Események

Rendezvény neve: 30. Körkapcsolás
Dátum: 2018. 10. 16. - 2018. 10. 16.
Tartalom: Technikai újdonságok, interaktív tábla, agilitás és projektvirtuózok a 30. Körkapcsolás Konferencián. A rendezvény ezúttal a jövőbe tekint: bemutatja, hogy a technológiai fejlődés hogyan érezteti hatását a projektmenedzsement szakmában, milyenek lesznek a jövő projektjei és hogyan dolgozik a projektmenedzserek legfiatalabb generációja. Választ keres arra, hogy egy-egy kiemelkedő, innovatív fejlesztés a projektmenedzsment eszközeivel és a digitalizáció világa milyen újabb lehetőségeket kínál mindehhez? Mint ahogy arra is, hogy a technikai változások milyen átalakulásokat hoznak a fejekben és az emberi kapcsolatokban?
Szervező(k):
Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ)  - Szervező
Helyszín(ek):
Öböl Rendezvényház
1117 Budapest Kopaszi gát 5.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A Fujitsu mesterséges intelligenciával alakítja át a vevőutat és fokozza a bolti hatékonyságot

Az idei New York-i NRF kiállításon a Fujitsu bemutatta azokat az innovatív megoldásokat, amelyek új technológiák, pl. az MI alkalmazásával segítenek a kiskereskedelmi cégeknek legyőzni a legnagyobb kihívásokat. 

A TAJ-visszaéléseket és a kilométeróra-visszatekeréseket is megelőzné a blockchain technológia

Tévesen regisztrált egészségügyi vizsgálatok, TAJ-kártya visszaélések, könyvelési hibák, trükkös nyilvántartások, visszatekert kilométerórák – mindezeknek véget vethet a blockchain technológia. A módosíthatatlan és hiteles adatnyilvántartás biztonságunk egyik alapfeltétele. Ezt a biztonságot garantálja a blockchain, amely 2019-ben számos területen áttörést hozhat – hívja fel a figyelmet Szabolcsi András, az első hazai blockchaint fejlesztő magyar cég, a BlockBen informatikai igazgatója.

Huawei Pop-Up Store nyílik az Aréna Plázában

Szombaton 11 órától 120 féle termékkel, a vállalat csúcskészülékeivel és modern dizájnnal várja a vásárlókat Magyarország első Huawei Pop-Up Store-ja az Aréna Plázában. A 25m2-es üzletben a gyártó legnépszerűbb okostelefonjai mellett az érdeklődők megtalálhatják a Huawei táblagépeit, notebookjait és közel száz kiegészítő közül is válogathatnak.

Ismerje meg a Nikon új fényképezőgépeit

A Nikon bemutatja két új, nagyszerű funkciókkal teli COOLPIX fényképezőgépét, amelyek NIKKOR objektíveknek köszönhetően lenyűgöző képeket készítenek. 

A közösségi oldalakon a felhasználók 81 százaléka nem érzi biztonságban személyes adatát

Leadok öt kilót, eljárok rendesen edzeni, kevesebb műanyagot használok, egészségesebben étkezem – ilyen, és ehhez hasonló fogadalmakat sokan tesznek az új évre, de vajon vannak-e olyanok, akik az adataik tudatosabb védelmét, a social média biztonságosabb használatát tűzik ki célként? 

cloudappsportal.com