ABBYY kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ABBYY

Kiderült, hogy mi a digitalizációs kudarcok legfőbb oka

Az informatikai döntéshozók 98%-a vezetett be automatizálási technológiákat az elmúlt két évben a világjárvány hatására a Sapio Research által, az ABBYY megbízásából végzett globális felmérés szerint. Az is kiderült, hogy az informatikai döntéshozók automatizálási megoldásokkal kapcsolatos magatartása jelentősen megváltozott, hiszen egyre inkább az embereket előtérbe helyező technológiákat részesítik előnyben. 

2022. június 21. 11:18

A túl optimista felsővezetők veszélyeztethetik a digitális átalakulást

A cégek felsővezetőinek több, mint 80%-a gondolja azt, hogy vállalatuk digitálisan felkészültnek számít, viszont a menedzsereknek már csak 58%-a ért egyet ezzel az állítással az ABBYY, egy vállalati digitális intelligenciára szakosodott cég legújabb kutatása szerint. A kutatás során 1200 informatikai döntéshozót kérdeztek meg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban és Japánban olyan cégeknél, amelyek több mint 1000 alkalmazottal rendelkeznek. Az is kiderült, hogy a menedzserek viselik leginkább a digitális átalakulás (digitális transzformáció – DX) súlyát és kihívásait, elmondásuk szerint 2,5-szer több felelősség hárul rájuk, mint a C-szintű vezetőkre. Mindez a vállalkozásokon belüli aggasztó ellentétre mutat, ami a jövőben elpazarolt beruházások és elszalasztott lehetőségek sorát idézheti elő.

2021. június 13. 12:41

Új verzióban érhető el az ABBYY FineReader szövegfelismerő szoftvere

Az ABBYY bejelentette szövegfelismerő szoftverének legújabb verzióját. A program az optikai karakterfelismerési technológiát további PDF kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja.

2017. január 25. 11:31

ABBY 10.0 - az OCR szoftver teljes magyar kiadása

Az ABBYY hazai képviselete tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy megjelent a 186 felismerési nyelvet használni képes ABBYY FineReader 10.0 Professional Edition szövegfelismerő (OCR) és PDF fájlkezelő szoftver teljes magyar kiadása.

Kulcsszavak: ABBYY felhszoft
2009. december 19. 16:39

ABBYY: megjelent a FineReader 10 OCR szoftver - dokumentumdigitalizálás új alapokon

A szövegfelismerési, adatkinyerési és nyelvészeti technológiáiról ismert orosz ABBYY cég ma bejelentette a FineReader új 10.0-s verzióját, amely egy új szintet képvisel a professzionális szövegfelismerés (OCR) terén.

Kulcsszavak: ABBYY
2009. október 7. 12:33

Az ABBYY továbbfejlesztette FlexiCapture szoftverét

A szöveg-felismerési, adat-kinyerési és nyelvészeti technológiáiról világhírű orosz ABBYY cég megjelentette a FlexiCapture új, 9.0-s verzióját, amely mérföldkövet jelent a dinamikus dokumentum- és űrlapfeldolgozás terén.

2009. szeptember 16. 07:55

Új szövegfelismerő szoftver Macintosh-hoz

A szoftver papír-alapú dokumentumokból, PDF fájlokból, vagy digitális kamerával készült képekből kiindulva RTF, XLS, kereshető PDF és HTML fájlt tud készíteni. A kiváló felismerési pontosságot biztosító, 171 nyelvet ismerő és intelligens rendszerének köszönhetően, képes visszaadni a dokumentumok eredeti formátumát.

2009. július 13. 14:49

Már 184 nyelvet támogat a FineReader

A magyarországi képviseletet ellátó Licencia Ker. Kft. ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az ABBYY Software House, a világ vezető  OCR szoftvergyártója, a napokban jelentette be FineReader 9.0 szövegfelismerő  (OCR) programcsomag frissítését.

Kulcsszavak: OCR ABBYY
2008. július 7. 11:39

Megjelent az ABBYY Recognition Server 2.0

Az OCR szoftveréről is ismert orosz ABBY cég piacra dobta SOA-kompatibilis szerver megoldását, a Recognition Server 2.0 változatot.

Kulcsszavak: ABBYY szerverszoft SOA
2008. február 11. 13:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10