Események

Rendezvény neve: Kezdő programozó tanfolyam
Dátum: 2020. 01. 22. - 2020. 03. 25.
Tartalom: Tematika:

1. alkalom: fejlesztőkörnyezet beállítása, kiinduló program megértése, osztály első definiálása
2. alkalom: első saját osztály készítése, refaktorálás PyCharmmal
3. alkalom: osztály, objektum közötti különbség, konstruktor, példányosítás, self, metódusok
4. alkalom: egységbe zárás, statikus változó, debuggolás PyCharmmal
5. alkalom: öröklődés, "super" kulcsszó, sokféle osztály létrehozása
6. alkalom: override, polimorfizmus, privát és publikus változók, getterek, setterek, összehasonlítás a Meld programmal
7. alkalom: private változó, valamint getter és setter részletesebb kifejtése, címszavakban interface és absztrakt osztályok és egyéb még haladóbb dolgok
8. alkalom: címszavakban: mit lehet még tanulni a Pythonról, aztán verziókezelés elméleti alapjai, és repository létrehozása és klónozása Git-tel
9. alkalom: Git alapvető parancssoros funkciói, és a GitHub alapvető használata
10. alkalom: szabad gyakorlás és kérdések, tippek a továbbhaladáshoz
Szervező(k):
BeCube  - Szervező
Helyszín(ek):
Pannon Kincstár Humán Szakképző Központ
1056 Budapest Váci utca 47.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A népszerű G2 sorozat új darabjai

A monitorok szakértőjeként ismert AOC két új, 27 hüvelykes, QHD-felbontású (2560 x 1440 képpontos) gaming monitort mutat be a G2-es sorozat új tagjaiként: a Q27G2U és az ívelt CQ27G2U kijelzőt, utóbbi határozott, 1500R sugarú görbülettel növeli a magával ragadás szintjét. 

Január 31-ig jelentkezhetnek az informatikushiánnyal küzdő cégek

2020 szeptemberében megkezdik céges gyakorlati évüket azok az informatikus hallgatók, akik elsőként szerezhetik meg diplomájukat a BME új, 6 szemeszteres alapképzésén. A szakot a bő tízezres informatikushiány hívta életre két évvel ezelőtt, a végzős diákokra pedig már most kiemelkedő érdeklődés mutatkozik. Az informatikushiányban szenvedő, vagy éppen utánpótlást kereső cégek 2020 január végéig jelezhetik foglalkoztatási szándékukat.

50 millió eurós kockázati hitel eszközt kap a Bolt

Az Európai Befektetési Bank (EBB) megállapodást írt alá az észt Bolt utazásszervező alkalmazás fejlesztőjével 50 millió euró értékű kockázati hiteleszköz (úgynevezett “venture debt facility”) rendelkezésre bocsátásáról. A finanszírozási megállapodás az Európai Stratégiai Beruházási Alap támogatásával jött létre az Európai Beruházási Terv részeként.

A Sony új vezeték nélküli távvezérlő markolatot mutat be

A fényképezőgépek és kiegészítők bővülő kínálatához igazodva a Sony bejelentette új vezeték nélküli távvezérlő markolatát, a GP-VPT2BT-t. Az eszköz ideális választás számos, különböző típusú tartalom készítéséhez: vlogok készítésétől kezdve útiképek és videók rögzítésén át a mindennapos használatáig, a stabilitást és kényelmet ötvöző, por- és nedvességálló*, vezeték nélküli markolat minden helyzetben segíti a felhasználó munkáját.

Itt az összekapcsolt jövő: ez várható idén az IoT-eszközök terén

Már minden és mindenki csatlakozik az internethez a babamonitortól kezdve az autókon át az ipari berendezésekig. Mi jöhet még ezután? A SUSE szakértői azt látják jósgömbükben, hogy egyre okosabbá válnak a peremen található eszközök, és új lehetőségeket teremt az 5G, de mindezt akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha egységesítjük a rendszereket. 

online sportfogadás