Események

Rendezvény neve: Linux hibaelhárítás
Dátum: 2020. 12. 07. - 2020. 12. 11.
Tartalom: Online tanfolyam

A tanfolyam célja, hogy felkészítse a Linux adminisztrátorokat általános és rendkívüli rendszerproblémákra. A tanfolyam arra a koncepcióra épít, amely szerint leghatékonyabb módja a hibaelhárítási technikákban történő tapasztalatszerzésnek, maga a hibaelhárítás végrehajtása. A képzés 75%-t laborgyakorlatok teszik ki, amelyek során számos ismert és kevésbé ismert technikát, és eszközt ismernek meg a hallgatók. A hallgatók képességeik alapján válogathatnak a több mint 120 különböző nehézségi szintű gyakorlat közül. Mivel a gyakorlatok nem épülnek egymásra és nem függenek a többi hallgatótól, a feladatok elvégzése rendkívül dinamikus is lehet. Minden hibajelenség arra ösztökéli a mérnök hallgatókat, hogy egyre mélyebb szinten ismerjék meg a Linux hátterét.
Szervező(k):
SZÁMALK Továbbképzési Központ  - Szervező
Tel.: 203-0304
Helyszín(ek):
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A BME és a HONOR az egyetemi alkalmazásfejlesztést támogatja

A Honor nemzetközi technológiai márka okostelefonokkal és pályázati lehetőséggel támogatja az alkalmazásfejlesztést a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén. A megállapodás részeként a mobilszoftver-fejlesztés mellékspecializációval bíró hallgatók tanulmányaik során Honor 9X Pro és Honor 9A készülékeket használva fejleszthetnek alkalmazásokat.

Jelentős napenergia céggel bővült a Bravogroup portfóliója

Magyarország egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalatcsoportja lezárta azt a portfólióbővítési tranzakciót, amelynek keretében 50%-os tulajdonrészt vásárolt a miskolci székhelyű PV Napenergia Kft.-ben. A cég jelentős szereplő a lakossági-, vállalati-, valamint a naperőmű piacon, továbbá az AEG szolártermékek hivatalos magyarországi forgalmazója. 

Diákok digitális oktatásást segíti a Sberbank

Pedagógusoknak és rászoruló gyermekeknek biztosít digitális eszközöket a Magyar Bankszövetség által létrehozott JÓTETT Bank – Digitális Gyorsítósáv program, amelyhez a Sberbank Magyarország Zrt. is csatlakozott.

Hogyan triplázhatják meg mobil robotok egy feldolgozó vállalat termelékenységét?

Az automatizálás egyre nagyobb lendülete az FMCG szektort is elérte. A modern gyártóvállalatok élnek a digitális átalakulás által kínált lehetőségekkel, hogy ezzel lean gyártást érjenek el, kihasználva a növekedés kulcsfontosságú mozgatórugói, az automatizálás és a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket. A gyógynövények feldolgozásával foglalkozó Infinitus az automatizálásnak köszönhetően tett szert versenyelőnyre: autonóm mobil robotokkal (AMR-ekkel) sikerült megtripláznia a termelékenységét.

Debrecenben nyílik az első vidéki Xiaomi Mi Store

Tovább terjeszkedik a Xiaomi Magyarországon: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete Budapesten kívül, Debrecenben. A december 5-én megnyíló üzlet lesz a harmadik Mi Store az országban, ahol közvetlenül a gyártótól és gyártói garanciával lehet majd Xiaomi termékeket vásárolni. 

online sportfogadás