Események

Rendezvény neve: Microsoft Access 2010/2013/2016 - makró programozás
Dátum: 2019. 02. 25. - 2019. 02. 27.
Tartalom: A makró programok kizárólag az Accessen belül működő programok elkészítéséhez használhatók, elkészítésükhöz viszont rengeteg segítséget kapunk az Access (akár magyar) nyelven használható utasításaival.
Speciális lehetőség az adatmakrók, amelyek a táblákhoz rendelhetők, automatizálva azok működtetését. Ezen keresztül biztosítható az adatmódosítások (létrehozás, változtatás, törlés) szabályozása függetlenül attól, hogy interaktív vagy programozott (makró vagy VisualBasic for Application) környezetből kezdeményeztük a műveletet.

A résztvevők megismerkednek a felhasználó barát kezelőfelület készítésével, az ellenőrzött adatbevitel módjaival.
Szervező(k):
Controll Továbbképző Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
Controll Továbbképző Központ
1027 Budapest Csalogány utca 23.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Az intelligens vállalat – konferencia

Hogyan építi be a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary a digitalizációt a vállalati működésbe? És hogyan teszi ugyanezt a Mogyi?

Újabb két magyar startup került az európai egészségügyi innováció élvonalába

Két magyar team, az orvosi oktatóalkalmazást fejlesztő InSimu Patient és a nemzetközi teleradiológiát forradalmasító Sineko is elnyert 25 000 eurót az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő EIT Health InnoStars Awards startupversenyen. 

KórházSuli – ahol a tanulásnak és a közösségnek gyógyító ereje van

Magyarországon a súlyos betegsége miatt szeptemberben több ezer gyerek nem tudja elkezdeni az iskolát, pedig az a közösség, a tudás, a barátságok helyszíne. A betegség az élet másik oldala, a fájdalom, a félelem, az elveszni látszó célok és elszigetelődés.

Olasz sztárépítész páros készített installációt az LG standjára a 2019-es IFA-n

A 2019-es, berlini IFA szakkiállításon mutatkozik be az LG és a nemzetközi építészeti vállalat, a Studio Fuksas egyedülálló, közös installációja. 

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett

A Zyxel tegnap ünnepelte fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz, termék promóciók illetve közösségi média kampányok indulnak el a világ minden táján.

online sportfogadás