.Net kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: .Net

A Samsung összefog a Microsoft.NET közösséggel, hogy támogassa a Tizen alkalmazások fejlesztését

A Samsung nyílt forráskódú projektekben működik együtt a Microsofttal, hogy a jelenleg forgalomban lévő 50 millió Tizen alapú Samsung eszközön elérhetővé tegye a .NET támogatást.

2016. november 17. 12:44

Öt egyszerű lépésben .NET-ről Linuxra

A Mono projekt a Novell által támogatott nyílt forráskódú fejlesztési kezdeményezés, amely a .NET alkalmazások meglévő kódbázisát felhasználva lehetővé teszi annak futtatását Linux, UNIX és Mac OS X rendszereken is, miközben a fejlesztők továbbra is a megszokott Visual Studio fejlesztői környezetben dolgozhatnak tovább.

Kulcsszavak: Novell Linux .Net
2010. március 24. 14:20

Megjelent a PowerBuilder 12 bétája

A Sybase közzétette a népszerű vállalati fejlesztőeszköz, a PowerBuilder teljesen megújult, 12-es verziójának előzetesét. A PowerBuilder 12 lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy a létező leggyorsabb és leginkább költséghatékony módon tudjanak üzleti, adatbázis-intenzív alkalmazásokat fejleszteni .NET platformra.

2009. szeptember 1. 11:14

IT Factory: hálózatbiztonsági és .NET oktatás újszerűen

Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a magasan képzett informatikusok hiányából fakadó munkaerő-piaci probléma enyhítésére november elején ezer informatikai szakember képzésébe kezdenek.

Kulcsszavak: .Net NetAcademia oktatás
2008. szeptember 30. 17:01

A Novell bejelentette a MonoDevelop fejlesztőkörnyezetet

A Novell bejelentette a MonoDevelop 1.0 elérhetőségét. A Mono keretrendszerhez készült nyílt forráskódú fejlesztőeszköz támogatja a Microsoft Visual Studio projektformátumait, valamint a C és más programozási nyelveket. A MonoDevelop használatával a fejlesztők olyan asztali és ASP.NET webes alkalmazásokat írhatnak, amelyek Linux és Mac OS X rendszereken futnak. A MonoDevelop megkönnyíti a fejlesztők számára a Visual Studio használatával készült .NET alkalmazások portolását Linux és Mac OS X rendszerekre, és segítségével mind a három platformra készült alkalmazásokhoz csak egyetlen kódbázist kell fenntartani.

Kulcsszavak: Novell .Net
2008. március 21. 12:03

Befejeződött a Microsoft WTW ’07 .NET Fejlesztői Versenye

A verseny játékos problémamegoldás keretében főleg a hálózati kommunikációra és az algoritmusokra fókuszált.

2007. december 5. 15:34

Fish a PowerBuilder négylépcsős.NET integrációjáról

A múlt héten Bécsben rendezték meg a Sybase cég PowerBuilder .NET témájú nemzetközi konferenciáját, amelyre a térség PowerBuilder fejlesztőcégeinek képviselőit hívták meg. A szakmai eseményen David Fish, az amerikai cég technológiai evangelistája elemezte a PowerBuilder 11-es változatát és mutatta be a termék fejlesztésében fontos négy fő lépést.

2007. október 27. 13:42

A Microsoft megnyitja a .NET Frameworks forráskódjait

A Microsoft hamarosan megnyitja .NET könyvtárainak forráskódját, s ezentúl bárki betekintést nyerhet majd az ez idáig féltve őrzött titkokba.

Kulcsszavak: Microsoft .Net
2007. október 5. 18:36

Széles körű .NET támogatás a PowerBuilder 11-ben

A Sybase idén nyáron jelentette meg a PowerBuilder 11-es verzióját. A hatékony 4GL fejlesztőeszköz új verziója immár széles körű .NET támogatással rendelkezik, és számos olyan új funkcióval gyarapodott, amelyek nagyban megkönnyítik az adatközpontú üzleti alkalmazások fejlesztését.

Kulcsszavak: Sybase .Net
2007. szeptember 20. 13:01

Új minőség a számítógépes grafikában

Hazánkban először kerül bemutatásra a számítógépes grafikai megoldások terén új minőséget képviselő Windows Presentation Foundation. A Windows Vistához és a .NET 3.0-hoz kapcsolódó megoldást a Microsoft rendszermérnökei gyakorlati példákon keresztül ismertetik az április 24-ei NetAcademia MesterQrzuson.

Kulcsszavak: grafika .Net Windows Vista
2007. április 10. 13:31

A Novell Mono projektje kiterjeszti a Microsoft .NET keretrendszert Linuxra

A Novell bejelentette a Mono 1.2 béta változatát, amely támogatást biztosít a Microsoft Windows.Forms elemekhez, ezáltal megkönnyíti a kliensoldali .NET alkalmazások portolását Linux-ra.

Kulcsszavak: .Net Linux Novell
2006. május 17. 14:12

Microsoft: SQL Server 2005, Visual Studio 2005 és BizTalk Server 2006

A Microsoft SQL Server 2005, a Visual Studio 2005 és a BizTalk Server 2006 múlt heti bejelentésével a Microsoft alkalmazásplatformjának új generációját indította útjára. A Visual Studio 2005 első ízben megjelenő Express változatai a programozással most ismerkedő hobbifejlesztők, egyetemisták kezébe is nagy teljesítményű, ugyanakkor könnyen kezelhető és hozzáférhető eszközöket adnak.

Kulcsszavak: Microsoft .Net fejlesztés
2005. november 16. 19:05

Sun-MS: a Java EE és a .NET integrációjának döntő lépése

A Sun Microsystems bejelentette, hogy a Java szoftver technológia és a Microsoft .NET programozási platform jobb együttműködése érdekében a Santa Clara-i cég elősegíti a Windows Communication Foundation-nel (WCF) való együttműködést, a meghatározó webszolgáltatási (WS) specifikációk nyílt forráskódú megvalósításával.

2005. november 6. 17:26

A Borland új funkciókat biztosít a Microsoft Windows és a .NET alkalmazások leszállításának gyorsítására

A Borland Software Corporation bejelentette Borland Delphi és Borland C++ Builder gyors alkalmazásfejlesztési (rapid application development, RAD) környezeteinek új verzióját, amelynek régebbi kódneve “DeXter" volt. A hatékony új termelékenységi és teljesítménynövelő funkciókkal felruházott Borland Delphi 2006 és C++ Builder 2006 - valamint az új C# Builder 2006 - célja, hogy lehetővé tegye a szoftvercsapatok számára a monoton feladatok kiszűrését, és ily módon rövid idő alatt és költséghatékonyan szállíthassanak vállalati szintű Windows alkalmazásokat.

Kulcsszavak: .Net Borland
2005. október 16. 11:32

Új fejlesztői segédeszközök

S. Somasegar, a Microsoft Corporation fejlesztői üzletágának vezető alelnöke a "VSLive! San Francisco 2005" konferenciáján megtartott előadásában új vállalati fejlesztői eszközöket is bemutatott.

Kulcsszavak: Microsoft .Net fejlesztés
2005. február 19. 13:30

Az eBay passzolta a Microsoft Passportot

Az eBay közölte, hogy a továbbiakban nem lehet belépni az eBay-re az MS Passport .NET azonosítással. Helyette a regisztrációkor megadott azonosítót és jelszavat kell használni...

2005. január 24. 10:45

Kiadták a .Net keretrendszer első átfogó frissítését

A Microsoft elérhetővé tette a a.Net Framework 1.1-es változatának első átfogó frissítését, mely biztonsági javításokat és új funkciókat kínál.

Kulcsszavak: Microsoft .Net
2004. szeptember 3. 21:00

Új termékek és kezdeményezések a TechEd Europe konferencián

Az évente megrendezett TechEd Europe konferencia első napján Amszterdamban a Microsoft számos új terméket és kezdeményezést hozott nyilvánosságra a szoftverfejlesztők, ágazati partnerek és számítástechnikai szakemberek részére.

Kulcsszavak: Microsoft .Net konferencia
2004. július 1. 16:05

SAP NetWeaver-Microsoft .NET: szorosabb integráció

A Microsoft és az SAP részletes ütemtervet tettek közzé stratégiai platformjaik, a Microsoft .NET és a SAP NetWeaver szorosabb integrálására.

Kulcsszavak: Microsoft .Net SAP
2004. június 3. 13:30

Új SZAK könyv a .NET Framework programozásáról

Megjelent a SZAK standján a Microsoft szoftver architektúra közeli és távoli jövőjét alapjaiban meghatározó .NET keretrendszer programozását tárgyaló könyv, a Budapest Műszaki Egyetem szoftverfejlesztő kutatóiskolájában alkotó szerzők jóvoltából.

2004. május 25. 09:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás