=150 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =150

Kovács Kálmán miniszter reagálása a kritikákra

Ahogy arról beszámoltunk, a Netért szerint elfogadhatatlan a július 15-én aláírt, augusztus 1-től bevezetésre kerülő, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által támogatott 15 és 40 órás csomagok ötlete, a Netért szerint nem kedvez, hogy a 15 és 40 órásra tervezett csomagok nem jelentenek megoldást az intenzíven internetet használók számára. Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium első embere, Kovács Kálmán miniszter erre a felvetésre reagált a minap a Népszabadságban.

2002. július 18. 17:41

A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága ismét tiltakozik

Az informatikai és hírközlési miniszter által a telefonszolgáltatók vezetőivel tegnapelőtt aláírt megállapodással kapcsolatban a Matáv júliusi kedvezménymegvonásai kapcsán megalakult és a cég Krisztina körúti székháza előtt megtartott egértemetéses demonstráción ismertté vált érdekvédelmi társaság nemtetszését fejezte ki közleményben, melyben többek között azt írták, az IHM-szerződések következtében nem várható az internetezők számának növekedése.

2002. július 18. 08:21

IHM és a szolgáltatók szerződése: kedvezőbb lakossági internet

Annak érdekében kötött július 15-én szerződést az IHM az internet szolgáltatást is nyújtó öt elsődleges hazai vezetékes szolgáltatóval, hogy az internet használata a lakosság körében széles körben elterjedt és olcsóbb legyen. Az erről szóló dokumentumot a tárca részéről Kovács Kálmán, a szolgáltatók részéről Straub Elek (Matáv), Polányi Sándor (Vivendi), William McGann (Hungarotel), Harel Yoel (Emitel) és Kollár Péter (Monortel) írta alá.

2002. július 15. 12:44

Olcsóbb internetezést tervez az IHM

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) támogatási csomagokat dolgoz ki az olcsóbb internethasználat érdekében, ezekről a jövő héten egyeztet a Matáv vezetőivel - mondta Kovács Kálmán miniszter szerdán. Az IHM vezetője azt követően nyilatkozott erről, hogy hivatalában fogadta Straub Eleket, a Matáv Rt. elnök-vezérigazgatóját.

2002. május 29. 17:16

Internetes bojkotthangulat-kutatás

Bojkottot hirdettek a hazai internethasználók a Matáv 150 Ft-os kedvezményének megszüntetése és a Mindenkinek csomag visszavonása miatt. Ennek keretében a résztvevők nem látogatnak a Matáv által működtetett (Matáv tulajdonában lévő Axelero Rt által) hírportálra, az Origo-ra, nem használják a Freemail-es postafiókjukat és nem telefonálnak Matáv-os vonalon a holnapi napon, 2002. augusztus 17-én. A Taylor Nelson Sofres Hungary és az NRC piackutató ügynökségek online megkérdezést végeztek a hazai internethasználók körében a meghirdetett bojkott témájában. Az adatfelvétel ideje a bojkottot megelőző nap (2002. május 16.)

2002. május 17. 07:01

SZDSZ: elkerülhetetlen a hírközlési törvény módosítása

Az SZDSZ elkerülhetetlennek tartja, hogy az új kormány áttekintse a hírközlési törvény bevezetésének tapasztalatait, s az új európai irányelveket is figyelembe véve, a hazai fogyasztók érdekében módosítsa azt - derül ki Kovács Kálmán szabad demokrata parlamenti képviselő keddi közleményéből. A képviselő szerint több tízezer hazai internetezőt lehetetlenít el a Matáv Rt-nek az a döntése, hogy a cég július 1-től megszünteti a "Mindenkinek" átalánydíjas csomagot, s azzal együtt a 150 forintos kedvezményt.

2002. május 7. 17:04

5100-an írták alá a petíciót

Eddig a pillanatig 5100-an írták alá a távközlési szolgáltóknak szóló elektronikus petíciót. További részletek korábbi cikkeinkben.

Kulcsszavak: =150 +céginfo Matáv ISP
2002. május 3. 18:47

A Munkáspárt a MATÁV lépése ellen

Lassan-lassan a pártok is reagálni kezdenek a MATÁV lépése miatt. Elsőként a Munkáspárt alelnöke emelte fel szavát a távközlési cég lépése ellen, de az MSZP is hasonló levelet fogalmazott meg.

Kulcsszavak: jog Matáv politika ISP =150
2002. május 3. 18:47

Axelero: Új, percdíjas internet-hozzáférési csomagok

Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új internet-hozzáférési csomagokat vezet be, amelyek percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosítanak hozzáférést a világhálóhoz, kihasználva a liberalizált távközlési piac új lehetőségeit.

2002. május 3. 18:46

Legális és békés, de nem csak a Matáv ellen lesz a demonstráció

Információink szerint elindult a "Net4free - A harcokon túl vannak kompromisszumok is" címet viselő honlap, ahol többek között szavazást tartanak a telefondemonstráció időpontjára vonatkozólag, illetve eszmecserét folytatnak ezzel kapcsolatosan. A lapon részletesen megindokolják, miért kívánnak "alkotmányos jogaikkal" élni. Különösen fontos hangsúlyozni, hogy a website-on dőlt betűkkel szerepel a kompromisszum szó, vagyis a hálószörfösök nem forradalmat akarnak, egyszerűen csak vissza akarják kapni, amit szerintük értelmetlenül el kívánnak venni tőlük.

2002. május 3. 18:45

Megerősítették a Matáv épületeinek és szervereinek őrzését?

Sajtóértesülések szerint megerősítették a Matáv épületét védő kapuszolgálatot. A kiszivárgott információk szerint a cég támadásokra számít az online elérhető szervereik esetében is, ezért a biztonsági szintet minden eddiginél jöobban megnövelték, a rendszergazdák a kiszolgálókat folyamatosan figyelik, és amennyiben bármi rendelleneset észlelnek, azonnal intézkednek.

Kulcsszavak: ISP Matáv =150 +céginfo
2002. május 3. 18:45

Az MSZP levele a Matávhoz

Az MSZP véleménye is nyilvánossá vált a távközlési cég azon döntéséről, hogy megszünteti a Mindenkinek csomagot és a 150 Ft-os kedvezményt, melyet többen burkolt áremelésnek tartanak. Az MSZP Információs Társadalom Kabinetjének vezetője arra kéri a céget, gondolja át, valóban a legkisebb jövedelmű családokból akar-e hasznot húzni.

2002. május 3. 18:44

Civil fogyasztóvédők a Matáv lépéséről

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) a jövő héten megbeszélést kezdeményez több érintett szervezettel is a Matáv tervezett lépései miatt.

2002. május 3. 18:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás