Események

Rendezvény neve: HWSW kraftie - Karrieriránytű az AI árnyékában
Dátum: 2023. 11. 29. - 2023. 11. 29.
Tartalom: Hybrid rendezvény

KARRIERIRÁNYTŰ AZ AI ÁRNYÉKÁBAN avagy miért érdemes felvenni meglévő IT kompetenciád mellé az "AI" - kerekasztal beszélgetés.

Számos kompetenciához, legyen az szoftverfejlesztés, üzemeltetés, vagy akár az IT-biztonság, nagyon sokat hozzá tud tenni az adatok elemzése, a machine vagy akár deep learning praktikák ismerete. A mostani esemény erre a fontos másodlagos vagy kiegészítő kompetenciára fókuszál, túlmutatva az egyszerű tooling-on, vagy a szolgáltatásként igénybe vehető megoldásokon.
Szervező(k):
HWSW  - Szervező
Helyszín(ek):
Chemaxon HQ
Budapest Máramaros köz 3/a
Típus: Informatikai / Rendezvény / Ingyenes
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Corvinus-kutatás: a fejlődő országok szegényei nem érdeklik a mesterséges intelligenciát

Egy éve, november 30-án tették hozzáférhetővé a ChatGPT-t. Ennek kapcsán is aktuális a téma, az MI etikusan működik-e. A Corvinus kutatása szerint sok globális problémát figyelmen kívül hagy az MI etikusnak szánt, ún. emberközpontú megközelítése.

A jövő év a karbonlábnyom csökkentésről szól majd a vállalati technológiák területén

Jövőre várhatóan tovább gyorsulnak a vállalati digitalizációs törekvések, az előrejelzések szerint a transzformációra fordított források a következő 3 évben elérik a 3,4 billió dollárt

Debütált a Logisztikai Évkönyv 2024

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2024. A kiadvány a hagyományokhoz híven egy szakmai tanulmánygyűjtemény, amelyet a Falk1 Rendezvényközpontban tartott bemutató rendezvényén szerzői előadásokkal színesítve ismerhetett meg a közönség. 

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és az EY

Az oktatás és a karriertervezés áll a fókuszában annak a stratégiai partnerségnek, amelyet az EY nemzetközi tanácsadó cég, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem kötött meg november 30-án.