árverés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: árverés

Szárnyal az ipari aukciók világa

Egyre több nagyvállalat dönt úgy, hogy feleslegessé váló ipari eszközeit online aukción értékesíti. A piac legnagyobb hazai szereplője, az Intergavel Kft. idén már 173 internetes árverést szervezett meg, ugyanannyit, mint működésük első tíz évében összesen. Ez pedig nemcsak a berendezésekre licitáló vevőknek jó hír, hanem az újrahasznosítás elvét tekintve a környezetnek is. A cég ügyvezetője az autóipar átalakulásától várja a következő nagy felpezsdülést.

2019. november 21. 17:20

NMHH: indul az eljárás – augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) július 18-án véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt.

2019. július 19. 12:50

Újabb országban lépett piacra a magyar aukciós cég

A szlovák után a cseh piacon is megkezdte működését a magyar Intergavel Aukciósház. Az online ipari árverésekkel foglalkozó cég piacra lépését segítette, hogy hosszú távú, jó együttműködés alakult ki a Tesco áruházakkal. Miután a kereskedelmi lánc közép-európai üzletei regionális irányítás alá kerültek, a korábban bevált módon, online aukción értékesítik a csere, vagy üzletbezárás miatt eladásra szánt eszközöket, berendezéseket.

2016. március 21. 10:09

Bevált a Tescónak az online árverés

Meghaladta a 150 millió forintot azoknak az eszközöknek az értéke, amelyeket a magyarországi Tesco áruházakban lecseréltek a tervezett élettartam meghaladása miatt, vagy egyéb okból megváltak tőlük. Az elmúlt években ezek eladásához rendszeresen az online aukciót választják, az árveréseken a tételek 85-90 százaléka azonnal gazdára talál.

Kulcsszavak: Tesco árverés
2015. július 8. 15:33

Új felületet indít az eBay és Sotheby's

Az internetes kereskedési felületet üzemeltető amerikai eBay és a Sotheby's aukciósház új internetes árverési felületet indít, amelyen április elsejétől élőben követhetők a Sotheby's New York-i központjának árverései.

2015. március 19. 15:33

Online árverésen szigeteket vesznek a kínaiak

Három, a világ különböző pontján elhelyezkedő szigetet vettek meg kínaiak egy online árverésen, Kína legnagyobb internetes kereskedelmi portáljának közreműködésével - jelentette a China Daily című angol nyelvű honlap.

Kulcsszavak: Kína árverés
2015. március 10. 08:34

Egyre népszerűbben az online ipari árverések

Magyarországon is egyre népszerűbb az ipari eszközök online aukciója; az Intergavel Aukciószervező Kft-nek a 15 százalékos jutalékból 2007-ben még 100 millió forintos bevétele származott, amely 2013-ban elérte a 32 millió, a múlt évben pedig a 60 millió eurót.

Kulcsszavak: árverés
2015. február 14. 11:21

A PlayStation 4 jubileumi kiadás a Vaterán

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a PlayStation 20. születésnapja alkalmából a Sony jubileumi kiadást készített legújabb, PlayStation 4 játékkonzoljából. A hazai rajongók is lecsaphatnak a különleges darabra. A befolyt összeget jótékony célra fordítják.

2015. január 23. 12:18

365 ezer dollárért kelt el egy aukción az Apple-1

Egy aukción kelt egy Apple-1 számítógép 365 dollárért. Az 1976-ban gyártott masinát a Christie’s aukciósház bocsájtotta kalapács alá, és a vártnál kisebb összegért, de átszámítva még így is 90 millió forintért kelt el a New York-i árverésen.

Kulcsszavak: árverés Mac Apple 1 Apple
2014. december 13. 10:34

A kikiáltási ár több mint kétszereséért kelt el az interneten egy connecticuti szellemfalu

A nyolcszázezer dolláros kikiáltási ár helyett 1,9 millió dollárért (467 millió forint) kelt egy 16 éve lakatlan szellemfalu az amerikai Connecticut államban egy internetes árverésen.

Kulcsszavak: árverés
2014. november 3. 10:23

Ismét online átverésre bocsájtja több termékét a Tesco

Online aukciót szervez a Tesco. Működésből kivont, használt, de jó állapotú berendezései kerülnek kalapács alá. Az árverésre kerülő tárgyak nagy része jó állapotú, az üzletlánc fejlesztési terveinek megfelelően értékesítik azokat. Összesen 139 tétel vár gazdára, köztük eladópultok, vitrinek, bálázógépek, informatikai berendezések és a saját pékségekben használt eszközök.

Kulcsszavak: Tesco aukció árverés online
2014. október 8. 09:23

Több százmillió forintért kelt el a világ legkönnyebb anyagának egy darabja

A Baidu keresőoldal hírportálja számolt be arról, hogy tízmillió jüant, vagyis 367 millió forintot adott egy licitáló a világ legkönnyebb anyagának egy darabjáért egy keddi kínai aukción.

Kulcsszavak: árverés Kína aukció Baidu
2014. július 2. 12:18

Nyomtatók százait árverezi el a Tesco

Online árverésen lehet megszerezni a magyarországi Tesco használt, de jó állapotú berendezéseit. Az irodákban, logisztikai bázisokon használt gépekre, eszközökre június 12-ig lehet licitálni. Nagy számban kínálnak lézernyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, de a 112 tétel között megtalálhatók vendéglátó-ipari berendezések is.

2014. június 4. 08:22

Licitálni lehet a Coca-Cola - valódinak mondott - receptjére

Licitálni lehet a Coca-Cola - valódinak mondott - receptjére a világhálón. Tulajdonosa 5 millió dolláros - 1,1 milliárd forintos - nyitóáron árulja, a villámvétel 15 millió dollárba kerül.

Kulcsszavak: árverés
2013. május 15. 09:59

Internetes árverést tart a Tesco

Előző, őszi aukciójának sikerére alapozva ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit és eszközeit a Tesco. Az összesen 268 tételt felkínáló aukciót december 15-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten, illetve a lánc győri és budapesti raktáraiban.

Kulcsszavak: aukció árverés Tesco
2011. december 5. 09:06

Elindult az olcsó autók internetes aukciója

A Vatera.hu (http://www.vatera.hu) internetes piacterén elindultak az első olyan aukciók, amelyek magánfelhasználók számára teszik lehetővé olcsó, használt autók vásárlását - közvetlenül az azokat finanszírozó pénzintézetektől.

2003. november 18. 20:34

Eladó a sajtoklub.hu

Az addel.hu online áruház árverésre bocsátotta a sajtoklub.hu domaint.

Kulcsszavak: domain árverés
2003. március 19. 22:41

Kirk kapitány helyére pályázol? Fizess!

Az ár nem mondható olcsónak: Kirk kapitány ülése ugyanis 265 ezer dollárt ér. Ennyit fizettek a filmsorozat felvételeihez használt Enterprise űrhajó parancsnoki székéért, illetve egyéb kellékeiért az eBay.com árverésén.

Kulcsszavak: eBay árverés
2002. július 1. 19:48

Jótékonysági árverésen Lara Croft eredeti felszerelése

"Alig használt, eredeti Lara Croft-felszerelés sürgősen eladó! Kiváló viselet lehet például jelmezbálokra" - avagy az Eidos jótékonysági árverésre bocsátja Lara Croft eredeti felszerelését az eBay.com weboldalon.

2002. április 30. 12:09

Monroe-emléktárgyak netes árverése

Marilyn Monroe halála után majdnem 39 évvel a Sotheby's aukciósház az interneten kínálja Hollywood egykori színésznőjének még el nem árverezett tárgyait.

Kulcsszavak: árverés website
2001. január 24. 23:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás