Események

Rendezvény neve: Digital Payment 2019
Dátum: 2019. 11. 05. - 2019. 11. 05.
Tartalom: A konferencia fókuszában:

- Hamarosan indul az azonnali fizetési rendszer - Elindult az éles próbaüzem – Hol tart a bankszektor? Mik a tapasztalatok? Mik a leggyakoribb hibaesetek?
- PSD2 – SCA – Még várat magára...
- Ki hol tart a PSD2-SCA felkészülésben és kit hogyan érint a fizetés-kezdeményezési szolgáltatók megjelenése?
- Kit hogyan érint(ett) az erős ügyfélhitelesítés életbelépése, és a fizetés-kezdeményezési szolgáltatók megjelenése?
- Hogyan látják a bankok a digitális fizetési rendszerek szerepét és jövőjét?
- Mit jelent a bankoknak, ha a bigtech-ek megjelennek payment megoldásokkal? Milyen hatással van a magyar piacra?
- Milyen feladatokat, kihívásokat jelent a kereskedőknek a digitális fizetés? Mennyire látnak potenciált a PSD2-ben és AFR-ben? Sikerült-e felkészülni az erős ügyfélhitelesítésre?
- Nemzetközi kitekintés és hazai körkép a fintech cégekről - Milyen lehetőségeket látnak a digitális fizetés világában? Nehézségek és ú j megoldások
- Blockchain & Facebook Libra
- Személyi hitel online – hitelkártya – Installment: Piaci trendek, jövőkép
- Payment és big data kapcsolata
Szervező(k):
IIR Hungary  - Szervező
Helyszín(ek):
Hotel Novotel Budapest City
1123 Budapest Alkotás utca 63-67
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Adatok és következtetések a legjobb ellenszerei a koronavírusnak

Második szakaszába lépett a koronavírus elleni küzdelem, egyre több vállalatnál indul be a termelés, és térnek vissza a dolgozók. Az SAP szakértői összefoglalták 5+1 ajánlásukat a járványhelyzet miatti készültség fokozatos lazításának időszakára. Noha elsősorban közép- és nagyvállalati ügyfelek részére szólnak ezek a javaslatok, a metodika a kisebb vállalkozások számára is releváns lehet.

Az erős online lábakon álló cégek jobban ellenálltak a koronavírusnak

Az erős digitális lábbal rendelkező cégek lényegesen kevésbé sínylették meg a koronavírus-járvány okozta krízist – derül ki a Marketing Commando, 500 kis- és közepes vállalkozás körében végzett friss online felméréséből.

Elérhető a LUMIX S1H firmware 2.0 verziója

A Panasonic bejelentette, hogy megoldásra váró műszaki problémák miatt megváltoztatta a LUMIX S1H firmware kiadásának menetrendjét. A 2.0 firmware verzió 2020. május 25-től letölthető a LUMIX Global Customer Support oldalról: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/. Az új verzió az alábbi változtatással jelenik meg. A RAW videó adatkimenet funkciót a firmware következő verziója külön tartalmazza majd. A firmware következő verziójának megjelenési dátumát hamarosan bejelentik. 

Világszerte összefognak a Continental alkalmazottai

A Continental alkalmazottai világszerte összefognak a koronavírus-járvány terjedésének és következményeinek megfékezése érdekében, és különféle kezdeményezéseken keresztül nyújtanak testre szabott segítséget, többek közt egyéni védőeszközök gyártása révén. Most, hogy a társadalmi távolságtartás már a mindennapi élet részévé vált, saját ötleteket osztanak meg és innovatív koncepciókat dolgoznak ki e téren, amivel hozzájárulnak az egészség és a közjó védelméhez.

Bemutatkoztak a 2019-es év legszebb természetfotói, és a VM dala

Május 24-én, az európai nemzeti parkok napján online tartotta meg a Varázslatos Magyarország a VM X. rendezvényét, azaz a 10. természetfotó díjátadóját. A nézők megtudhatták, kik lettek a 2019-es versenyévad legsikeresebb természetfotósai, és megcsodálhatták nemzeti parkjainkban készült fotókat egyedülálló természeti jelenségekről, és az állatvilág rejtett életéről. Varázslatos tájképek és drónfotók, madarak és emlősök mindennapi életének békés és feszültségtől izzó képei, állatok, ahogyan még sosem láttuk őket.

online sportfogadás