerű DW technológiák, felhőalapú DW platformok, adatintegráció, data quality, és data governance
* Big Data szekció: Big Data és NOSQL technológiák, globális és hazai trendek, alkalmazási esettanulmányok, Hadoop, Spark, Streaming data
* Data Science szekció: machine learning eszközök és alkalmazások
* Data-driven business szekció: adatokra épülő üzleti alkalmazások, GDPR, fintech és AI
Szervező(k):
Helyszín(ek):
Hotel Mercure Buda
1013 Budapest Budapest, Krisztina krt. 41-43
Típus: Informatikai / Rendezvény / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A filmek és sorozatok rajongóinak kedvez a UPC

Már elérhető a UPC digitális csatornakiosztásában a Cinemax Pak szolgáltatási csomag, amely az HBO inc. által működtetett Cinemax és Cinemax 2 prémium csatornákat tartalmazza. 

Éjfekete színben rendelhető elő a Samsung Galaxy Note9

Augusztus közepétől a 128GB tárhellyel rendelkező Galaxy Note9 okostelefon, már 512GB-os, Dual SIM-es változatban is elérhető. 

Új, interaktív, érintőkijelzős LG televízió

Napjainkban magától értetődő, hogy televíziók, telefonok és tabletek vesznek körbe minket, hiszen ezeken dolgozunk, és ezeken nézünk szórakoztató tartalmakat.

Megerősített hálózattal készül az államalapítás ünnepére a Vodafone

A Vodafone Magyarország a gondtalan felhasználói élmény biztosítása érdekében kapacitásbővítéssel készül augusztus 20-ra, az államalapítás ünnepére. 

Különböző félelmek, azonos problémák

A Kaspersky Lab „Ipari Kiberbiztonság 2018” felméréséből kiderül, hogy a különböző területeken tevékenykedő ipari vállalatok, mint például a közlekedési- és a logisztikai cégek, vagy az energetikai szolgáltatók teljesen eltérő véleményt alkotnak a számítógépes támadások hálózataikra mért negatív hatásairól. 

cloudappsportal.com