=tőke kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =tőke

Csökkent a hazai startup befektetési piac

Az InsiderBlog  értesülése szerint 2013-ban csökkent a hazai startup-okba befektető, Jeremie tőkealapok piaci aktivitása. 

2013. szeptember 18. 09:19

Percenként 20 millió forint befektetés

Az idén másodszor rendezik meg az induló vállalkozások úgynevezett Elevator Pitch Competition (EPC) versenyét, ahol a tét a kockázati tőkebefektetők bizalmának megszerzése. A tavaly első ízben megrendezett EPC rendezvénysorozaton prezentált 25 korai fázisú (startup) vállalkozás közül 5 csapat 1 milliárd forintot meghaladó összegben vont be tőkét. A 2011 évi verseny elődöntőinek idén is a Budapesti Értéktőzsde ad otthont április 14. és május 5. között.

Kulcsszavak: kockázatkezelés =tőke
2011. március 22. 15:58

Kockázati tőkebefektetések Magyarországon

Magyarországon ugyan már röviddel a rendszerváltást követően megjelentek az első kockázati tőkealapok, ám az itt elköltött összeg - figyelembe véve a pénzhiánnyal küszködő több ezer kis- és középvállalatot - nem tekinthető jelentősnek. A gazdasági fellendülés, a stabilnak mondható környezet azonban, úgy tűnik, mégis meghozza a kedvet az alapoknak, amelyek már egyre több esetben az internethez, az információtechnológiához kötődő cégeket részesítik előnyben.

Kulcsszavak: +céginfo =tőke
2000. július 9. 17:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

Online, angol nyelvű képzésekkel folytatja nemzetközi terjeszkedését a Codecool programozóiskola. Legújabb, tisztán online mentorálással futó, junior front end fejlesztői kurzusuk és a hétvégi full stack tanfolyamuk már kizárólag angol nyelven is elérhető, így minden akadály elhárul az elől, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak hozzá diákok. A magyar állampolgárok számára ráadásul áfamentesen vehető igénybe az akkreditált nemzetközi front end kurzus.

2021. február 1. 14:47