=szoftbör kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =szoftbör

(T)rendszerek - avagy az ügyviteltől a vállalatirányításig

Talán még egy informatikával foglalkozó társaságban is érdemes megkérdezni a jelenlévőket, ki mit gondol, mit tud a vállalatirányítási rendszerekről és az ügyviteli szoftverekről. Pláne érdekes meghallgatni azokat a véleményeket, amelyek az ügyviteli programok és a vállalatirányítási szoftverek kapcsolatáról szólnak.

2002. február 5. 14:02

Kulcsr@kész SAP: a kicsiknek, hogy felnőjenek

Az SAP Hungary Kft. a kis- és középvállalatok számára fejlesztette ki új termékét, a Kulcsr@kész SAP rendszert. A termék megalkotásakor az SAP több mint 20 000 installációja szolgáltatott kellő tapasztalati hátteret.

2002. február 5. 12:42

Humánügyvitel - fókuszban az ember

Az integrált rendszerek korát éljük. Mégis létezik a vállalatirányítási alkalmazásokon belül egy önállóan fejlődő "sziget", nevezetesen a humánügyvitel. Ehhez a területhez tartozik a bérügyvitel, a munkaidő-nyilvántartás és a humánerőforrás-gazdálkodás. A különállás oka elsősorban a hazai előírások sajátosságában, illetve a gyakori jogszabályváltozásokban keresendő. Itt elengedhetetlen a hazai szakértők gyors és rugalmas támogatása, a folyamatos fejlesztés.

2002. február 5. 12:41

A minőségre mindig van vevő

"Sokan mondják, hogy telítődik az ügyviteli szoftverek felvevő piaca. Érdekes, nekünk már 1990-ben is ezt jósolták, amikor megalapítottuk az Optimum-Junior Kft.-t" - emlékszik vissza Kaiser Krisztina ügyvezető igazgató.

A lelkes, fiatal csapat a kis- és középvállalkozások számára kínált juniPROF integrált ügyviteli rendszerrel mutatkozott be. A közel 200 partnernél szerzett bevezetési és alkalmazási tapasztalattal, számos szakértő közreműködésével 1998-ra elkészült a ma is forgalmazott "nagy testvér", a flexPROF Vállalati Információs Rendszer.

2002. február 5. 12:39

Nagy tudású CRM kisvállalatoknak

Magyarországon a napokban mutatták be a WinPhone Mini Call Centert, amely a kis- és középméretű vállalkozások ideális eszköze. Európa-szerte mintegy két és fél millióan használják a megoldást, s elérhető ára, a nagy rendszereket megközelítő funkcionalitása, egyszerű használhatósága révén a hazai piaci sikerekre is bizton számíthat a forgalmazó Euronet Informatika Rt.

2002. február 5. 12:35

A személyre szabható ügyviteli rendszer

A dán Maconomy szoftverfejlesztő vállalat 2001-ben bemutatta a Maconomy integrált ügyviteli rendszerhez kapcsolható Maconomy Portált, amellyel új távlatokat nyitott a munkavégzés és munkaszervezés területén. Ez a tökéletesen testre szabható felhasználói felület a múlt év utolsó negyedévétől hazánkban is elérhető.

2002. február 5. 12:34

Pandával a vírusmentes PC-kért

A Panda Software Európa legnagyobb vírusirtószoftver-fejlesztője, világviszonylatban pedig az előkelő negyedik helyet foglalja el. A cég 1990-ben alakult azzal a céllal, hogy minden felhasználói réteg számára teljes körű vírusvédelmi megoldást kínáljon. Kezdettől fogva különlegesen nagy hangsúlyt fektet a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokra, magasan fejlett technológiával rendelkező szoftvereit a világszerte egyedülálló szupport segíti a vetélytársak elé.

2002. február 5. 12:32

A könyvelés művészete

A nemszeretem munkák közé tartozik a könyvelés, valamint minden, ami azzal kapcsolatos. Magyarországon nagyon fontos, hogy a papírmunkák rendben legyenek.

A tradicionális könyvelőcégek között szép karriert futott be a Számadó szoftvercsomagot elkészítő programozócsoport. A szoftvercég már korábban is híres volt felhasználóbarát ügyfélpolitikájáról - ez az egyetlen vállalat, amely díjmentesen használható változatot is készít.

2002. február 5. 12:31

Távkönyvelési rendszer: távol és mégis közel

Az Euroexpert Holding Rt. által kifejlesztett és ASP-ként üzemeltetett távkönyvelési rendszer a csúcstechnológia szintjére emeli az ügyviteli szolgáltatók és ügyfeleik mindennapi munkáját, illetve kommunikációját. Ezt a megoldást a gazdasági vállalkozások vezetőinek és tulajdonosainak fokozott pénzügyi, számviteli információs igénye váltotta ki. A távkönyvelési rendszer legfőbb ismérve, hogy a térben egymástól távol elhelyezkedő vállalatvezető, számviteli ügyintéző és ügyviteli szolgáltató közötti adatkommunikációt gyorsabbá, hatékonyabbá teszi, s segítségével lehetővé válik a naprakész adatrögzítés, a könyvelés és a pénzügyi, számviteli információszolgáltatás.

2002. február 5. 12:25

A név kötelez

A több évtizedes múltra visszatekintő Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Rt. komplex szolgáltatási tevékenységével méltán vívta ki több ezer ügyfél bizalmát. A széles palettával rendelkező cég szinte egyedülálló szolgáltatáscsomagot kínál, tevékenységi körébe sorolható a pénzügyi-számviteli tanácsadás, a szakkönyvkiadás, az oktatási tevékenység és a szoftverfejlesztés. A minőségi szolgáltatás garanciája, hogy 2001-ben a Saldo megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001-es minősítést.

2002. február 5. 12:23

Egy legújabb kori lelet: a Cégírnok

Érdekesség, hogy bár az írnoki tevékenység régebbi foglalkozás, mint mondjuk a bérszámfejtés (ki ne ismerné az írnok szobrát, az egyik legrégibb és legértékesebb ókori leletet), valamiért a szoftverfejlesztések szempontjából ez kevésbé telített terület, mint mondjuk a bérszámfejtésé... Az első - s ez akár minőségjelző is lehet egyben - ismert szoftverlelet e téren a Microsec Kft.-é, azé a csapaté, amely 1990-re fejlesztette ki az első DOS-os Cégírnok programot, amelyet azóta ügyvédek garmadája használ.

2002. február 5. 12:21

Négy modullal három verzióban

Az Eniac Computing Rendszertervező és Tanácsadó Kft. 1994-ben jelent meg a magyar szoftverpiacon. A vállalkozás kezdeti célkitűzése egy olyan átfogó, "nem tevékenységspecifikus" rendszer létrehozása és forgalmazása volt, amely a könyvelési tevékenységeken túl a vállalatok teljes gazdasági működését lefedi. A logikusan kialakított rendszerstruktúrának köszönhetően sikerült megvalósítani az elképzeléseket; az ügyfelek visszajelzései egyértelműen igazolják, hogy a csapat képes volt egy olyan, teljes mértékben magyar fejlesztésű terméket létrehozni, amely felveszi a versenyt az elismert nemzetközi szoftverekkel is.

2002. február 5. 12:19

Vállalatirányítás és ügyfélkapcsolat

Felismerve a piaci igényt, hogy a kisebb költségű projekteket elviselő hazai középvállalatok ma már átfogó integrált vállalatirányítási rendszert igényelnek, az Oracle Hungary hét partnercégének segítségével kidolgozta azt a módszertant, amellyel klasszikus nagyvállalati megoldásait úgynevezett "polcról levehető", testre szabott rendszer formájában hozza létre és kínálja a szervezetileg egyszerűbb vállalatoknak, költségvetési szervezeteknek.

2002. február 5. 12:18

Integrálható elektronikus beszerzési megoldások

Igazi sikertörténet a Wanari Kft. eddigi három és fél éve. Indulása után nem sokkal a vállalatok beszerzési folyamatait jelentősen leegyszerűsítő elektronikus kereskedelmi rendszerekkel jelent meg a hazai piacon, mégpedig olyanokkal, amelyek önállóan is használhatók, de igény esetén kapcsolódhatnak a már működő vállalatirányítási rendszerhez vagy ügyviteli szoftverekhez. Saját fejlesztésű programjaival az elektronikus kereskedelem egyik szűk szegmensét célozta meg, amelyben korábban csak a hazai nagyvállalatok számára is nehezen megfizethető e-commerce megoldásokat lehetett elérni.

2002. február 5. 12:16

A kézben tartott telefonköltség

A CompArgo Kft. 1993-ban azzal az elhatározással alakult, hogy csak távközlési szoftverek fejlesztésével fog foglalkozni. Az volt a fő célkitűzés, hogy a telefonalközpontokhoz, modemekhez stb. fejlesszenek rendszereket, ezek közül máig a legsikeresebb a CompArgo Telefondíjelszámoló Rendszer, amely a telefonalközpontok hívásait rögzíti és dolgozza fel.

2002. február 5. 12:09

A Nagy Machinátor internetes megközelítésben

Aki a ProgEn Kft. termékeit és szolgáltatásait ismertető oldalakat böngészi, kellemes meglepetésben részesülhet: kevés hasonlóan logikusan felépített, informatív és könnyen kezelhető hazai cégoldal található a neten. Céljuk, hogy az érdeklődő minél alaposabban megismerkedhessen cégükkel és fő termékükkel, a Nagy Machinátor Integrált Vállalatirányítási Rendszerrel, teljesülni látszik, mindenki addig a mélységig áshatja bele magát az információkba, amilyen mértékben igényli azt.

2002. február 5. 12:07

Több mint száz website az Adverticum-networkben

2002 januárjában megállapodást kötött az Index és az Adverticum Rt., mely szerint az IndexMail és a Tár.hu belép az Adverticum-adnetworkbe, majd ezt követően rövidesen csatlakozott a legnagyobb magyarországi online hirdetési hálózathoz az Index Fórum szolgáltatása is. Az Adverticum-network taglétszáma éppen ezekkel a neves site-okkal lépte át a százat, s azóta is egyenletesen nő tovább a hálózat.

2002. február 5. 12:06

Ability, a mindenre képes

A CD Multimédia Kft. kifejezetten azért hozta létre az Ability Office Kft.-t, hogy azok is hozzájuthassanak egy teljes körű funkcionalitással rendelkező irodai programcsomaghoz, akik nem tudják megfizetni a sokkal drágább Office-csomagot. Az "ability" magyar jelentése képesség, rálátás - ezt szimbolizálja a program dobozán látható szem.

2002. február 5. 11:03

Elkészült az Alap - készülnek az új verziók

Az irodai programcsomagok piacának egyik meglepetése a MagyarOffice, amelyet a MultiRáció Gazdaság- és Pénzügyinformatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. fejlesztett ki, és ők végzik a termék forgalmazását is.

2002. február 5. 10:51

Szóból ért a szoftver

"Mindent mutat", "rendben", "visszavonás" - szól egy női hang, ami önmagában még rendben lenne, ám kevésbé érthető, ha azt is tudjuk, hogy a hölgy nem röntgenaszszisztens, hanem titkárnő, aki egyedül ül a szobájában, előtte csak egy hagyományos számítógép billentyűzete hever.

Semmi meglepő nem lesz abban, ha a közeljövőben egy irodába lépve úgy tűnik, hogy a számítógép előtt ülő titkárnő magában beszél. Valójában a közelmúltban piacra került FülElek 1.0 elnevezésű hangfelismerő program egyik felhasználójával találkoztunk, aki a program által felismerhető akusztikus parancsok valamelyikét használja.

2002. február 5. 10:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás