Év Projektmenedzsere Díj kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Év Projektmenedzsere Díj

Átadták az Év Projektmenedzsere Díjat

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és Varga Mihály pénzügyminiszter úr fővédnöksége alatt álló Év Projektmenedzsere Díjat Borbényi Katalin, a Generali Biztosító Zrt. Stratégiai Igazgatóságának projektmenedzsere vehette át ma a Pénzügyminisztérium József nádor téri Pénztártermében.

2019. november 14. 08:59

Átadták az év Projektmenedzsere Díjat

Szakemberek jóslata szerint 50 éven belül több robot fog dolgozni, mint ember. Vannak viszont olyan szakmák, amelyek létjogosultságát felerősítheti a negyedik ipari forradalom. A projektmenedzser pozíció ide tartozhat, hiszen az ehhez szükséges képességeket a mesterséges intelligencia nem tudja utánozni.

2017. november 9. 15:21

Kerestetik az év projektektmenedzsere

A projektmenedzsment a közép- és nagyvállalatok életében mára már elengedhetetlen folyamattá vált, középpontjában pedig egy profi eszköztárral rendelkező projektmenedzser áll. 

2017. szeptember 24. 13:07

Magyar siker a projektmenedzserek nemzetközi megmérettetésén

Negyedik alkalommal adták át a Nemzetközi Év Projektmenedzsere Díjat. A november 17-én, Varsóban megtartott hivatalos díjátadó gálán kiemelkedő eredmény született: Balaton László, az Erste Bank Hungary Projekt Portfólió Menedzsment Osztályának vezetője kapta az aranyérmet és vele a rangos elismerést.

2016. november 21. 10:52

Idén Kovács Endre lett az Év Projektmenedzsere

2014. november 4-én, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan,  Dr. Lenner Áron Márk, belgazdaságért felelős helyettes államtitkár átadta az Év Projektmenedzsere díjat. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és a Nemzetgazdasági Minisztérium védnöksége alatt álló elismerést idén Kovács Endre, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Projekt Koordinációs Főosztály főosztályvezetője vehette át.

2014. november 5. 09:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás