=kreativitás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =kreativitás

Két ingyenes alkalmazás a Nikontól

A kreativitás szolgálatábankét új szerkesztő szoftveralkalmazást mutatott be a Nikon: a ViewNX-i képtárolót és a ViewNX-Movie Editor szerkesztőt. Mindkét alkalmazás ingyenesen letölthető.

2015. március 9. 15:31

Nézz és alkoss a Szigeten!

Új helyszínen, kibővült programokkal készül a Sziget Fesztiválköztársaság művészeti központja, az ArtZone. Kreatív iskolák és a magyar design világ krémje csatlakozott a kezdeményezéshez, melynek köszönhetően változatos képzőművészeti, vizuális kommunikáció és design foglalkozásokon valamint szakmai beszélgetéseken vehetnek részt a látogatók. Emellett három, kiemelkedően friss kortársművészeti kiállítás lesz látogatható.

2014. augusztus 1. 17:15

Megvan a Lenovo Motivátor Nagydíjának legjobb ötlete

A Lenovo kihirdette Motivátor Nagydíjának győzteseit, amelyre összesen 60 pályázat érkezett. A nyertes csapat 1 millió forinttal és Lenovo gépekkel gazdagodott. A záróeseményen a vállalat kiemelt partnereit is díjazta.

2013. december 2. 14:33

Csinálod vagy nem?!

Még egy hétig, azaz október 30-ig lehet nevezni a Lenovo Motivátor Nagydíjra, ahol a legkreatívabb versenyző 1 millió forinttal gazdagodik. A kezdeményezés egyik legfőbb célja felhívni a figyelmet azokra a tehetséges magyar egyetemistákra, akik igazán tettrekészek, célokkal, valamint belső motivációval.

2013. október 24. 11:12

Rendhagyó tanórák a Lenovóval – 2. rész

A mai nem mindennapi Lenovo eseményen a táblagépek után a Motivátor Nagydíj elnevezésű projekttel ismerkedhettünk meg. Ez nem más, mint egy tehetségkutató pályázat, amely most szeptemberben indul.

2013. szeptember 3. 14:39

Alkotó szervezetek

Sorozatunk első részében a kreativitás alapjairól írtunk, és kifejtettük, hogy miért szükséges erről a fogalomról ennyit értekezni. Mostani cikkünkben bemutatjuk, hogy a kreatív szervezetek miben különböznek más szervezetekről. Kitérünk az alkalmazható szervezési és vezetési elvekre, a projektteamekre, és szót ejtünk arról, hogy a kreatív szervezetek működésében milyen új szerepekhez juthatnak az alkalmazottak és a vevők.

2002. szeptember 11. 11:17

Alkotó személyiségek

Míg sorozatunk korábbi részeiben a kreativitás fogalmával, a globalizálódó piaci versenyben betöltött szerepével, valamint az alkotó szervezetekkel foglalkoztunk, ezúttal technikákról és módszerekről szólunk. Mégpedig azokról, amelyek révén növelhető vagy éppen kibontakoztatható az egyénben rejtőző alkotóképesség, s tesszük mindezt úgy, mintha egy kreativitástréning tematikáján haladnánk végig, amelyet szerzőnk állított össze.

2002. szeptember 11. 11:14

Felfedezőúton

Nem tudjuk, hogy micsoda is pontosan, vagy hogy hogyan működik, de tudjuk, hogy manapság rettentő fontos, és ráadásul egyre fontosabb lesz. Ez a kreativitás, vagyis az alkotóképesség, aminek az üzleti életben betöltött szerepét nem győzik mostanában hangsúlyozni a vállalati vezetők. A Business Online magazin most induló háromrészes sorozatában megpróbáljuk tisztázni, hogy mi is az a kreativitás, hol a helye a szervezeten belül, és mit tehetünk azért, hogy cégünk alkotóképessége növekedésnek induljon.

2002. szeptember 11. 11:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás