Események

Rendezvény neve: Átfogó 3D technológiai bevezető képzés
Dátum: 2019. 01. 25. - 2019. 01. 25.
Tartalom: A képzés résztvevői elsajátítják az alapvető 3D modellezési technikákat. A kurzus a 3D nyomtatásra való tervezésre helyezi a hangsúlyt, hogy a nyomtatás előtt a lehető legkevesebb javítási és optimalizálási utómunkára legyen szükség. Így azok számára is ajánlott, akik egyébként már rendelkeznek 3D modellezési ismeretekkel. A 3 órás workshop során a résztvevők által létrehozott egyszerűbb 3D objektumokat még a foglalkozás alatt ki is nyomtathatják a rendelkezésükre álló tucatnyi professzionális 3D nyomtató egyikével. Az készült darabot pedig magukkal vihetik. Nyílt forráskódú és ingyenes, egyszerű és felhasználóbarát szoftver és professzionális, ipari alkalmazásra tervezett szoftver is bemutatásra kerül. A résztvevőknek saját számítógépüket kell használniuk, amelyre előzőleg már telepítették a szükséges programokat.
Szervező(k):
3D Akadémia  - Szervező
Helyszín(ek):
3D Akadémia
1134 Budapest Lion Irodaház Angyalföldi út 5/b.I.em.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek az energiavállalat elektronikus értesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak számukra.

Díjazták a legérdekesebb tíz magyar innovációt

Látványos gálaműsor keretében díjazták a legérdekesebb magyar innovációkat Budapesten. A rendezvényen a gazdaságpolitika és a tudományos élet szereplői is képviseltették magukat, az esemény egyben jótékonysági est is volt, amelynek bevételeiből a szervezők a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice ház munkáját és bővítését támogatják.

Pályázati felhívás – Az év információbiztonsági újságírója 2019

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése.

Sony α6400 fényképezőgép a világ leggyorsabb autofókuszával

Az α6400 APS-C fényképezőgép számos, a Sony full-frame termékcsaládban már bizonyított technológiát kínál a felhasználóknak egy kompakt vázban. Az α6400 mindamellett, hogy tartalmazza a világ leggyorsabb AF követőjét, amely 0,02 másodperc alatt képes beállítani a megfelelő fókuszt, bemutatja az új, továbbfejlesztett valós idejű Eye AF-et és a valós idejű követés funkciókat. 

Hazánk jövőbeni teljesítményében segíthet a digitalizáció

Az év végi elemzések szerint Magyarország a GDP növekedésben az uniós országok élmezőnyéhez tartozott 2018-ban. A gazdasági bővülésre ható tényezők közül talán kevesebbet foglalkoznak az elemezések a digitális transzformációval. Az e-aláírás és digitalizációs technológiák fejlesztésére szakosodott NETLOCK szerint fontos és meghatározó szerepe lehet mindennek Magyarország jövőbeni teljesítményét tekintve. 

cloudappsportal.com