Események

Rendezvény neve: IT Busenessand Technology 2022
Dátum: 2022. 03. 01. - 2022. 03. 01.
Tartalom: Aicím: 1903 - Hybrid verseny küszöbén

Amióta a Covid-19 betört az életünkbe, több olyan kihívással kell szembesülni, amilyenről előtte még csak elképzeléseink sem voltak. Rengeteg, korábban biztosnak vett dolog a feje tetejére állt, kezdve azzal, hogy hol is van a munkavégzés helye. A kezdeti megrázkódtatás után már tisztán látszik, hogy jóformán semmi nem lesz olyan, mint korábban volt, és erre a home office velünk maradása csak az egyik példa.

Hibrid lett a munkavégzés, az ügyintézés, az intelligencia, az informatikai infrastruktúra, de még a gyártás is. Egy hibrid rendszer vagy módszer ötvözi összetevőinek előnyeit, de hátrányait is. Egy hidroplán nem mindenben helyettesíti a motorcsónakot vagy az utasszállítót, ám számos olyan vonzó tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt megéri használni. 2022-ben mindenkinek meg kell találnia, hogyan tudja a legjobban ötvözni a különféle összetevőket a vállalati működés minden területén, hogy az így kialakuló hibrid megoldásokban az előnyök legyenek túlsúlyban, a végeredmény pedig a gyorsabb innováció, a hatékonyabb operáció, a jobb ügyfélkiszolgálás legyen.

Ehhez igyekszik segítséget nyújtani a konferencia
Szervező(k):
ITBusiness  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Influenszerek adózása: feketén vagy fehéren?

Egyre többen keresnek pénzt az interneten bloggerként, vloggerként vagy influenszerként. A közösségi hálókon keresztül milliókhoz lehet eljutni egy-egy jól célzott üzenettel, amely komoly jövedelmet is hozhat. Az adózás ezeket a jövedelmeket sem kerüli el – nem mindegy azonban, hogyan adózunk utánuk. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda szakértője néhány mindennapi példán keresztül mutatja be a buktatókat.

Elkelt a legrégebbi magyar ár-összehasonlító portál

Gazdát cserélt a hazai internet egyik legrégebbi szereplője, a depo.hu. A felvásárló Eazy Digital ügynökségnek komoly tervei vannak az online piactérrel. 

Évi 5000 óra képernyő előtt - SMS-nyak szindróma

Hátfájás és az „SMS-nyak” szindróma a leggyakoribb problémák, amelyek a magyarok túl sok képernyő előtt töltött rossz nyaktartásából erednek. A 18-65 év közötti lakosság reprezentatív demográfiai mintáján végzett kutatás szerint évente akár 5000 órát töltünk képernyőre meredve: telefonra, laptopra, tévére, játékeszközökre. Eszerint egy átlagos felnőtt 34 évet tölt a képernyő előtt.

Együtt a biztonságért

Az együttműködő robotok számos előnnyel rendelkeznek. Könnyen telepíthetők és programozhatók, kompakt méretűek, és nem kell biztonsági kerítést építeni köréjük. A feladatok és műveletek széles skáláját képesek elvégezni, éjjel-nappal dolgoznak, és nagymértékű megtérülést biztosítanak, emellett az automatizálást elérhetőbbé teszik a kis- és középvállalkozások számára. Legfontosabb előnyük azonban mégis az, hogy segítenek megóvni az alkalmazottak egészségét. 

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.