=150 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =150

Kovács Kálmán miniszter reagálása a kritikákra

Ahogy arról beszámoltunk, a Netért szerint elfogadhatatlan a július 15-én aláírt, augusztus 1-től bevezetésre kerülő, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által támogatott 15 és 40 órás csomagok ötlete, a Netért szerint nem kedvez, hogy a 15 és 40 órásra tervezett csomagok nem jelentenek megoldást az intenzíven internetet használók számára. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium első embere, Kovács Kálmán miniszter erre a felvetésre reagált a minap a Népszabadságban.

2002. július 18. 17:41

A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága ismét tiltakozik

Az informatikai és hírközlési miniszter által a telefonszolgáltatók vezetőivel tegnapelőtt aláírt megállapodással kapcsolatban a Matáv júliusi kedvezménymegvonásai kapcsán megalakult és a cég Krisztina körúti székháza előtt megtartott egértemetéses demonstráción ismertté vált érdekvédelmi társaság nemtetszését fejezte ki közleményben, melyben többek között azt írták, az IHM-szerződések következtében nem várható az internetezők számának növekedése.

2002. július 18. 08:21

IHM és a szolgáltatók szerződése: kedvezőbb lakossági internet

Annak érdekében kötött július 15-én szerződést az IHM az internet szolgáltatást is nyújtó öt elsődleges hazai vezetékes szolgáltatóval, hogy az internet használata a lakosság körében széles körben elterjedt és olcsóbb legyen. Az erről szóló dokumentumot a tárca részéről Kovács Kálmán, a szolgáltatók részéről Straub Elek (Matáv), Polányi Sándor (Vivendi), William McGann (Hungarotel), Harel Yoel (Emitel) és Kollár Péter (Monortel) írta alá.

2002. július 15. 12:44

Olcsóbb internetezést tervez az IHM

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) támogatási csomagokat dolgoz ki az olcsóbb internethasználat érdekében, ezekről a jövő héten egyeztet a Matáv vezetőivel - mondta Kovács Kálmán miniszter szerdán. Az IHM vezetője azt követően nyilatkozott erről, hogy hivatalában fogadta Straub Eleket, a Matáv Rt. elnök-vezérigazgatóját.

2002. május 29. 17:16

Internetes bojkotthangulat-kutatás

Bojkottot hirdettek a hazai internethasználók a Matáv 150 Ft-os kedvezményének megszüntetése és a Mindenkinek csomag visszavonása miatt. Ennek keretében a résztvevők nem látogatnak a Matáv által működtetett (Matáv tulajdonában lévő Axelero Rt által) hírportálra, az Origo-ra, nem használják a Freemail-es postafiókjukat és nem telefonálnak Matáv-os vonalon a holnapi napon, 2002. augusztus 17-én. A Taylor Nelson Sofres Hungary és az NRC piackutató ügynökségek online megkérdezést végeztek a hazai internethasználók körében a meghirdetett bojkott témájában. Az adatfelvétel ideje a bojkottot megelőző nap (2002. május 16.)

2002. május 17. 07:01

SZDSZ: elkerülhetetlen a hírközlési törvény módosítása

Az SZDSZ elkerülhetetlennek tartja, hogy az új kormány áttekintse a hírközlési törvény bevezetésének tapasztalatait, s az új európai irányelveket is figyelembe véve, a hazai fogyasztók érdekében módosítsa azt - derül ki Kovács Kálmán szabad demokrata parlamenti képviselő keddi közleményéből. A képviselő szerint több tízezer hazai internetezőt lehetetlenít el a Matáv Rt-nek az a döntése, hogy a cég július 1-től megszünteti a "Mindenkinek" átalánydíjas csomagot, s azzal együtt a 150 forintos kedvezményt.

2002. május 7. 17:04

5100-an írták alá a petíciót

Eddig a pillanatig 5100-an írták alá a távközlési szolgáltóknak szóló elektronikus petíciót. További részletek korábbi cikkeinkben.

Kulcsszavak: =150 +céginfo Matáv ISP
2002. május 3. 18:47

A Munkáspárt a MATÁV lépése ellen

Lassan-lassan a pártok is reagálni kezdenek a MATÁV lépése miatt. Elsőként a Munkáspárt alelnöke emelte fel szavát a távközlési cég lépése ellen, de az MSZP is hasonló levelet fogalmazott meg.

Kulcsszavak: jog Matáv politika ISP =150
2002. május 3. 18:47

Axelero: Új, percdíjas internet-hozzáférési csomagok

Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új internet-hozzáférési csomagokat vezet be, amelyek percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosítanak hozzáférést a világhálóhoz, kihasználva a liberalizált távközlési piac új lehetőségeit.

2002. május 3. 18:46

Legális és békés, de nem csak a Matáv ellen lesz a demonstráció

Információink szerint elindult a "Net4free - A harcokon túl vannak kompromisszumok is" címet viselő honlap, ahol többek között szavazást tartanak a telefondemonstráció időpontjára vonatkozólag, illetve eszmecserét folytatnak ezzel kapcsolatosan. A lapon részletesen megindokolják, miért kívánnak "alkotmányos jogaikkal" élni. Különösen fontos hangsúlyozni, hogy a website-on dőlt betűkkel szerepel a kompromisszum szó, vagyis a hálószörfösök nem forradalmat akarnak, egyszerűen csak vissza akarják kapni, amit szerintük értelmetlenül el kívánnak venni tőlük.

2002. május 3. 18:45

Megerősítették a Matáv épületeinek és szervereinek őrzését?

Sajtóértesülések szerint megerősítették a Matáv épületét védő kapuszolgálatot. A kiszivárgott információk szerint a cég támadásokra számít az online elérhető szervereik esetében is, ezért a biztonsági szintet minden eddiginél jöobban megnövelték, a rendszergazdák a kiszolgálókat folyamatosan figyelik, és amennyiben bármi rendelleneset észlelnek, azonnal intézkednek.

Kulcsszavak: ISP Matáv =150 +céginfo
2002. május 3. 18:45

Az MSZP levele a Matávhoz

Az MSZP véleménye is nyilvánossá vált a távközlési cég azon döntéséről, hogy megszünteti a Mindenkinek csomagot és a 150 Ft-os kedvezményt, melyet többen burkolt áremelésnek tartanak. Az MSZP Információs Társadalom Kabinetjének vezetője arra kéri a céget, gondolja át, valóban a legkisebb jövedelmű családokból akar-e hasznot húzni.

2002. május 3. 18:44

Civil fogyasztóvédők a Matáv lépéséről

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) a jövő héten megbeszélést kezdeményez több érintett szervezettel is a Matáv tervezett lépései miatt.

2002. május 3. 18:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás