Allied Telesyn kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Allied Telesyn

Az Allied Telesis a Kasperskyt bízta meg, hogy védelmet biztosítson új tűzfalaihoz

Az Allied Telesisnek a Kaspersky Labre esett a választása, hogy malware- és vírusirtó technológiát szolgáltasson újgenerációs tűzfalaihoz. A legújabb nagyteljesítményű platformok, a rosszindulatú programok ellen átfogó védelmet biztosító Kaspersky Anti-Virus és Kaspersky SafeStream II révén az Allied Telesis tűzfalai erős, rugalmas és jól konfigurálható biztonsági megoldást kínálnak.

2015. május 4. 14:28

Új vezető az Allied Telesis-nél

Az Allied Telesis, mely a biztonságos Ethernet- és IP-alapú hálózati megoldások egyik legnagyobb szállítója a világon, bejelentette, hogy Michael Kotschanderle veszi át a vállalat magyar irodájának vezetését.

2007. november 14. 08:36

Telesyn helyett Telesis: Az anyavállalat nevén fut tovább az európai cég

Az Allied Telesyn, mely a biztonságos Ethernet- és IP-alapú hálózati megoldások egyik legnagyobb szállítója a világon, egyben a mind réz-, mind optikai kábelen működő IP Triple Play hálózatok piacvezető fejlesztője, bejelentette, hogy az EMEA térségben működő leányvállalatai a továbbiakban a japán anyavállalat, az Allied Telesis nevén folytatják működésüket.

2006. június 15. 09:09

ATI: robbanásszerűen nő a Triple Play piaca

Az iparági innováció élén járni mindig kifizetődő. Ez derül ki az Allied Telesyn első negyedévéről itthon és külföldön is. Az ATI változatlanul Magyarország egyik leggyorsabban növekvő hálózattechnológiai cége.

2006. május 24. 10:48

Hálózati fórumot hoz létre az Allied Telesyn

Véget ért az Allied Telesyn hazai képviseletének a magyar hálózati szakemberek számára kiírt versenye, a Hálóguruk Játéka. Ez azonban csak a nyitánya volt annak a hosszú távú képzési-támogatási munkának, melyet a japán cég a hálózati technológiával foglalkozó hazai informatikusok körében végezni kíván.

Kulcsszavak: Allied Telesyn
2006. február 28. 11:01

Bővült az Allied Telesyn hazai csapata

Kiss Zoltán tölti be 2006 februárjától a Chief Supporting Engineer (vezető támogató mérnök) tisztséget az Allied Telesyn magyarországi leányvállalatánál, ahol elsődleges feladata az értékesítéseket megelőző, illetve követő technológiai támogatás koordinálása lesz.

Kulcsszavak: Allied Telesyn
2006. február 17. 13:13

Magyar hálózati szakemberek versenye

Több héten át tartó, kifejezetten magyar hálózati szakembereknek szánt internetes játékot indít a japán hálózatieszköz-gyártó Allied Telesyn. A cég hazai képviselete többek között ezzel a lépéssel kívánja növelni a csúcstechnológiai ismeretek terjedését.

2006. január 13. 10:34

A netes tévé már nem a jövő zenéje

Megduplázta forgalmát az Allied Telesyn (AT) hazai leányvállalata. A bevétel jelentős emelkedése mind a vásárlói kör bővülésének, mind a termékek iránti kereslet változásának eredménye.

2005. december 21. 13:40

Már közbeszerzésben is hozzáférhetők az Allied Telesyn kapcsolói és útválasztói

Az Allied Telesyn alig két éve hozta létre önálló magyarországi képviseletét, de számos új projekt és nagy, hálózatintegrációval foglalkozó cég máris letette mellette voksát. Olyannyira, hogy több meghatározó rendszerintegrátor a közbeszerzési pályázaton is az AT termékeivel indult és nyert beszállítói jogot.

2005. november 25. 12:52

Az iMAP 9000 a legjobb IP DSLAM

A Heavy Reading, a világ egyik legnagyobb, független, telekommunikációval foglalkozó piackutató intézete összehasonlító tesztet végzett az IP-architektúrára épülő DSL koncentrátorok (IP DSLAM) között. Az összehasonlítást gyakorlatilag minden ismérv alapján az Allied Telesyn iMAP 9000-es termékcsaládja nyerte, messze a mezőny előtt végezve a teszten.

2005. október 26. 14:25

Kicsi, de nagy tudású Allied Telesyn kapcsoló

A végponttól végpontig terjedő Ethernet/IP alapú kapcsolómegoldások globális szállítója, az Allied Telesyn (AT) most a hálózati iparág legkisebb, nagy sávszélességű multiszolgáltatású kapcsoló családjával jelentkezett.

Kulcsszavak: Allied Telesyn
2005. október 9. 15:25

Allied Telesyn: Még gyorsabb az iMAP rendszer

Az Allied Telesyn, a végponttól végpontig terjedő Ethernet/IP alkalmazások szállítója bejelentette Multiservice Access Platform (iMAP) szoftverének új, 6.0-ás továbbfejlesztett verzióját.

2005. augusztus 23. 18:04

Allied Telesyn - Ventura Team együttműködés

Az európai szélessávú szolgáltatásokra specializálódott befektetőcsoport az Allied Telesyn-t választotta stratégiai partnerének.

2005. július 11. 15:26

Újabb Triple Play hálózati eszközök az Allied Telesyn kínálatában

Három új eszközzel bővítette hálózati kínálatát az Allied Telesyn. Mindhárom új eszköz az iMG 600-as internet szolgáltatói kapcsolócsalád tagja, közülük az egyik vezeték nélküli megoldást is nyújt. A kapcsolók talán legfőbb erénye, hogy úgynevezett multiservice eszközök, tehát integrált adat-, hang- és videó szolgáltatások támogatására alkalmasak.

2005. június 27. 14:12

Szolgáltatások terén erősítene az Allied Telesyn

Annak kapcsán tartott ma sajtótájékoztatót Budapesten az Allied Telesyn (AT) magyarországi képviselete, hogy az AT akkreditált hazai szervizpartnereként ismert Polygon Kft. partnerei számára az AT termékeit és szolgáltatásait ismertető szakmai napot tartott.

2005. június 14. 14:35

IDC: megduplázta termékeinek forgalmát az Allied Telesyn

Egy legutóbbi IDC jelentés szerint a végponttól végpontig terjedő Ethernet/IP hálózati eszközök piacán az Allied Telesyn 2004-ben jelentős, 113 százalékos növekedést produkált az előző évi eredményéhez képest. A 2003-as 1,28 millió hálózati port értékesítése után a cég 2004-ben már 2,73 millió portot értékesített.

2005. május 20. 08:40

Allied Telesyn - Polygon együttműködés szervizszolgáltatásra

Az informatikai hálózatieszköz gyártó japán Allied Telesyn magyarországi képviselete együttműködési szerződést kötött a Polygon Informatikai Kft.-vel a hazai szervizszolgáltatási feladatok ellátására. Ennek eredményeként a cég jelentős forgalomnövekedést vár, különösen a nagyvállalati szektorban.

2005. április 11. 17:12

Allied Telesyn: fókuszban a Triple Play platform és megoldások

Tizenhét ország közel száz újságírójának részvételével április 1-jén Bécsben került sorra az Allied Telesyn (AT) idei közép- és kelet-európai sajtókonferenciájára.

2005. április 3. 10:38

A hálózatok rugalmasságát javító új Allied Telesyn kapcsolók

A hálózati megoldásokat értékesítő társaság újabb Gigabit Ethernet 2. és 3. rétegű kapcsolók piaci bevezetését jelentette be.

2005. április 2. 10:23

Allied Telesyn: kapcsoló-akció partnercégek számára

Március 16. és 27. között akciót hirdet L2+ és Gigabit típusú hálózati kapcsoló berendezéseire az Allied Telesyn (AT).

2005. március 14. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás