Események

Rendezvény neve: Haladó számítógépes ismeretek
Dátum: 2023. 11. 07. - 2023. 11. 21.
Tartalom: Online képzés

A képzésen résztvevők megismerik az IKT, a számítógép és az egyéb eszközök és szoftverek témájával kapcsolatos fogalmakat. Képesek lesznek különböző dokumentumokat kezelni. Bővítik tudásukat a Microsoft Office csomag, Word és Excel alkalmazásainak területén. Megismerik az internethasználattal kapcsolatos fogalmakat, a WIFI technológia alkalmazását, különböző böngészőprogramokat. Betekintést kapnak az internet használata közben elengedhetetlen e-mail, levélküldő rendszerekhez és azok használatához. E-mailek fogadása, küldése, csatolmányok kezelése lesz a fő szempont. A mai digitalizáció miatt fontos megismerni az elektronikus ügyintézés menetét is, illetve a különböző social media felületeket!
Szervező(k):
Soter-line Oktatási Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Corvinus-kutatás: a fejlődő országok szegényei nem érdeklik a mesterséges intelligenciát

Egy éve, november 30-án tették hozzáférhetővé a ChatGPT-t. Ennek kapcsán is aktuális a téma, az MI etikusan működik-e. A Corvinus kutatása szerint sok globális problémát figyelmen kívül hagy az MI etikusnak szánt, ún. emberközpontú megközelítése.

A jövő év a karbonlábnyom csökkentésről szól majd a vállalati technológiák területén

Jövőre várhatóan tovább gyorsulnak a vállalati digitalizációs törekvések, az előrejelzések szerint a transzformációra fordított források a következő 3 évben elérik a 3,4 billió dollárt

Debütált a Logisztikai Évkönyv 2024

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2024. A kiadvány a hagyományokhoz híven egy szakmai tanulmánygyűjtemény, amelyet a Falk1 Rendezvényközpontban tartott bemutató rendezvényén szerzői előadásokkal színesítve ismerhetett meg a közönség. 

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és az EY

Az oktatás és a karriertervezés áll a fókuszában annak a stratégiai partnerségnek, amelyet az EY nemzetközi tanácsadó cég, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem kötött meg november 30-án.