Események

Rendezvény neve: Excel Lekérdezések és kimutatások (Pivot Table)
Dátum: 2018. 09. 13. - 2018. 09. 13.
Tartalom: A tanfolyam résztvevői megismerik, melyek azok a szerkezeti követelmények, amelyeknek nyilvántartásaiknak, adatlistáinak meg kell felelniük, ha azokból Excel kimutatásokat kívánnak létrehozni. Elsajátítják azokat az Excel szolgáltatásokat (sorba rendezés, szűrés, táblázat-objektum létrehozása, részösszeg képzés, stb.), amelyek kimutatáskészítés során nélkülözhetetlenek. Megismerik a kimutatás-készítés lépéseit, eszközeit és fogásait, mint: adatösszesítési, számolási, csoportosítási és vizualizációs lehetőségek, legfontosabb kimutatás-beállítások.
Szervező(k):
Controll Továbbképző Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
Controll Továbbképző Központ
1027 Budapest Csalogány utca 23.
Típus: Informatikai / Kiállítás / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Kiosztották az EIT Digital Challenge 2018 díjait Brüsszelben

A budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális ága, az EIT Digital ötödik éve rendezi meg a legjobb európai deep tech cégek versenyét. 

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

A Microsoft Windows 10 a legújabb operációs rendszer, amely ötvözi a Windows 8 és a népszerű Windows 7 erősségeit. Az egyetlen hátránya, hogy a Pro verzió eredeti ára 172 EUR. A Goodoffer24.com azonban, most korlátozott ideig 10 euróért kínálja a Windows 10 licenszet. 

Meglepően sok kutya talált újra haza a MOL töltőállomások mikrochip-leolvasóinak segítségével

Már 54 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, mely segíti az elkóborolt állatok minél hamarabbi hazajutását. 

Ezek voltak a legnézettebb hazai weboldalak 2018-ban

Egyetlen nap alatt 30 millió alkalommal nézik meg a 100 legnézettebb magyar weboldalt.   A lista élén a hírportálok állnak, de egy torrentoldal is felfért a TOP10-be.

A versenyképesség kulcsa: a takarékos hálózatfejlesztés

Két új switchet és egy platformkezelő alkalmazást mutatott be a tajvani Zyxel a Nebula portfólió legfrissebb bővítése alkalmából. A felhőmenedzsmentet használó kis- és középvállalkozások ezzel még gyorsabban és költséghatékonyabban alkalmazkodhatnak a változó hálózati körülményekhez.

cloudappsportal.com