All-in-One PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: All-in-One PC

HP – új All-in-One PC-k a legjobb érintési élménnyel

Új All-in-One PC szériát mutatott be a HP. Az eddigi legjobb érintési élményt kínálja az ENVY Recline PC sorozat az All-in-One PC piacon. A szabadalmaztatott formatervezésnek köszönhetően használói lejjebb hajthatják és közelebb húzhatják magukhoz az érintőképernyőt, így ergonomikusabban és könnyebben dolgozhatnak vele.

2013. szeptember 13. 10:05

A HP két új egybegépet mutatott be

A HP üzleti gépekkel bővíti all-in-one asztali PC-kínálatát: a kis helyigényű gépek megbízható működést és a továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a felhasználóknak.

2012. július 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

2023. január 26. 14:02