üzlet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: üzlet

Készüljön fel a megosztás gazdaságára!

Bár már most is sok mindent felborított, valójában a megosztás alapú gazdaság – sharing economy – növekedése még csak most kezdődik igazán. Becslések szerint 2025-re számos területen megközelíti a hagyományos gazdaság részesedését. Az előrelátó cégvezetők jobban teszik, ha most kezdik a felkészülést! Ebben segít a Piac & Profit június 15-i konferenciája. 

2017. június 8. 13:51

IV. Kínai-Magyar Üzleti Fórum – lehetőségek a hazai vállalkozásoknak

Kína hatalmas lehetőségeket jelenthet a hazai vállalkozások számára, de a hatalmas és távoli piacon való sikeres megjelenéshez tudatos tervezésre és támogatásra is szükség van. A szükséges tudást – szabályokról, forrásokról, bevált praktikákról megszerezheti a IV. Kínai-Magyar Üzleti Fórumon!

2016. április 14. 16:38

Új Latitude 5000-es laptopok a Delltől

A Dell bemutatta a megújult üzleti Latitude 5000-es laptopokat, amelyeket a 6. generációs Intel négymagos processzoroknak köszönhetően kiemelkedő teljesítmény, biztonság és tartósság jellemez. 

2015. december 23. 11:23

Német–Magyar Üzleti Fórumot szervez a Piac és Profit

Ismét üzleti fórumot szervez a piac és Profit, ezúttal a német–magyar üzleti lehetőséegre fókuszálva. Az eseménynek november 5-én a BKIK Székház ad otthont.

2015. október 20. 14:24

Brit–Magyar Üzleti Fórum a Piac és Profit szervezésében

Október 8-án tartja a Piac és Profit soron következő üzleti fórumát. A Brit-Magyar Üzleti Fórumon az Egyesült Királyság országai piacának lehetőségeiről tájékozódhatnak a résztvevők.

2015. szeptember 17. 08:11

Üzleti Etikus Cégek Fóruma a Piac és Profit szervezésében

Ismét összeülnek a cégek vezetői, hogy az etikus üzleti magatartást megvitassák. A Piac és Profit soron következő rendezvénye június 4-én lesz.

2015. május 22. 08:25

Átkozmetikázott, felturbózott üzleti struktúrával újít az Invitel

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

2015. május 7. 16:21

Új üzleti nyomtatók az Epsontól

Az Epson bejelentette az új Workforce Pro RIPS (Cserélhető Tintacsomag Rendszerű) termékcsaládot, amellyel jelentősen növelhető a vállalatok IT hatékonysága. A minimális karbantartási igényű, új üzleti tintasugaras nyomtatók egy feltöltéssel, akár 75000 oldal kinyomtatására képesek. 

2015. április 16. 16:32

Debrecenben nyílt meg Magyarország első vidéki Samsung Experience Store-ja

A Samsung március elején Debrecenbenmegnyitotta első vidéki Experience Store üzletét. Az üzletben az értékesítés mellett teljes körű szerviz is várja a fogyasztókat. A Samsung mobil és képalkotási készülékeinek teljes termékportfóliója, valamint a készülékekhez tartozó kiegészítők széles választéka is elérhető. 

2015. március 7. 09:30

III. Kínai-Magyar Üzleti Fórum a Piac és Profit szervezésében

A Piac és Profit március 5-én Kínai-Magyar Üzleti Fórumot szervez, immáron harmadik alkalommal. A fórumon számos gyakorlati tanács mellett kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.

2015. február 24. 09:27

Üzleti titkok kiadása miatt vonul börtönbe egy Apple munkatárs

Egy volt Apple alkalmazottat letöltendő börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélt az amerikai szövetségi bíróság bíróság, amiért beszállítóknak adta el a vállalat üzleti titkait.

Kulcsszavak: Apple üzlet +céginfó
2014. december 9. 17:08

Okos üzlet okoseszközökkel

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA legutóbbi rendezvényén számos intelligens megoldás terítékre került, melyek főként az üzletvitel élénkítésére szolgálnak. A hétköznapokban sokak számára jól ismert eszközök, megoldások kicsit átalakított formában ugyanis egy vállalat életét is nagyban megkönnyíthetik. 

2014. november 13. 15:41

KKV-AKADÉMIA: okoseszközök, megoldások és alkalmazások az üzletvitelben

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának következő állomása november 11-én a hordozható kütyüket és a köréjük épülő alkalmazásokat és megoldásokat veszi górcső alá. Ezek nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is.

2014. október 30. 11:28

Onlinekassza: 100 milliós bírság, 10 üzletbezárás

Vágujhelyi Ferenc az onlinekassza.hu-nak adott interjújában elmondta, problémát találtak a vizsgált üzletek több mint tizedénél, amikor célzottan ellenőrizték az online pénztárgépek bekötését. Arról is beszélt, milyen módon próbálták eddig kijátszani a rendszert. A hatóság munkatársai 16 ezer célzott ellenőrzést végeztek, 100 milliós értékben szabtak ki bírságot, tíz üzletet zárattak be.

2014. május 29. 16:13

Egy új alkalmazásfejlesztési technológia: fele idő és pénz

Az Oriana alkalmazásfejlesztési megoldása egészen új dimenziókat nyithat meg az üzleti applikációk piacán. A teljesen magyar tulajdonban lévő vállalat gyártótól és platformtól független fejlesztési eszközt kínál, mellyel pénzt és időt spórolhat meg az ügyfél.

2014. május 21. 14:46

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapesten

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

2014. május 5. 09:18

Táblázatokból webes üzleti alkalmazások egy magyar szoftverrel

A legnagyobb cégek még ma is Excel táblázatokban tárolják üzleti adataik jelentős részét, mivel a vállalatirányítási rendszereknek a folyamatos üzleti igényekhez történő testreszabása túlságosan erőforrás-igényes feladat. Egy magyar fejlesztésű szoftver, a Karma Platform viszont képes arra, hogy ezekből kevesebb, mint egy perc alatt könnyen használható webes üzleti alkalmazásokat készítsen.

2014. április 9. 10:08

Vodafone üzlet nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Vodafone mobilkommunikációs szaküzlet nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér érkezési oldalán. Ezzel a magyarországi mobilszolgáltatók közül egyedüliként jelenik meg a repülőtéren.

 

2014. április 3. 13:14

Üzletelne Magyarországgal az Egyesült Királyság

A világ egyik legvonzóbb befektetői piacának számító Egyesült Királyság célja, hogy a közeljövőben szorosabbra fűzze kapcsolatait Magyarországgal. Március elején a kereskedelemfejlesztésért és befektetésösztönzésért felelős államtitkár és közel 40 vállalkozás képviselője látogatott hazánkba a szigetországból.

Kulcsszavak: üzlet trend
2014. március 19. 11:21

Toshiba Z-sorozat - tartós, könnyű notebookok üzletembereknek

A Toshiba bemutatta legújabb, Z-sorozatú laptopjait, melyeket kifejezetten üzleti felhasználók számára terveztek. A Portégé Z30, Tecra Z40 és Tecra Z50 modelleket a letisztult forma, az egy feltöltéssel akár egy teljes munkanap alatt is üzemképes, nagy kapacitású akkumulátor és az egységes dokkolócsatlakozó jellemzi, így az eltérő igényeknek megfelelő modellek azonos dokkolóval is használhatók. 

2013. október 16. 10:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

EasyBID néven új funkcióval gazdagodott Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer. A szolgáltatás révén mostantól Header Bidding technológiával is értékesíthetővé válnak a hirdetési felületek, ezáltal pedig növelhetők a tartalomszolgáltatói bevételek.

2020. október 8. 15:45
online sportfogadás