Események

Rendezvény neve: Ecommerce Expo 2020
Dátum: 2020. 01. 30. - 2020. 01. 30.
Tartalom: A látogatók első kézből értesülhetnek a nemzetközi e-commerce trendekről, a gyakorlati példákon keresztül pedig még könnyebben tudják azokat beépíteni a céges stratégiájukba.

Témák:

- Rekord árra drágultak a Facebook és a Google hirdetések, miközben a konverziók folyamatosan romlanak
- Tavaly közel 19%-kal nőtt a hazai webshopok száma - ennyivel többen versenyeznek ugyanazokért a vásárlókért
- A német Amazon másnapra szállít, a Wish pedig már magyarul is tud - a külföldi webáruházakban 400 milliárd (!) forintot költöttek el 2018-ban a magyarok
-A vevők 50-70%-a ma már okostelefonról vásárol miközben a a hazai webshopok többsége nem töltődik be 3 másodperc alatt még wifiről sem, nemhogy mobilnetről
- Itt van a Google Shopping és a Shopping on Instagram, ami alapjaiban változtatja meg az online vásárlást - jobb, ha te tudsz róla először
Szervező(k):
Helyszín(ek):
Lurdy Konferencia és Rendezvény Központ
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14.
2019. 12. 13. - 2019. 12. 13.
Típus: Informatikai / Konferencia/kiállítás / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Újra pályát vált Szabó Simon?

A Moszkva Tér rosszfiúja, a Pesti balhé indiánja, ezúttal több nem mindennapi szakmában remekelt: Szabó Simont a Daniella Villamosság olyan kihívások elé állította, amelyek eddig a színművész nem ismert oldalát is felszínre hozták. Az újszerű helyzetben a kétszeres Magyar Brands díjas hazai nagyvállalat - a népszerű színésszel karöltve - nem csak egyedülálló, hanem nagyon szerethető módon dolgozta fel a villamosság férfias világát.

E-közlekedéssel erősítenek a svájci nagyvárosok

Jelentős léptékkel halad az alpesi ország a klímasemleges tömegközlekedés fele: a közeljövőben két nagyvárosban is komoly fejlesztések indulnak az elektromobilitás terén a Siemens segítségével. 

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

A Xiaomi immár a harmadik egymást követő évben került fel a Fortune Global 500-as listájára. A vállalat idén a 338. helyet szerezte meg, jelentősen, 84 hellyel javítva tavalyi, 422. helyezését. Ezzel a növekedési ütemmel, 2021-ben a Xiaomi a világ leggyorsabban fejlődő vállalata az Internet és Kiskereskedelem kategóriában a Fortune Global 500-as listáján.

Nagyképernyős e-könyvolvasó kedvező áron

A PocketBook bejelentette vadonatúj, 9,7 colos E Ink Carta kijelzővel szerelt elektronikus könyvolvasóját, amely megfizethetőbbé teszi a nagyképernyős olvasás élményét. A termék 2021 őszétől lesz elérhető.

A TCL a tévé-márkák közt első az IoT eszközök terén

A TCL Electronics (1070.HK) az elsők között teljesítette a nemzetközileg is elismert auditáló szervezet, a TÜV Rheinland kiberbiztonsági szabványát (ETSI EN 303 645). Ez az egyetlen olyan tanúsítvány, amelyet világszerte egységesen elfogadnak a fogyasztói IoT eszközök biztonságos működésének akkreditálására.