Események

Rendezvény neve: Kártyapiac 2020
Dátum: 2020. 11. 25. - 2020. 11. 26.
Tartalom: Fókuszban:

- Ki, hogyan, milyen intézkedésekkel vészeli át a járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetet? Tapasztalatok, fejlesztések, további tervek
- Azonnali fizetési rendszer - Mi történt eddig és mi kell még ahhoz, hogy széleskörű mobilfizetési és egyéb digitális szolgáltatási kör épüljön rá?
- PSD2: egy nagy munka a végéhez közeleg, de mi kell még a teljes megfeleléshez?
- PSD2 SCA – Hogyan állunk a start előtt?
- Mi a bankkártya jövője a mobilfizetés és azonnali fizetés mellett? Veszélyben a kártya?
- A bankrendszer digitalizációja és a fintech-szektor fejlesztése
- Digitalizáció, mesterséges intelligencia, robotizáció - compliance szempontok, etikai kérdések
- Lehet-e gyorsan és biztonságosan bevezetni új pénzügyi alkalmazásokat? Megérkezett az alkalmazás alapú pénzügyi szolgáltatások kora
- Háttérrendszerek fejlesztése kontra ügyfélbarát felhasználói felületek, szolgáltatások piacra dobása - Backend contra UI/UX
- Új, innovatív megoldások a SimplePay online fizetési megoldásokban és a Simple mobilalkalmazásban
- Fekete (öves) kártyák – Fókuszban a prémium szegmens
- Digitális fizetés az e- és „fizikai” kereskedők oldaláról - Várakozások, kihívások, lehetőségek, megoldások
Szervező(k):
IIR Hungary  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Jövőkutató: az 5G nélkül az emberiség elfelejtheti a jólétet

Villámsebességgel terjednek az 5G-technológia alkalmazási területei a világon, Pekingben a minap hoztak létre egy 5G-alapú – teljes mozgásszabadságot biztosító – teleorvoslási és elsősegélynyújtó rendszert, de a technológiát a távorvoslás mellett a bányászat, a kikötői logisztika vagy a nyomdatechnika területén is bevetették már – hangzott el a Huawei Technologies Hungary budapesti és shenzheni online sajtótájékoztatóján. 

Újabb gaming monitorok az AOC-tól

Az AOC bemutatja díjnyertes G2 terméksorozatának két új, 31,5 hüvelykes (80 cm) gaming képernyőjét: a CQ32G2SE modellt (QHD – 1440p felbontással) és a C32G2AE modellt (FHD – 1080p felbontással). Mindkét képernyő 1500R görbületű VA panellel, villámgyors 165 Hz képfrissítési sebességgel és 1 ms reakcióidővel (MPRT) rendelkezik. A szakadozás nélküli selymesen lágy játékélmény érdekében a nagy formátumú képernyők támogatják az AMD FreeSync Premium funkciót és alacsony input-laggel rendelkeznek.

Uniós piacokon terjeszkedik a magyar ViVeTech

Teljesen magyar fejlesztésű szoftverrel készül a német piacra lépni a ViVeTech Zrt. A szoftver a kritikus infrastruktúra szolgáltatók számára biztosítja az ISO27001 információbiztonsági szabvány egyszerű és költséghatékony bevezetését, támogatja a tanúsítást és a minőségirányítási rendszer működtetését. A szoftver bevezetése nagyban segíti a kritikus infrastruktúra üzemeltetők kibertámadások elleni védekezését, a jogszabályi előírásoknak megfelelést. A vállalat a német piac mellett – a tagországok kormányainak jogszabályi átalakításait követve – fokozatosan tervezi a piacra lépést a többi uniós tagállamban is.

Változások a Universal Robots menedzsmentjében

A Teradyne Inc. bejelentette, hogy Jürgen von Hollen a Universal Robots elnöke úgy döntött, hogy 2020. december 31-el távozik a vállalattól, hogy új területen próbálja ki magát. Jürgen von Hollen 2016 októbere óta tölti be az elnöki pozíciót a Universal Robotnál.

Továbbra is szárnyal az e-kereskedelem

Bár még bő egy hónap hátra van 2020-ból, az mostanra már egyértelműen kijelenthető, hogy a kereskedelmen belül az online piac lett az egyik nyertese a koronavírus-járványnak. A Black Friday időszak után, az év végi szezon hajrája ugyanakkor még hátra van, aminek kimenetele, dinamikája talán sose volt még ennyire többismeretlenes egyenlet. Ebben az új, megváltozott piaci környezetben a vásárlók reakciói (és anyagi lehetőségei) is jóval kiszámíthatatlanabbá váltak. A GKI Digital és az Árukereső.hu friss publikációja ezt a különleges év végi időszakot járja körbe.

online sportfogadás