=tőke kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: =tőke

Csökkent a hazai startup befektetési piac

Az InsiderBlog  értesülése szerint 2013-ban csökkent a hazai startup-okba befektető, Jeremie tőkealapok piaci aktivitása. 

2013. szeptember 18. 09:19

Percenként 20 millió forint befektetés

Az idén másodszor rendezik meg az induló vállalkozások úgynevezett Elevator Pitch Competition (EPC) versenyét, ahol a tét a kockázati tőkebefektetők bizalmának megszerzése. A tavaly első ízben megrendezett EPC rendezvénysorozaton prezentált 25 korai fázisú (startup) vállalkozás közül 5 csapat 1 milliárd forintot meghaladó összegben vont be tőkét. A 2011 évi verseny elődöntőinek idén is a Budapesti Értéktőzsde ad otthont április 14. és május 5. között.

Kulcsszavak: kockázatkezelés =tőke
2011. március 22. 15:58

Kockázati tőkebefektetések Magyarországon

Magyarországon ugyan már röviddel a rendszerváltást követően megjelentek az első kockázati tőkealapok, ám az itt elköltött összeg - figyelembe véve a pénzhiánnyal küszködő több ezer kis- és középvállalatot - nem tekinthető jelentősnek. A gazdasági fellendülés, a stabilnak mondható környezet azonban, úgy tűnik, mégis meghozza a kedvet az alapoknak, amelyek már egyre több esetben az internethez, az információtechnológiához kötődő cégeket részesítik előnyben.

Kulcsszavak: +céginfo =tőke
2000. július 9. 17:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

Negyedik alkalommal, de a pandémia miatt először kizárólag online rendezte meg a kelet-közép-európai régió legkiemelkedőbb startup networking eseményét, a neves előadókat felvonultató és rengeteg érdeklődőt vonzó Regional Startup and Innovation Day-t az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus. Az aktuális járványhelyzet ismert körülményeit tekintve kimondottan optimista hangvételű esemény egy időben több mint 500, összesen közel 2000 megtekintést generált. A hagyományos kategóriák mellett ezúttal a Covid krízisre legkiválóbban reagált startupot is díjazták, valamint megtartották a már megszokott boxringben szervezett Get In The Ring pitch párbajt is.

2020. november 21. 10:18
online sportfogadás