ABAS Software kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ABAS Software

Az abas Web Interface-t még a konkurencia is díjazta

A szervezők mellett Angela Merkel kancellár is a vállalatirányítási rendszerekre fókuszált a CeBIT-en. A német kancellár az elsők között látogatta meg a digitális világ Hannoverben megrendezett első számú show-ján az ERP Area-t, ahol az ABAS AG jelentős érdeklődést keltve mutatta be abas Web Interface technológiáját.

2013. március 19. 12:18

Dunaújvárosi Főiskola - abas Business Software: "A jövő integrálva"

Újabb, a nemzetközi vállalatirányítási rendszerek között is jól csengő nevű szoftver ismeretével lehetnek piacképesebbek a Dunaújvárosi Főiskola (DF) gazdálkodási szakos hallgatói.

2005. november 3. 14:04

ERP és e-business: egy erős csapat

"Zseniálisan egyszerű" - mondja az ABAS Software AG szlogenje, amikor a több mint 20 éve folyamatos fejlesztés alatt álló ERP-rendszeréről beszél. Valóban, a piaci visszajelzések igazolni látszanak a fenti állítást.

2002. december 7. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás