üzenőszolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: üzenőszolgáltatás

Még egyszerűbb mobil kommunikáció a Novell megújult termékeivel

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell Messenger 3.0 és a Novell GroupWise Mobility Service 2.1.

2015. március 11. 09:33

Facebook: fizetőssé válnak egyes üzenetek

Az Egyesült Államokban már tesztelték a Facebook legújabb módszerét, amellyel megszűnik a közösségi oldal teljesen ingyenes formája: bizonyos üzenetekért fizetni kell a felhasználóknak. A  sikeres tesztidőszak után az Egyesült Királyságban is bemutatkozott az új megoldás.

2013. április 8. 16:32

Mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás felvásárlására készül a Facebook

A TechCrunch technológiai hírportál értesülése szerint a WhatsApp mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás megvásárlására készül a Facebook.

2012. december 4. 08:17

Azonnali üzenetküldő alkalmazás a Samsungtól - ChatON

A koreai gyártó bemutatta saját fejlesztésű, ChatON névre keresztelt csevegőprogramját. A ChatON alkalmazás letölthető lesz a Samsung mellett más márkájú okostelefonokra és a legfontosabb mobil platformokra is.

2011. augusztus 30. 12:09

Elérhető az e-mailt leváltó Google Wave

A Google egy évvel ezelőtt mutatta be az online kommunikáció egy új formáját, az e-mailt forradalmasító Wave-et, amely mától vált mindenki számára elérhetővé.

2010. május 20. 13:52

Internetes táviratszolgáltatást indított az ukrán posta

A modern telekommunikációs technológiát és a hagyományos táviratozást ötvöző új szolgáltatással rukkolt elő az ukrán posta, amely az internetes honlapjára beírt üzenetet táviratként kézbesíti a címzettnek.

2010. január 29. 09:12

Számos újdonságot kínál a Trillian Astra 4 üzenetküldő alkalmazás

A Trillian Astra nevű multimessenger végre kilépett a béta stádiumból, és elérte a 4-es verziószámot. A szoftver számos újdonságot tartalmaz.

Kulcsszavak: üzenőszolgáltatás
2009. augusztus 19. 13:55

A Yahoo nem fejleszti tovább Vistára szabott IM-programját

A Yahoo bejelentette, hogy nem kísérletezik tovább a kifejezetten a Vista adottságaihoz kifejlesztett „Yahoo Messenger for Vista” azonnali üzenetküldő programjával, hanem ezentúl egységes élményt kínál az XP- és a Vista-felhasználóknak.

2008. október 24. 20:46

Hangvezérelt Avaya üzenetkezelés - veszélyek nélkül

Az Avaya legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól lehetővé válik, hogy akár vezetés közben telefonálhassunk és tarthassuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel, szerkesszük naptár bejegyzéseinket vagy ütemezzünk konferenciát, mindezt pedig tegyük nyugodtan, minden veszély nélkül.

2008. június 3. 11:18

Vista kompatibilis üzenőszolgáltatás az AOL-tól

A Vista két hét múlva érkezik a boltok polcaira, és az eseményre egyre több cég próbál időben felkészülni, most az AOL adta ki népszerű üzenőszolgáltatásának együttműködésre képes változatát.

2007. január 17. 09:39

A netező amerikai tizenévesek 3/4-e használja az azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat

Egy friss felmérés szerint az internetező amerikai tizenévesek háromnegyede használja az azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat, főként az egymás közötti kommunikációra, szemben a felnőttek 42%-ával.

Kulcsszavak: üzenőszolgáltatás
2005. július 29. 21:03

Átjárás a különböző üzenőszolgáltatások között: NGMS

NGMS néven Európában egyedülálló vállalkozás kezdte meg munkáját: olyan megoldást fejlesztenek ki, mely egymással kompatibilissá teszi a sokszor rivális üzenőszolgáltatásokat.

2004. május 1. 21:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás