Események

Rendezvény neve: Wireshark - hálózatüzemeltetés
Dátum: 2018. 10. 01. - 2018. 10. 05.
Tartalom: Akik a tanfolyamon résztvesznek

* megismerik a leggyakrabban használt hálózati alkalmazásokat, a hálózatok működését lehetővé tevő protokollok felépülését és azok sajátosságait, a Wireshark csomaganalizáló szoftver működését, beállításait, statisztikai és jelentési lehetőségeit;
* képesek lesznek elemezni és értelmezni a hálózatok működését lehetővé tevő protokollok (pl. HTTP, DNS, SMB) felépülését és sajátosságait, beazonosítani a leggyakoribb hálózati hibák jellegzetes mintáit egy csomaganalizáló szoftver segítségével, javaslatot tenni a hibák forrásának beazonosítására, az elhárításhoz szükséges javasolt lépések megtételére, valamint szemléltetni egy adott hálózat forgalmát, működési rendellenességeit;
* elsajátítják a téma szakszókincsét magyar és angol nyelveken
Szervező(k):
John Bryce Oktatóközpont  - Szervező
Tel.: 06-1-799-5500
Helyszín(ek):
John Bryce Oktatóközpont
1135 Budapest Csata utca8.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

Robotokat lehet nyerni

Az Epson elindította a teljes EMEAR-régióra kiterjedő nyereményjátékát egyetemek, főiskolák és kutatóintézetek részére, amelyben akár 3 robotot is lehet nyerni..

Világsakkfesztivál - negyedszer

Polgár Judit  sokszoros olimpiai bajnok, minden idők legjobb női sakkozója  álmodta meg a "Világsakkfesztivált", amelyet immár negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a Polgár Judit féle - „Chess Connects Us" vagyis „A sakk összeköt minket" - mottó jegyében. 

Különdíj az EU Fiatal Tudósok Versenyén

Az Európa Unió által évente szervezett, legjelentősebb és legrangosabb tehetség-kutató és -kiválasztó versenyt, a Fiatal Tudósok Versenyét  melyre a világ 38 országából érkeztek fiatalok  az idén szeptember 14. és 19. között Dublinban rendezték meg, ahol az egyik magyar fiatal - Novák Blanka - megkapta a különdíjat.

A Galaxy A7 Magyarországon október elejétől lesz elérhető

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagját, a Galaxy A7 készüléket. „A Galaxy A7 okostelefonnal egy új, innovatív funkcióval bővül az A széria repertoárja."  – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. 

cloudappsportal.com