=kikelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =kikelet

Új Enterprise csomag a VirusBustertől

A budapesti Comdexen mutatja be új Enterprise megoldását a VirusBuster Kft. A vállalati védelmet kínáló csomag a napjainkban legnagyobb veszélyforrásként számon tartott elektronikus levelezést hat keresőmotorral - így valóban többszintű védelemmel - teszi biztonságossá.

2003. április 19. 10:53

Az IT 2003 győztesei

Nagyon sok értékes szoftvert mutattak be a fejlesztőcégek az április 9-10-én megrendezett IT 2003 konferencia mellett lebonyolított kamarakiállításon, ahol a szakmai zsűri végül - az előre kiadott értékelési szempontok közül a technológia kiforrottságának és a termék exportképességének kiemelésével - két, egymással is együttműködő megoldásnak, a VirusBusternek és a BalaBit IT Kft. Zorp tűzfalának ítélte oda "Az év innovatív szoftvere" címet, amely a konferencia szervezőinek egymillió forintos készpénzdíjával és a Prím Média ugyancsak egymillió forintos médiadíjával járt együtt.

2003. április 19. 10:48

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47
online sportfogadás