Események

Rendezvény neve: Kártyapiac 2020
Dátum: 2020. 11. 25. - 2020. 11. 26.
Tartalom: Fókuszban:

- Ki, hogyan, milyen intézkedésekkel vészeli át a járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetet? Tapasztalatok, fejlesztések, további tervek
- Azonnali fizetési rendszer - Mi történt eddig és mi kell még ahhoz, hogy széleskörű mobilfizetési és egyéb digitális szolgáltatási kör épüljön rá?
- PSD2: egy nagy munka a végéhez közeleg, de mi kell még a teljes megfeleléshez?
- PSD2 SCA – Hogyan állunk a start előtt?
- Mi a bankkártya jövője a mobilfizetés és azonnali fizetés mellett? Veszélyben a kártya?
- A bankrendszer digitalizációja és a fintech-szektor fejlesztése
- Digitalizáció, mesterséges intelligencia, robotizáció - compliance szempontok, etikai kérdések
- Lehet-e gyorsan és biztonságosan bevezetni új pénzügyi alkalmazásokat? Megérkezett az alkalmazás alapú pénzügyi szolgáltatások kora
- Háttérrendszerek fejlesztése kontra ügyfélbarát felhasználói felületek, szolgáltatások piacra dobása - Backend contra UI/UX
- Új, innovatív megoldások a SimplePay online fizetési megoldásokban és a Simple mobilalkalmazásban
- Fekete (öves) kártyák – Fókuszban a prémium szegmens
- Digitális fizetés az e- és „fizikai” kereskedők oldaláról - Várakozások, kihívások, lehetőségek, megoldások
Szervező(k):
IIR Hungary  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Interjú az „Év Informatikai Vezetője” díjat elnyert Johancsik Tiborral

Mindenekelőtt a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöksége és a magam nevében is gratulálok a 2020-as Év Informatikai Vezetője díj elnyeréséhez. Azt gondolom, hogy ez egy fantasztikus siker egy szakember számára, ha a szakma képviselőitől kap elismerést. Mit jelent ez a siker az Ön számára?

Fujitsu kutatás: Milyen akadályokkal szembesülnek a nők az IT-viszonteladói piacon

Az amerikai Üzletasszonyok Napjával egyidőben indította el a Fujitsu felmérését, amelynek célja, hogy azonosítsa a nők előtt álló legnagyobb lehetőségeket és kihívásokat napjaink európai IT-viszonteladói piacán.

Akár 500 GB adatforgalom és korlátlan beszéd is elérhető a Vodafone új TUTI+ csomagjaihoz

A megújult feltöltőkártyás csomagok a nagyobb kommunikációs szabadságot ötvözik a kártyás lét kiszámíthatóságával. A feltöltőkártyás piacon eddigi legkedvezőbb 19 forintos alap perc- vagy SMS-díjon felül további szolgáltatásokat is a legelérhetőbb áron kínál a felhasználóknak a Vodafone.

VI. Safer Internet konferencia

Szeptember 29-30-án kerül megrendezésre az Európai Unió „Safer Internet Program” (SIP) keretében „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferencia, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében. A Gyermekmentő 1997 óta kíséri figyelemmel és végeztet kutatásokat a gyermekek médiahasználati szokásairól. 2010-ben ebbe a folyamatba illesztette be szervesen a kifejezetten az internettel, internetbiztonsággal foglalkozó konferenciáit, melyből az idei a hatodik.

Alkalmazottból exkluzív lakástextil-tervező, majd az Év Marketingese

Ambrus Barbara enteriőrtervező, lakástextil-specialista lett az Év Marketingese, amit exkluzív ügyfélkiszolgálási megoldásaival érdemelt ki. Többek között a nevéhez fűződik a Gresham palota berendezési és textilmunkája.

online sportfogadás