Események

Rendezvény neve: XIII. AGTEDU Konferencia
Dátum: 2018. 11. 15. - 2018. 11. 15.
Tartalom: A Magyar Tudomány Ünnepe ebben az évben is lehetőséget és alkalmat teremt arra, hogy különböző tudományterületek kutatói, oktatói, fejlesztői új eredményeiket saját és más tudományágak képviselői, valamint az érdeklődő nagyközönség számára bemutassák.

„Határtalan tudomány” az idei év mottója, mely jelzős szerkezet predikatív viszonnyá alakítva örökérvényű megállapítás: a tudomány határtalan.

Az ingyenes részvétel regisztrációhoz kötött.
Szervező(k):
Neumann János Egyetem  - Szervező
Helyszín(ek):
Neumann János Egyetem Pedagógusképző kara
6000 Kecskemét Kaszap utca 6-14.
Típus: Informatikai / Konferencia / Ingyenes
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Otthoni okoseszközeink akár a város víz- vagy áramellátását is veszélyeztethetik

A Princeton Egyetem kutatása szerint az otthoni eszközök elleni támadások révén akár az áramhálózatok is megbéníthatók. 

Szenzációs magyar régészeti felfedezés dokumentálását támogatja a Médiatanács

Azonnali helyszíni forgatási költségek támogatásáról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa eheti ülésén az Újasszír Birodalom egyik határvidéki központjának feltárásához kapcsolódva, amelyre magyar régészek találtak rá a mai Irak területén. 

Mostantól a méheket is mesterséges intelligencia figyeli

Az Oracle és a World Bee Project úttörő megközelítéssel vizsgálják a méhpopulációk hanyatlásának okait, illetve igyekszenek elősegíteni a világ legfontosabb beporzó állatainak fennmaradását. 

Meglepetéssel indul a jubileumi Főállású Angyal pályázat

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdette Főállású Angyal pályázatát. A nyertes egy éven keresztül havi bruttó 400.000 forintos fizetést kap az alapítványtól. A pályázati ötletnek idén is tartalmaznia kell digitális megoldást. 

LEGO módszertan az egyetemi pedagógusképzésben

Átadták Közép-Kelet-Európa első LEGO Education Innovation Studio-ját a Nyíregyházi Egyetemen. A játékos tanulás elvét előtérbe helyező tantermet és módszertani központot szerdán nyitották meg, amelyet már aznap birtokba vettek a tanárok, tanítók és a pedagógusképzésben résztvevő hallgatók és diákok.

cloudappsportal.com