Események

Rendezvény neve: Wireshark - hálózatüzemeltetés
Dátum: 2018. 10. 01. - 2018. 10. 05.
Tartalom: Akik a tanfolyamon résztvesznek

* megismerik a leggyakrabban használt hálózati alkalmazásokat, a hálózatok működését lehetővé tevő protokollok felépülését és azok sajátosságait, a Wireshark csomaganalizáló szoftver működését, beállításait, statisztikai és jelentési lehetőségeit;
* képesek lesznek elemezni és értelmezni a hálózatok működését lehetővé tevő protokollok (pl. HTTP, DNS, SMB) felépülését és sajátosságait, beazonosítani a leggyakoribb hálózati hibák jellegzetes mintáit egy csomaganalizáló szoftver segítségével, javaslatot tenni a hibák forrásának beazonosítására, az elhárításhoz szükséges javasolt lépések megtételére, valamint szemléltetni egy adott hálózat forgalmát, működési rendellenességeit;
* elsajátítják a téma szakszókincsét magyar és angol nyelveken
Szervező(k):
John Bryce Oktatóközpont  - Szervező
Tel.: 06-1-799-5500
Helyszín(ek):
John Bryce Oktatóközpont
1135 Budapest Csata utca8.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Az Accenture a világ legsokszínűbb és legbefogadóbb vállalata

Az Accenture lett a legjobb vállalat a Thomson Reuters Diversity & Inclusion Index (Sokszínűségi és Befogadási Index) alapján, amely a világ 100 legbefogadóbb és sokszínűbb vállalatait rangsorolja. A 2016-ban elindított mutatószám a munkahelyi befogadás és sokszínűség gyakorlatának egyik legátfogóbb mérőszáma.

A jövő közlekedésének digitális fejlesztése

A sharing economy-n alapuló közlekedési megoldások, okos parkolás rendszerek és más smart city fejlesztésekről is szó lesz a Symposium 2018 konferencián, amelyet a T-Systems Magyarország az „Emberi dimenziók, technológiai távlatok” címmel rendez meg november 27-én.

A pedagógiai módszertan szerepe kiemelkedő a digitális oktatásban

Újabb 4 intézmény csatlakozásával 20-ra nőtt a Telenor HiperSuli programjában aktívan résztvevő iskolák száma. A program elsődleges célja, hogy a pedagógusokat ösztönözze a digitális oktatási módszertanok kipróbálására, gyakorlására és tanári közösségben való megosztására.

Látványos növekedés az önvezető és autonóm mobil robotok értékesítése terén

A Mobile Industrial Robots (MiR), az autonóm mobil robotokat (AMR) gyártó vállalattól kapott információk alapján; a Nemzetközi Robotikai Szövetség (IRF) 2018-as World Robotics Reportja szerint jelentős növekedésnek (162%) lehettünk tanúi a logisztikában használt robotok eladási számait tekintően. 

Új ügyfélfelület és funkciók az OTRS 7-ben

A merev struktúrák már a múlté. Ma az OTRS Group, a folyamat- és kommunikációmenedzsment megoldások vezető szolgáltatója, a piacon elérhetővé teszi az OTRS 7-et. 

cloudappsportal.com