Események

Rendezvény neve: Linux hibaelhárítás
Dátum: 2019. 03. 18. - 2019. 03. 22.
Tartalom: A GL314 célja, hogy felkészítse a Linux adminisztrátorokat általános és rendkívüli rendszerproblémákra. A tanfolyam arra a koncepcióra épít, amely szerint leghatékonyabb módja a hibaelhárítási technikákban történő tapasztalatszerzésnek, maga a hibaelhárítás végrehajtása. A képzés 75%-t laborgyakorlatok teszik ki, amelyek során számos ismert és kevésbé ismert technikát, és eszközt ismernek meg a hallgatók. A hallgatók képességeik alapján válogathatnak a több mint 120 különböző nehézségi szintű gyakorlat közül. Mivel a gyakorlatok nem épülnek egymásra és nem függenek a többi hallgatótól, a feladatok elvégzése rendkívül dinamikus is lehet. Minden hibajelenség arra ösztökéli a mérnök hallgatókat, hogy egyre mélyebb szinten ismerjék meg a Linux hátterét.
Szervező(k):
Számalk Oktatási és Informatikai Kft.  - Szervező
Helyszín(ek):
Számalk Oktatási és Informatikai Kft.
1138 Budapest Madarász Viktor u. 47-49. II.ép./ 3. em.
Típus: Informatikai / Képzés / Ingyenes
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Érzékekre ható aktivitásokkal tesztelhetik az okoseszközöket a Huawei vásárói

Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store, ahol ezentúl havi rendszerességgel nyújtanak látványos programokat a vásárlók számára. 

Az LG legújabb okostelefonja a képernyő rezgetésével erősíti fel a hangot

Az LG Electronics (LG) a 2019-es MWC-n ismét demonstrálja vezető pozícióját az okostelefonos hangzás terén az új LG G8ThinQ készülékbe épített Crystal Sound OLED (CSO) kijelzőmegoldás bemutatásával. A forradalmi technológia a telefon OLED-képernyőjét használja a hang felerősítésére.

A Phonebox segítségével megtudhatjuk a Samsung Galaxy S10 készülékek specifikációit

A Samsung a jövő héten fogja bemutatni a legújabb Galaxy S10 sorozatát, a hozzá tartozó kiegészítők és Samsung tokok kíséretében, azonban a Phonebox már elküldte nekünk a kiszivárgott bemutató dokumentumokat a telefonok pontos hardveres tulajdonságáról.

Az ÁRKÁD-ban február 21. és 24. között robotika kiállítással várják a látogatókat

Február utolsó hétvégéjén minden a robotokról fog szólni a budapesti ÁRKÁD-ban. Február 21. és 24. között ugyanis egy robotika kiállítás lesz megtekinthető a bevásárlóközpontban, ahol számos érdekesség várja a legújabb technológiák rajongóit. 

Borbély Alexandra kapta a Vodafone Egyenlőség Díjat a XV. Szóvivő Bálon

A 15. Szóvivő Bál alkalmából Borbély Alexandra színésznő kapta a Vodafone Magyarország Egyenlőség Díját. A díj célja, hogy az egyenlőtlenségek leküzdésére, és e téma fontosságára irányítsa a figyelmet. 

cloudappsportal.com