Események

Rendezvény neve: Digitális kereskedelmi csatornák kialakítása közép- és nagyvállalati környezetben
Dátum: 2020. 09. 03. - 2020. 09. 03.
Tartalom: Élő online rendezvény. Kezdés: 9 óra

A workshop három részből áll:

1. Körkép a hazai és a közép-európai kereskedelmi piac aktuális helyzetéről, kiemelve az online értékesítési adatokat. Kitekintés a koronavírus által okozott változásokra, a fogyasztói szokások változására, és a kínálati piac átalakulására

2. Áttekintés arról, milyen lehetőségei vannak a kereskedőknek piacuk bővítésére, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a jelenlegi helyzetben. Példák az értékesítési stratégia tervezésére, piacméretezés, értéklánc tervezés, usp-k meghatározása, sales-, marketing- és pénzügyi tervek készítése

3. Iránymutatás a különböző értékesítési csatornák kialakítására, együtt működtetésére. Hogyan érhetjük el minél több csatornán a vásárlót, hogyan tudjuk a lehető legtöbb féle módon hatékonyan kiszolgálni. Milyen hozzáadott értékeket kell tartalmazni az online értékesítési megoldásoknak.
Szervező(k):
IIR Hungary  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Informatikai / Workshop / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Előrendelhetőek a Telenornál az új Samsung Galaxy Note20 széria készülékei

A Samsung most bejelentett legújabb csúcskészülékei, a Samsung Galaxy Note20 és a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G már előrendelhetők online a Telenornál.

Az Ericsson felmérése szerint így néz majd ki a jövő logisztikája

A fogyasztók és vállalati ügyfelek részéről is egyre jelentősebb igény mutatkozik a gyors szállítási szolgáltatások iránt, ami számos technológiai és logisztikai kihívás elé állítja a szállítmányozó cégeket. Az Ericsson IndustryLab legújabb, „Proaktív logisztika – út a jövőbe” című jelentése azt vizsgálta meg, mit várnak a logisztikai döntéshozók az iparág technológiai fejlődésétől. 

Megérkezett a Vodafone Home egyéni igényekre szabható portfóliója

Teljesen megújult otthoni vezetékes portfóliót kínál ügyfeleinek a Vodafone augusztustól. A Vodafone Home a szolgáltató első, már konvergens szolgáltatóként kialakított ajánlatai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek minden eddiginél jobban saját igényeikre szabhassák csomagjaikat. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

A Magyar Telekom 2020. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2020. második negyedévre és első félévre vonatkozó, Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

A Xeropan alkalmazás elnyerte az egyik legnevesebb digitális oktatásért járó díjat

A Xeropan idén nyáron elnyerte az egyik legnevesebb, oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai Tech Breakthrough szerint a világ legjobb “Learning Relationship Management”, avagy Interaktív Tanulást Támogató rendszere díjat. Kategóriájában egyedüliként olyan cégek mellett győzedelmeskedett, mint a Lenovo, Busuu és Discovery Education.

online sportfogadás