=kikelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =kikelet

Új Enterprise csomag a VirusBustertől

A budapesti Comdexen mutatja be új Enterprise megoldását a VirusBuster Kft. A vállalati védelmet kínáló csomag a napjainkban legnagyobb veszélyforrásként számon tartott elektronikus levelezést hat keresőmotorral - így valóban többszintű védelemmel - teszi biztonságossá.

2003. április 19. 10:53

Az IT 2003 győztesei

Nagyon sok értékes szoftvert mutattak be a fejlesztőcégek az április 9-10-én megrendezett IT 2003 konferencia mellett lebonyolított kamarakiállításon, ahol a szakmai zsűri végül - az előre kiadott értékelési szempontok közül a technológia kiforrottságának és a termék exportképességének kiemelésével - két, egymással is együttműködő megoldásnak, a VirusBusternek és a BalaBit IT Kft. Zorp tűzfalának ítélte oda "Az év innovatív szoftvere" címet, amely a konferencia szervezőinek egymillió forintos készpénzdíjával és a Prím Média ugyancsak egymillió forintos médiadíjával járt együtt.

2003. április 19. 10:48

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás