=kikelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =kikelet

Új Enterprise csomag a VirusBustertől

A budapesti Comdexen mutatja be új Enterprise megoldását a VirusBuster Kft. A vállalati védelmet kínáló csomag a napjainkban legnagyobb veszélyforrásként számon tartott elektronikus levelezést hat keresőmotorral - így valóban többszintű védelemmel - teszi biztonságossá.

2003. április 19. 10:53

Az IT 2003 győztesei

Nagyon sok értékes szoftvert mutattak be a fejlesztőcégek az április 9-10-én megrendezett IT 2003 konferencia mellett lebonyolított kamarakiállításon, ahol a szakmai zsűri végül - az előre kiadott értékelési szempontok közül a technológia kiforrottságának és a termék exportképességének kiemelésével - két, egymással is együttműködő megoldásnak, a VirusBusternek és a BalaBit IT Kft. Zorp tűzfalának ítélte oda "Az év innovatív szoftvere" címet, amely a konferencia szervezőinek egymillió forintos készpénzdíjával és a Prím Média ugyancsak egymillió forintos médiadíjával járt együtt.

2003. április 19. 10:48

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás