újdonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: újdonság

Azonnali üzenetküldés a Tumblrön

A Yahoo frissítette a Tumblrt. A szolgáltatással immáron azonnali üzeneteket is küldhetnek majd a felhasználók.

2015. november 24. 10:20

Office újdonságok egy csokorban

Az elmúlt időszakban számos új funkciókkal és szolgáltatássokkal bővült az Office 365, melyek a teljes termékpalettát felölelik.

2014. december 2. 15:29

A SUSECon 2014 éves konferencián számos újdonságot bemutattak

A SUSE éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen számos fontos újdonságot és bejelentettek, többek között, hogy SUSE Linux Enterprise-t használó ügyfelek leállás nélkül telepíthetik a frissítéseket. Kiderült továbbá, hogy béta tesztelési fázisba érkezett a SUSE tárhelymegoldása, támogatják az SAP HANA platformra fejlesztő startupokat, és új lehetőségeket kínálnak az ügyfelek és a felhőszolgáltatók számára.

2014. november 24. 16:31

Kisebb időutazás a Google Street Viewval

A Google Street View új funkciójával akár 2007-ig is visszamehetünk az időben, és megnézhetjük, egyes helyek és épületek hogyan változtak azóta.

2014. április 24. 10:03

Hasznos újdonságokkal bővül a Skype

Új funkciókkal gazdagodik a népszerű chatprogram, a Skype. A több eszközön csevegő felhasználók számára hasznos újításokkal érkezik. A frissített verzió már ingyen elérhető.

2014. február 17. 14:53

Windows 8.1 újdonság, amely megmentheti a Microsoftot

Csütörtökön debütált a Windows 8.1, melyet a W8-as felhasználók ingyenes frissítésként letölthetnek. A Windows 8-cal lefelé ívelő pályája állt a Microsoft, a 8.1 azonban megmentheti a vállalatot.

2013. október 21. 10:54

Szerkeszthetők a Facebook posztok

Ha esetleg még nem vettétek volna észre androidosok, jó hírünk van számotokra. Végre a Facebook posztokat is lehet utólagosan szerkeszteni, és hamarosan iOS-en is megjelenik ez az opció.

2013. szeptember 30. 12:33

Google Fordító – már a webes felületen is használhatjuk a kézírás funkciót

Ma gördült ki a Google fordítóprogramjának legújabb funkciója, a kézírás. A webes felületen elérhető újdonsággal saját kezünkkel is leírhatjuk a fordítandó szót, kifejezést.

2013. július 26. 16:14

Terítéken az Android 4.3 Jelly Bean újdonságai

A Google tegnapi sajtóeseményén tárult a nagyközönség elé az Android operációs rendszer legújabb verziója, a 4.3 Jelly Bean. A keresőóriás még édesebbé tette a zselés cukorkát, de átütő erejű fejlesztések nem, csak kisebb újítások kerültek bele.

2013. július 25. 14:28

Újdonság a Facebooktól – fotókomment az oldalaknak is

Körülbelül egy hónapja, hogy a Facebook bevezette a képekkel való hozzászólás lehetőségét, azonban mindezidáig csak felhasználók számára volt elérhető. Mostantól viszont az oldalak is élhetnek a lehetőséggel.

2013. július 19. 13:42

Újított a Facebook – stickerek az asztali verzióban

Ha a Facebook chaten hangulatjelet küldenél, látványos újításra lehetsz figyelmes. A megszokott emotikonok mellett ugyanis megjelentek a stickerek is, vagyis a nagy „matricák”.

2013. július 4. 11:04

„Gyors cselekvés” gombbal újít a Gmail

A Gmail szerdán mutatta be új „quick action” vagyis gyors cselekvés névre keresztelt gombját, ezzel segítve a felhasználók dolgát abban, hogy úgy kezeljen bizonyos e-mailekre, hogy megnyitná azokat.

Kulcsszavak: újdonság Gmail
2013. május 17. 12:18

HTC One – számos újdonsággal a Vodafone kínálatában

A HTC One a Vodafone kínálatában három újdonsággal kápráztatja el a vásárlókat. A HTC BlinkFeed folyamatosan hírekkel frissülő kezdőképernyőt, a Zoe a fényképezés újragondolását, míg a HTC BoomSound minden eddiginél jobb hangzásvilágot hoz magával.

Kulcsszavak: HTC One Vodafone újdonság
2013. május 15. 10:45

A Google folyton fejleszt – új közösségi funkciókat adott a Drive-hoz

A cégóriás hivatalosan is bejelentette, hogy Drive szolgáltatását új közösségi funkciókkal bővíti, amelyek a közös munkavégzést könnyítik.

2013. április 26. 16:36

Emigrálj egy hétre a Szigetre!

Légy tagja te is a Fesztiválköztársaságnak, zökkenj ki a szürke hétköznapokból, élvezd a szabadságot – legalább egy hétig a Szigeten. 

2013. március 27. 14:42

Siker és újítás a Prezinél

Jól megy a szekér a Prezinél, ugyanis tavaly óta sikerült megdupláznia felhasználóinak számát, ennek örömére új szolgáltatásokat és kezelőfelületet vezetett be.

2013. március 13. 16:10

Új szolgáltatások és megújult dizájn a Kütyü Magazin weboldalán

A Kütyü Magazin idén februárban bővítette szolgáltatásai körét. Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és közel 15.000 termékes webshoppal várja a technikai újdonságok iránt érdeklődőket.

2012. február 15. 09:37

Tapintható érintőképernyőt fejleszt a Microsoft

A Microsoft egy olyan technológiát szabadalmaztatott a minap, amelynek segítségével a jövőben az érintőképernyők felülete a hátsó megvilágítástól függően, kitapinthatóan megváltozik.

Kulcsszavak: újdonság Microsoft
2010. december 1. 08:04

Tudja a szöveg, hogy olvassák

Ha az ember sebesen olvassa a képernyőn megjelenő szöveget, a kulcsszavak kiugranak, a "töltelék szöveg" azonban háttérbe szorul. De mi lenne, ha a szöveg "tudná", hogy olvassák? Ezt a gondolatot vették alapul annak az új olvasóprogramnak a fejlesztésekor, amelyet a frankfurti könyvvásáron mutattak be.

Kulcsszavak: újdonság
2009. október 16. 18:07

Toshiba üzemanyagcella-töltő két hónapon belül

A Toshiba új elnöke azt ígéri, hogy cége a sok halogatás után két hónapon belül végre valóban piacra dob egy hordozható üzemanyagcella-töltő eszközt, ami megnyithatja az utat a DMFC energiaforrásos készülékek előtt.

Kulcsszavak: Toshiba újdonság
2009. augusztus 6. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás