Események

Rendezvény neve: Ecommerce Expo 2020
Dátum: 2020. 01. 30. - 2020. 01. 30.
Tartalom: A látogatók első kézből értesülhetnek a nemzetközi e-commerce trendekről, a gyakorlati példákon keresztül pedig még könnyebben tudják azokat beépíteni a céges stratégiájukba.

Témák:

- Rekord árra drágultak a Facebook és a Google hirdetések, miközben a konverziók folyamatosan romlanak
- Tavaly közel 19%-kal nőtt a hazai webshopok száma - ennyivel többen versenyeznek ugyanazokért a vásárlókért
- A német Amazon másnapra szállít, a Wish pedig már magyarul is tud - a külföldi webáruházakban 400 milliárd (!) forintot költöttek el 2018-ban a magyarok
-A vevők 50-70%-a ma már okostelefonról vásárol miközben a a hazai webshopok többsége nem töltődik be 3 másodperc alatt még wifiről sem, nemhogy mobilnetről
- Itt van a Google Shopping és a Shopping on Instagram, ami alapjaiban változtatja meg az online vásárlást - jobb, ha te tudsz róla először
Szervező(k):
Helyszín(ek):
Lurdy Konferencia és Rendezvény Központ
1097 Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14.
2019. 12. 13. - 2019. 12. 13.
Típus: Informatikai / Konferencia/kiállítás / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Az IONITY az ABB-t választotta az európai töltőhálózata bővítésének második üteméhez

Az ABB további 324 db 350 kW-os, nagyteljesítményű elektromosjármű-töltőre kapott rendelést az IONITY-tól. A töltőket 2020 végéig, 24 országban kell üzembe helyezni, a hálózat bővítése második szakaszának részeként. A megbízás pénzügyi részleteit nem tették közzé.  

Az Infosys segítségével digitalizálja szolgáltatásait a GEFCO

Az Infosys, az újgenerációs digitális szolgáltatások globális vezetője, partnerségre lép a GEFCO-val, az autóipari logisztika európai vezetőjével és a globális multimodális ellátási lánc szakértőjével, annak érdekében, hogy a következő öt évben támogassa a cég digitális átalakítását.

A Siemens az okos épületek vezető IoT platform szolgáltatója

A Verdantix független ipari kutatóintézet az okos épületek terén a Dolgok Internete (IoT) platformok vezető szolgáltatójaként rangsorolta a Siemenst. A Verdantix a „Green Quadrant IoT platforms for Smart Buildings 2019” jelentésben 13 olyan vállalatot értékelt, melyek a megítélésük szerint a még gyerekcipőben járó, de már erős versenyt felmutató piacot formálják.

Nagyon megugrott a szakmunkára jelentkezők száma

Intenzív évet zárt tavaly az álláshirdetési és - keresési piac. A jelentkezők száma közel tizedével emelkedett az előző évhez képest, míg a cégek automatizálási szándéka magasabb fordulatszámra kapcsolt. Az év jellemző tendenciáinak markáns eleme, hogy a munkáltatók nyitottabbá váltak az atipikus foglalkoztatási formákra. 

A Microsoft 2030-ra karbon-negatívvá válik

Ambiciózus célt jelentett be a Microsoft, amelynek értelmében előbb csökkentik majd teljesen eltüntetik ökológiai lábnyomukat. Így 2030-ra a Microsoft karbon-negatív lesz, és 2050-re annyi szén-dioxidot fog eltávolítani a környezetből, mint amennyit az 1975-ös alapítása óta közvetlenül vagy közvetve az elektromos fogyasztása által kibocsátott. A vállalat redmondi központjában Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, Brad Smith elnök, Amy Hood, pénzügyi igazgató, és Lucas Joppa, környezetvédelmi igazgató együtt jelentették be a vállalat új céljait és azt a részletes tervet, ami a vállalatot karbon-negatívvá fogja tenni.

online sportfogadás