Események

Rendezvény neve: CyberSciTech 2018
Dátum: 2018. 08. 12. - 2018. 08. 15.
Tartalom: 3rd IEEE Cyber Science and Technology Congress

The modern digitized world has led to the emergence of a new paradigm of global information networks and infrastructure known as Cyberspace, which brings together the seamless integration of physical, social, and mental spaces. Cyberspace is becoming an integral part of our daily life from learning and entertainment to business and cultural activities.

To address these emerging challenges, there is a need to establish new science and research portfolios that incorporate cyber-physical, cyber-social, and cyber-mental technologies together in a coherent manner to deliver the vision of Cyberspace.

IEEE CyberSciTech 2018 aims to continually offer a common platform for scientists, researchers, and engineers to share their latest ideas and to exchange the latest developments and outcomes in their research and technologies, with a broad scope of cyber-related science, technology, and application topics to understand and shape new cyber-enabled worlds.
Szervező(k):
IEEE  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Athén
Athén
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Kiosztották az EIT Digital Challenge 2018 díjait Brüsszelben

A budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális ága, az EIT Digital ötödik éve rendezi meg a legjobb európai deep tech cégek versenyét. 

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

A Microsoft Windows 10 a legújabb operációs rendszer, amely ötvözi a Windows 8 és a népszerű Windows 7 erősségeit. Az egyetlen hátránya, hogy a Pro verzió eredeti ára 172 EUR. A Goodoffer24.com azonban, most korlátozott ideig 10 euróért kínálja a Windows 10 licenszet. 

Meglepően sok kutya talált újra haza a MOL töltőállomások mikrochip-leolvasóinak segítségével

Már 54 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, mely segíti az elkóborolt állatok minél hamarabbi hazajutását. 

Ezek voltak a legnézettebb hazai weboldalak 2018-ban

Egyetlen nap alatt 30 millió alkalommal nézik meg a 100 legnézettebb magyar weboldalt.   A lista élén a hírportálok állnak, de egy torrentoldal is felfért a TOP10-be.

A versenyképesség kulcsa: a takarékos hálózatfejlesztés

Két új switchet és egy platformkezelő alkalmazást mutatott be a tajvani Zyxel a Nebula portfólió legfrissebb bővítése alkalmából. A felhőmenedzsmentet használó kis- és középvállalkozások ezzel még gyorsabban és költséghatékonyabban alkalmazkodhatnak a változó hálózati körülményekhez.

cloudappsportal.com