Események

Rendezvény neve: Önkiszolgáló üzleti intelligencia
Dátum: 2018. 09. 18. - 2018. 09. 18.
Tartalom: A vállalat képzéseinek célja, hogy az önkiszolgálás fogalmát és előnyeit a realitások mentén, példákon keresztül bemutassa a különböző rendelkezésre álló eszközökben. Az Excel "örök", ám lassan az üzleti, controlling elemzést korszerű módszerekkel, eszközökkel támogató üzleti intelligencia is.

A felhasználókat vagy a felhasználásra vágyókat a trendek által bevetett önkiszolgálási megközelítéssel tudják újból az egyszerűen használható, számos eszköz mellé szólítani.

A képzés segít az önkiszolgálás helyes értelmezésében, illetve a számos, egyszerűen használható eszköz közötti eligazodásban. A résztvevők az általuk választott eszközökkel gyakorlati felhasználói élményhez jutnak és megismerik az implementációs lehetőségeket.
Szervező(k):
IFUA Horváth és Partners Kft.  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Üzleti / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Új monitort mutat be az AOC

A képernyő specialista AOC bemutatja a Q3279VWFD8 modellt, a 31,5 hüvelykes (80,01 cm) Q3279VWF testvérét, amely egy kiváló univerzális modell a tavaly ősszel bemutatott, méltán közkedvelt 79-es sorozatból és amely kiemelkedő ár-érték aránya okán nagyon sok elismerésben részesült.

Augusztusban új Huawei frissítés érkezik

A Huawei Fogyasztói Üzletága bejelentette a GPU Turbo idei frissítési ütemezését. A fejlesztésnek köszönhetően a vállalat okostelefonjai minden eddiginél nagyobb grafikai teljesítményre lesznek képesek, ezzel közel 60 százalékkal javul a játékok és VR alkalmazások képi minősége. 

A Honor két nagyszabású frissítéssel erősít augusztusban

A Honor augusztus 3-tól két nagyszabású frissítéssel erősíti a Honor 10-et: a forradalmi GPU Turbo telepítésével, amely egy úttörőnek számító hardver-szoftver integráció és feldolgozási technológia. Sőt mindezt egy automatikus képstabilizátor (AIS) fokozattal is párosítja a még élesebb képek érdekében.

Testreszabott támogatások az innovációs lánc minden eleme számára

Először nyílt alkalom a Horizont Európa bizottsági javaslatcsomagról szóló magas szintű eszmecserére a tagállami kutatási miniszterek informális találkozóján 2018. július 17-én, Bécsben. 

Ilyen a jövő vírusa

Egyre gyakoribbak a fájlmentes, kizárólag a számítógép memóriájában működő kártevők. Az ilyen támadások azért veszélyesek, mert nincs olyan fájl, amelyet a víruslaboratóriumokban elemezni lehetne, és amelynek az ujjlenyomatát a hagyományos víruskereső technológiák felismernék.

cloudappsportal.com