AOL Time Warner kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: AOL Time Warner

Elbúcsúzik a német piactól az amerikai AOL

Elbúcsúzik a német piactól és kivonul Németországból az amerikai AOL, elbocsátva 140 ottani dolgozóját. Az amerikai internetszolgáltató átszervezése keretében Franciaországi, svédországi, finnországi és spanyolországi kirendeltségeit is bezárja.

2010. január 13. 08:33

A Warner tényleg megszabadul az AOL-tól

Az eddigi híreket megerősítve a Time Warner bejelentette, hogy még az idén leválasztja magáról régóta gyengélkedő internetes részlegét, az America Online-t (AOL).

2009. május 29. 07:45

Eladni készül az AOL-t a Time Warner

A Time Warner feldarabolja és részletekben értékesíteni szeretné azt az AOL-t, amely az egyesüléskor még egy súlycsoportban volt a médiabirodalommal, mostanra azonban régi fénye erősen megkopott.

Kulcsszavak: AOL AOL Time Warner
2008. február 10. 19:10

A Napster az AOL exkluzív előfizetéses zenei szolgáltatása lesz

Az internetes zenei platform, az utóbbi években többször, különböző formákban újjáélesztett Napster az AOL exkluzív előfizetéses zenei szolgáltatása lesz a jövőben.

2007. január 15. 08:31

Házasságra készül a Time Warner és a Microsoft az internetes üzletágban

A világ legnagyobb médiavállalata, az amerikai Time Warner tárgyalásokat kezdett a Microsofttal arról, hogy eladna neki az America Online (AOL) internetes tartalomszolgáltatóban való részesedéséből - írta csütörtöki számában a New York Post.

Kulcsszavak: AOL Time Warner AOL MSN
2005. szeptember 16. 09:45

Négy részre bomlik az AOL

A világ legnagyobb internetszolgáltatója négy különálló részre bontja fel eddigi egysége vállalti struktúráját, hogy csökkentse a bürokráciát és növelje nyereségességét.

2004. november 10. 20:29

Az AOL kihátrál a Microsoft támogatását élvező spam-ellenes rendszerből

Az America Online bejelentette, hogy a jövőben nem támogatja a többek között a Microsoft erős hátterével rendelkező Sender ID nevű spam-szűrő rendszert.

2004. szeptember 18. 12:05

Az AOL célba vette a mozgóképes megjelenítést

Az America Online továbbfejlesztett Instant Messenger szolgáltatása video chat-et és online játszható játékokat is kínál a felhasználóknak.

2004. február 8. 10:07

Egy gigászi identitászavar végjátéka avagy Requiem az AOL hőskorszakáért

Annyi féligazságot és ostobaságot összeírtak erről, hogy igencsak ideje lassan a felszín mögé nézni és megvizsgálni, hogy mi és miért történt.

2004. január 15. 09:15

Az AOL szerint 100 ezer dollárt sikkasztott két vezető alkalmazottjuk

Az America Online két korábbi vezetőjét perelte be sikkasztás vádjával, szerintük a két férfi nem létező cégeknek utalt ki 100 ezer dollárt, a pénzt valójában saját maguk tették zsebre.

2003. november 25. 22:29

Online rádiót, zeneszolgáltatást indít az AOL Time Warner Európában

Az AOL Time Warner a jövő héten egy online rádióadót indít be az európai felhasználók számára, jövő tavasszal pedig egy saját európai zeneszolgáltatást indít.

2003. október 9. 08:49

Az AOL Time Warner eladja DVD üzletágát

[smallimage 1 left]A világ legnagyobb médiakonszernje, az AOL Time Warner 1,05 milliárd dollárért megválik a DVD és a CD- üzletágától, eladja azokat a kanadai Cinram International társaságnak.

2003. július 21. 09:33

Vége a böngészőháborúnak?

[fsimage 1 left]A Microsoft-AOL Time Warner megállapodás a nyíltforrású, alternatív böngészők végét jelenti? Veszélyt jelent az internet nyílt szabványaira nézve, illetve mi lesz vajon a Mozilla projekt sorsa?

2003. június 9. 10:33

Több mint egymillió előfizetőt veszített az AOL

[smallimage 1 left]A Washington Post jelentése szerint a legnagyobb amerikai internetszolgáltató, az America Online (AOL) az év eleje óta több mint egymillió előfizetőjét veszítette el.

Kulcsszavak: AOL Time Warner média ISP
2003. június 7. 21:51

Súlyos biztonsági rések az ICQ-ban

Egy számítógépes biztonsági cég két súlyos biztonsági hibára bukkant az America OnLine (AOL) népszerű ICQ chat programjában. A hibák akár a számítógép irányításának átvételét is lehetővé teszik a hackerek számára.

2003. május 6. 22:14

1 milliárd dollárra perelik az AOL-t bennfentes kereskedelem miatt

A kaliforniai egyetem és az Amalgamated Bank tulajdonában levő Longview Collective befektetési alap igen komoly váddal 1 milliárd dollárra pereli az AOL Time Warner-t a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon, a céget bennfentes kereskedelemmel, spekulációval, és fiktív üzletekkel vádolják.

2003. április 14. 21:06

Véget ért az eBay-AOL reklámszövetség

Az eBay és az AOL Time Warner csendben felszámolta a médiaóriás reklámfelületeinek értékesítésére létrehozott szövetséget. A megállapodás a hét elején járt le, és bár egyik vállalat sem adott ki közleményt, az eBay éves jelentésében szerepel a megállapodás, mely "nem került sem meghosszabbításra, sem megújításra".

2003. április 1. 20:50

Leépítik az AOL TV-t

Az America Online hivatalosan is megerősítette, hogy beszünteti az AOLTV értékesítését, érdeklődés hiányában a cég felhagy az interaktív tévézéssel való kísérletezéssel. A 2000 júniusában nagy reklámmal beindított szolgáltatás eredetileg az AOL helyzetét volt hivatott megerősíteni a PC és a TV ötvözésével.

2003. február 18. 20:07

Megállapodás a mobilzenékkel kapcsolatban

Az amerikai Sprint PCS mobilszolgáltató együttműködési megállapodást kötött az AOL Time Warner-rel, aminek az értelmében új, folyamatos zenei és csengőhang szolgáltatásokat kínál a 3G PCS Vision ügyfeleinek.

2003. január 11. 13:17

Amíg az új és a régi média egybeforr...

Horváth László Amerikában (azon belül is Észak-Virginiában, Washington DC) tevékenykedő hazánkfia belülről éli meg az AOL változásait, így az új média szakemberének tollából hiteles képet kapunk arról, hogy miért rengette meg a világ legnagyobb médiabirodalmát az AOL-Time Warner házasság, és mi várható a konszolidáció után. Az írás lekéste a Prím Kiadó év végi papírmagazinjainak nyomdai határnapjait, így az online olvasásra kissé terjedelmes esszét 2003 elején jelentetjük meg nyomtatásban.

2002. december 5. 11:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás