áruház kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: áruház

Ingyenes Wifit kínál áruházaiban az Auchan

A 19 magyarországi Auchan áruház ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolattal bővíti szolgáltatásait. Az áruházlánc a szolgáltatás bevezetésével a vásárlói igényekre ad választ, hiszen így bevásárlás közben is kapcsolatban maradhatnak, és akár még több információhoz juthatnak egy-egy megvásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.

Kulcsszavak: áruház ingyenes Auchan Wi-Fi
2015. július 22. 10:12

Megemeli a Microsoft a Windows Store appok árait

Hamarosan a Windows felhasználóknak többet kell majd fizetniük egy-egy applikációért a Windows Store-ban. Az árak április 13-tól növekednek majd.

2015. március 25. 16:18

Megnyílt Magyarország első ASUS mintaboltja a Pólusban

Hazánk első Asus mintaboltja a Pólus Centerben kapott helyet. Az üzlet Notebook.hu együttműködésével nyílt meg. A vásárlók a gyártó teljes, a magyar piacon elérhető notebook, tablet és AiO kínálatát megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják.

2014. december 5. 18:12

Nyílik az ország legnagyobb Apple boltja

Az ország legnagyobb Apple Premium Reseller márkaboltja nyílik október 20-án, szombaton a Duna Plázában. Az XMS 140 négyzetméteres üzletében az almás cég teljes választéka megjelenik, a legolcsóbb zenelejátszótól a milliós csúcsgépekig.

Kulcsszavak: áruház Apple
2012. október 19. 13:17

Ázsia legnagyobb Apple Store-ja nyílik Pekingben

Ázsia legnagyobb Apple áruházának megnyitására készül az amerikai órásvállalat Pekingben - jelentették be a kínai fővárosban újságíróknak, akik előtt egy órára már kitárta kapuit Kína hatodik hivatalos Apple nagyáruháza.

2012. október 19. 08:02

Átlépte a 25 milliárdot az Apple App Store letöltések száma

Az Apple bejelentette, hogy mostanáig több mint 25 milliárd alkalmazást töltöttek le a forradalmi App Store kínálatából az iPhone, iPad és iPod touch készülékek tulajdonosai, akik száma világszerte már a 315 milliót is meghaladja.

Kulcsszavak: Apple onlineszolg áruház
2012. március 6. 17:19

Megnyílt a "Jövő Áruháza" Szolnokon

Szolnokon megnyílt a "Jövő Áruháza". A projekt a Magyar Telekom és Szolnok városa által egy évvel ezelőtt indított intelligens városprogram része. A T-City a szolnokiak számára biztosítja a Magyar Telekom új termékeinek és szolgáltatásainak elérését; ezen kívül a város lakói és vállalkozásai tesztelhetik a legújabb fejlesztéseket és segíthetik ezek tökéletesítését tapasztalataikkal, javaslataikkal.

2010. június 7. 18:44

Nászajándék-vásárlási program IBM-technológiával

A világ legismertebb áruházainak egyike, a Galeries Lafayette a Blue Martini és az IBM technológiáit választotta nászajándék-vásárlási programjának támogatására. Az új megoldásra támaszkodva a Lafayette színvonalas kiszolgáltatást tud nyújtani az áruházban, illetve az interneten, telefonon vagy e-mailen keresztül vásárló ügyfeleknek.

Kulcsszavak: áruház IBM
2004. április 17. 12:30

Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja

Elkészült az OBI magyar nyelvű honlapja. A honlap szerkezete a német anyacég rendszerébe illeszkedik, és saját fejlesztés eredményeként jött létre.

Kulcsszavak: website áruház
2004. január 22. 13:00

Gépbolt.hu

Közel egy éves fejlesztési periódus eredményeként elindult hazánk egyik legfejlettebb webes áruháza, a Gépbolt.hu.

2003. november 3. 14:31

Golden Drum: döntős site a kirowskitól

A kirowski által készített Zwack Webshop hosszú évek az első magyar site, mely a rangos Golden Drum fesztivál tízéves története során shortlistes pozícióba jutott. A zsűri 83 website közül szavazta be az online áruházat a 21 döntős alkotás közé.

Kulcsszavak: Kirowski áruház
2003. október 16. 14:14

EReactor: Új e-commerce megoldás

Szeptember elején több éves fejlesztői munka után elkészült az eReactor nevű, integrált online kereskedelmi rendszer, mely készítői szerint új távlatokat nyit az internetes online kereskedelemben.

Kulcsszavak: CRM áruház ASP e-commerce
2003. szeptember 16. 14:51

FOTEXnet.hu: már vidéken is ingyenes a házhoz szállítás

A hároméves születésnapját ünneplő FOTEXnet.hu Áruház 2003 szeptemberétől az ország egész területén ingyenessé tette a házhoz szállítást, s a vásárlók már három kézbesítési időszak közül választhatnak.

Kulcsszavak: áruház akció Fotexnet
2003. szeptember 10. 13:35

Online áruházak: tavaly 40 százalékkal nőtt a forgalom

[smallimage 1 left] Az elmúlt évben több mint 40 százalékkal nőtt az online boltok forgalma Magyarországon, s így a 2001. évi 3,2 milliárd forint forgalommal szemben tavaly már 4,5 milliárd forint árbevételt étek el a boltok.

2003. május 30. 09:28

Megújult Apple webáruház

Május 27-től a www.apple.hu oldalon érhető el a megújult Apple Áruház, melynek elkészítésével a FOTEXNetet bízta meg az Apple Magyarország.

2003. május 27. 12:55

Könyvet keres? A Könyvkereső megkeresi és leszállítja

[smallimage 1 left Egy klikknyire van] A Könyvkereső hálószemen bárki feladhat egy megrendelést olyan műre, amit nem is tudja, honnan lehetne beszerezni, mert a keresést rábízhatja a Könyvkereső főállású, távmunkás és könyvterjesztői együttműködő partnereire, hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit a Könyvkereső munkatársai tartottak május 14-én az MTA SZTAKI konferenciatermében. A kifejezetten üzleti profilú e-kereskedő cég ügyfelei közt jelentősek a könyvtárak, de az üzleti szféra is szívesen engedi át nekik a legegzotikusabb tanulmányok felderítését, mert a munkatársaik erre is alkalmasak. További fontos feladatuknak tartják a Sulinet tartalmi támogatását

2003. május 14. 20:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás