Események

Rendezvény neve: Kezdő programozó tanfolyam
Dátum: 2020. 01. 22. - 2020. 03. 25.
Tartalom: Tematika:

1. alkalom: fejlesztőkörnyezet beállítása, kiinduló program megértése, osztály első definiálása
2. alkalom: első saját osztály készítése, refaktorálás PyCharmmal
3. alkalom: osztály, objektum közötti különbség, konstruktor, példányosítás, self, metódusok
4. alkalom: egységbe zárás, statikus változó, debuggolás PyCharmmal
5. alkalom: öröklődés, "super" kulcsszó, sokféle osztály létrehozása
6. alkalom: override, polimorfizmus, privát és publikus változók, getterek, setterek, összehasonlítás a Meld programmal
7. alkalom: private változó, valamint getter és setter részletesebb kifejtése, címszavakban interface és absztrakt osztályok és egyéb még haladóbb dolgok
8. alkalom: címszavakban: mit lehet még tanulni a Pythonról, aztán verziókezelés elméleti alapjai, és repository létrehozása és klónozása Git-tel
9. alkalom: Git alapvető parancssoros funkciói, és a GitHub alapvető használata
10. alkalom: szabad gyakorlás és kérdések, tippek a továbbhaladáshoz
Szervező(k):
BeCube  - Szervező
Helyszín(ek):
Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ
1056 Budapest Váci utca 47.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Viszonteladói Apple-partner programot indít az Apcom

Apple termékek értékesítését támogató partnerprogramot indít az Apcom. Az Apple támogatásával a hivatalos magyarországi forgalmazó által indított Distribution Partner Program (DPP) keretében a csatlakozó magyarországi, IT és telekommunikációs szektorban érdekelt viszonteladók kedvező feltételekkel szerezhetnek be Apple termékeket a disztribútortól. Emellett a program nélkül eddig számukra nem elérhető, a márka értékesítését segítő marketing és training forrásanyagokhoz is hozzáférést kaphatnak. 

Sokoldalú, könnyű és strapabíró a British Army X G-Shock Mudmaster

A Casio G-Shock a brit hadsereg hivatalos partnerévé vált és különleges, kifejezetten a HM Armed Forces számára kifejlesztett karórát mutatott be. A British Army X G-Shock Mudmaster szénszálerősítésű, 53 milliméteres tokkal készül, amelynek köszönhetően a karóra extrém ellenállóképességgel van felvértezve a külső behatások ellen. Mindamellett pedig könnyű viseletet biztosít, ugyanis összesen 97 grammot nyom. 

Tömegével váltanak e-aláírásra a vállalatok a járványhelyzet miatt

Megrohamozták a hazai vállalatok az e-aláírással foglalkozó NETLOCK-ot az elmúlt napokban: a járványhelyzet miatt tömegével váltanak ki olyan e-aláíró tanúsítványt, amellyel a dolgozók otthonról is egyszerűen hitelesíthetnek bármilyen dokumentumot elektronikusan egy biztonságos weboldalon keresztül.

Már applikációval is vehetünk 30 napos bérletet a Volánbusz járataira

2020. április 1-től már a 30 napos, teljes árú és kiemelten kedvezményes helyközi bérletek, valamint az országos besorolású távolsági járatok igénybe vételéhez szükséges kiegészítő jegyek is megvásárolhatók a nemrég bevezetett applikáción keresztül.

1GB helyett 1+99GB Hipernetet ad a Telenor egy ezresért

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben felértékelődött a gondtalan nethozzáférés, legyen szó kapcsolattartástól, tanulásról vagy szórakozásról. A Telenor a kritikus helyzetben kedvezményesen szeretné biztosítani ügyfelei számára ehhez a feltételeket, így a márciusi ajándék 100GB adat után, április 1-től 1+99GB-ot nyújt kedvezményes áron, 1000 forintért. Az új Hipernet adatjegy további előnye, hogy akinek 100GB-nál is több adatra van szüksége, egy telefonszámhoz többször is megrendelheti az 1+99GB opciót ugyanezen az áron.

online sportfogadás