Események

Rendezvény neve: DISA 2018
Dátum: 2018. 08. 23. - 2018. 08. 25.
Tartalom: The main aim of the symposium is to provide a platform for a multidisciplinary discussion on the intelligence of real and virtual machines. Since we entered the era of big data, Internet of Things and cloud services, embodiment is no more required for intelligence and its evolution. Intelligence as a service appears to be the main challenge towards weak artificial intelligence and a world of many connected machines, fast wireless connectivity and remote brain concepts. The symposium should discuss and agree on guidelines of designing intelligent machines (physical and virtual) and their connection in the sense of Industry 4.0/Reality 2.0. The purpose of machine intelligence has always been to improve the quality of human life. Various fields such as robotics, embodied and non-embodied systems and further can bring inspiration to applications useful for society. Digital Intelligence for Systems and Machines is a big challenge of mankind to benefit from. Business models of these applications are crucial since the balance between human labor and unemployment is a decisive factor in our current chaotic and fast-developing society.
Szervező(k):
Helyszín(ek):
n.a./Kosice
Kosice
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Kiosztották az EIT Digital Challenge 2018 díjait Brüsszelben

A budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális ága, az EIT Digital ötödik éve rendezi meg a legjobb európai deep tech cégek versenyét. 

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

A Microsoft Windows 10 a legújabb operációs rendszer, amely ötvözi a Windows 8 és a népszerű Windows 7 erősségeit. Az egyetlen hátránya, hogy a Pro verzió eredeti ára 172 EUR. A Goodoffer24.com azonban, most korlátozott ideig 10 euróért kínálja a Windows 10 licenszet. 

Meglepően sok kutya talált újra haza a MOL töltőállomások mikrochip-leolvasóinak segítségével

Már 54 MOL töltőállomáson található ingyenes mikrochip-leolvasó, mely segíti az elkóborolt állatok minél hamarabbi hazajutását. 

Ezek voltak a legnézettebb hazai weboldalak 2018-ban

Egyetlen nap alatt 30 millió alkalommal nézik meg a 100 legnézettebb magyar weboldalt.   A lista élén a hírportálok állnak, de egy torrentoldal is felfért a TOP10-be.

A versenyképesség kulcsa: a takarékos hálózatfejlesztés

Két új switchet és egy platformkezelő alkalmazást mutatott be a tajvani Zyxel a Nebula portfólió legfrissebb bővítése alkalmából. A felhőmenedzsmentet használó kis- és középvállalkozások ezzel még gyorsabban és költséghatékonyabban alkalmazkodhatnak a változó hálózati körülményekhez.

cloudappsportal.com