Adobe Reader kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Adobe Reader

Új Acrobat X megoldások az Adobe-tól

Bemutatkozott az Adobe Acrobat X termékcsalád, amelybe az Acrobat X, a Reader X és az Acrobat X Suite alkalmazások tartoznak, valamint az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentummegosztási szolgáltatások.

2010. október 18. 08:57

A Flash után a Reader-t és az Acrobat-et is befoltozta az Adobe

Az Adobe ígéretének megfelelően befoltozta azt a veszélyes biztonsági rést a Reader és az Acrobat szoftvereken, amelyet szeptember végén a Flash Player-en már kijavított.

Kulcsszavak: Adobe Reader security Adobe
2010. október 7. 09:20

Microsoft-eszköz a veszélyes Adobe-szoftverhiba kijavítására

A Microsoft bejelentette, hogy egy nemrég kiadott szoftvereszközével blokkolhatók azok a támadások,a melyeket az Adobe Acrobat és Reader szoftvereinek nemrég feltárt biztonsági résein keresztül kísérelhetnek meg hackerek.

2010. szeptember 12. 19:19

Nulladik napi Adobe-rések

Az Adobe kiadott egy biztonsági közleményt, melyben felhívják a felhasználók figyelmét szoftvereik egy veszélyes hibájára.

Kulcsszavak: security Adobe Reader Adobe
2010. szeptember 9. 18:04

17 kritikus rést foltoz az Adobe

Az Adobe 17 kritikus biztonsági rést foltoz be Acrobat és Reader szoftvereihez kiadott frissítőcsomagjában, egyebek mellett azt is, amelyet Flash megfelelőjével együtt már hackertámadásoknál is kihasználtak.

Kulcsszavak: Adobe security Adobe Reader
2010. június 30. 08:31

Máris kihasználják a PDF-rést

A biztonságspecialisták az év első napján figyeltek fel egy komoly, az Adobe Readert és az Acrobatot érintő támadáshullámra.

Kulcsszavak: pdf security Adobe Reader
2010. január 4. 16:11

Az Adobe Flash és Reader lehetnek a hackerek célkeresztjében 2010-ben

Elemzők szerint igen valószínű, hogy jövőre az Adobe két szoftvere, a Flash platform és a népszerű Reader lesznek a hackerek legnépszerűbb célpontjai, megelőzve például az Office rendszereket is.

2009. december 31. 09:33

Az Adobe szoftvereit éri a legtöbb támadás

A Forbes magazin felmérése szerint az internetes bűnözők legkedveltebb célpontjává az Adobe termékei váltak az utóbbi időben.

2009. december 11. 19:08

Sebezhető szoftvert kínál letöltésre az Adobe

Az egyik biztonságspecialista éles bírálattal illette az Adobét, mert az még mindig nem távolította el online letöltő részlegéből az egyik kritikus sebezhetőséggel rendelkező alkalmazást.

Kulcsszavak: Adobe security Adobe Reader
2009. július 22. 09:20

Minden operációs rendszert érintő kritikus Adobe rések

Több biztonságspecialista is jelezte, hogy veszélyes sebezhetőségekre bukkantak az Adobe Reader és Acrobat alkalmazásokban. Az Update már készül.

Kulcsszavak: Adobe security Adobe Reader
2009. április 29. 20:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10