Események

Rendezvény neve: Excel Lekérdezések és kimutatások (Pivot Table)
Dátum: 2018. 09. 13. - 2018. 09. 13.
Tartalom: A tanfolyam résztvevői megismerik, melyek azok a szerkezeti követelmények, amelyeknek nyilvántartásaiknak, adatlistáinak meg kell felelniük, ha azokból Excel kimutatásokat kívánnak létrehozni. Elsajátítják azokat az Excel szolgáltatásokat (sorba rendezés, szűrés, táblázat-objektum létrehozása, részösszeg képzés, stb.), amelyek kimutatáskészítés során nélkülözhetetlenek. Megismerik a kimutatás-készítés lépéseit, eszközeit és fogásait, mint: adatösszesítési, számolási, csoportosítási és vizualizációs lehetőségek, legfontosabb kimutatás-beállítások.
Szervező(k):
Controll Továbbképző Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
Controll Továbbképző Központ
1027 Budapest Csalogány utca 23.
Típus: Informatikai / Kiállítás / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

e-Toplista 2018 – A legnagyobb webáruházak listája

A GKI Digital 2018-ban negyedik alkalommal publikálja a hazai online kiskereskedelem 10 legnagyobb szereplőjének rangsorát. A lista élére ezúttal is az Extreme Digital került.

Ismét az LG készüléke lett az év OLED tévéje

Az LG mesterséges intelligencia, valamint dizájn terén megvalósított fejlesztéseit díjazta az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA). 

Hét kategóriát nyert a Sony a 2018-as EISA díjátadón

A Sony újabb sikereket ért el a fogyasztói elektronikai piacon, hiszen a European Imaging and Sound Association (EISA) 2018-ban hét kategóriában találta a legjobbnak a vállalat termékeit. 

A Honor legújabb csúcskészüléke tökéletesen illeszkedik a fiatal generáció egyéniségéhez

A Honor, a fiatal, trendszetter, innovatív okostelefon e-brand elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) „Az év lifestyle okostelefonja” díját. Az EISA kiemelte, hogy a Honor 10 “tökéletesen illik a legigényesebb fiatal felhasználókhoz is”.

Ujjlenyomat-olvasóra esküsznek a magyarok

Az ujjlenyomat-olvasó a legnépszerűbb és legbiztonságosabbnak tartott képernyőfeloldási-mód a magyar okostelefon-tulajdonosok körében – ez derült ki a Huawei több mint 7 ezer fő részvételével végzett online felméréséből. 

cloudappsportal.com