Események

Rendezvény neve: JavaScript és JQuery - a biztos alapok
Dátum: 2020. 11. 30. - 2020. 12. 03.
Tartalom: Live online


JavaScript és JQuery - a biztos alapok
Kód: JSCJQ
Web-es-mobil-fejlesztes_Webfejlesztes_JavaScript-es-JQuery_a-biztos-alapok.png
Időtartam:4 nap

Kezdő

175 000 Ft
(Bruttó ár: 222 250 Ft)
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi igények szerint Nyílt
Képzés nyelve
magyar
Időpontok
2020-11-30 09:00 - 2020-12-03 17:00Várhatóan indul
- + Jelentkezem

Ajánlatkérés
Jelentkezés
Kedvencekbe teszem
Elküldöm emailben
Termékleírás

A tanfolyam a JavaScript (ECMAScript) nyelven és a Document Object Model (DOM) szabványon keresztül megismerteti a hallgatókat a kliens oldali programozás alapelveivel.
A hallgatók az elméleti alapok lefektetése után gyakorlati példákon keresztül megismerkednek a modern DOM szkriptelés lehetőségeivel, az egyes elemek elérésével és manipulálásával.

A tanfolyam második részében megismerik a hallgatók, hogy a jQuery-nek milyen szerepe lehet a weboldalon, és hogyan kapcsolódik a weboldal HTML/CSS/JavaScript rétegeihez. Megtanulják hogyan lehet jQuery kiválasztókat írni a DOM elemek összegyűjtéséhez, majd hogyan lehet az így összegyűjtött elemeket többszörösen manipulálni.
Szervező(k):
Számalk Training  - Szervező
Helyszín(ek):
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A BME és a HONOR az egyetemi alkalmazásfejlesztést támogatja

A Honor nemzetközi technológiai márka okostelefonokkal és pályázati lehetőséggel támogatja az alkalmazásfejlesztést a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén. A megállapodás részeként a mobilszoftver-fejlesztés mellékspecializációval bíró hallgatók tanulmányaik során Honor 9X Pro és Honor 9A készülékeket használva fejleszthetnek alkalmazásokat.

Jelentős napenergia céggel bővült a Bravogroup portfóliója

Magyarország egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalatcsoportja lezárta azt a portfólióbővítési tranzakciót, amelynek keretében 50%-os tulajdonrészt vásárolt a miskolci székhelyű PV Napenergia Kft.-ben. A cég jelentős szereplő a lakossági-, vállalati-, valamint a naperőmű piacon, továbbá az AEG szolártermékek hivatalos magyarországi forgalmazója. 

Diákok digitális oktatásást segíti a Sberbank

Pedagógusoknak és rászoruló gyermekeknek biztosít digitális eszközöket a Magyar Bankszövetség által létrehozott JÓTETT Bank – Digitális Gyorsítósáv program, amelyhez a Sberbank Magyarország Zrt. is csatlakozott.

Hogyan triplázhatják meg mobil robotok egy feldolgozó vállalat termelékenységét?

Az automatizálás egyre nagyobb lendülete az FMCG szektort is elérte. A modern gyártóvállalatok élnek a digitális átalakulás által kínált lehetőségekkel, hogy ezzel lean gyártást érjenek el, kihasználva a növekedés kulcsfontosságú mozgatórugói, az automatizálás és a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket. A gyógynövények feldolgozásával foglalkozó Infinitus az automatizálásnak köszönhetően tett szert versenyelőnyre: autonóm mobil robotokkal (AMR-ekkel) sikerült megtripláznia a termelékenységét.

Debrecenben nyílik az első vidéki Xiaomi Mi Store

Tovább terjeszkedik a Xiaomi Magyarországon: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete Budapesten kívül, Debrecenben. A december 5-én megnyíló üzlet lesz a harmadik Mi Store az országban, ahol közvetlenül a gyártótól és gyártói garanciával lehet majd Xiaomi termékeket vásárolni. 

online sportfogadás