Allround kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Allround

A "négyek" újra együtt a Mobil Világkongresszuson

A mobil-iparág legjelentősebb eseményén, a február 15-18 között Barcelonában megrendezendő Mobile World Congress-en közös standon állít ki ismét négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg a magyar standon. A „négyek” olyan informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozások, amelyek mobilszolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

2010. február 9. 20:15

Újra Barceonába készül az Allround

A budapesti illetőségű Allround Informatika Kft. idén ismét részt a Mobile World Congress-en, a mobil távközlés legnagyobb horderejű nemzetközi rendezvényén. Az eseménynek ismét Barcelona ad otthont, február 15 és 18 között, közel 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról.

Kulcsszavak: Allround +céginfo
2010. január 15. 17:34

Mobile World Congress - gyorsabb adatletöltés, közvetlen internet-elérés

Megkezdődött a mobil iparág legjelentősebb eseménye, a barcelonai Mobile World Congress: az eseményen minden jelentős mobilcég kiállít, a készülékgyártók többfunkciós, érintőképernyős okostelefonokat mutatnak be, míg a szolgáltatók továbbra is a széles sávú internet-szolgáltatásokra (on line) építenek.

2009. február 18. 09:29

Négy magyar kiállító Barcelonában

A mobiliparág legjelentősebb nemzetközi eseményén, a február 16. és 19. között Barcelonában megrendezendő Mobile World Congress-en, az ITD Hungary támogatásával ismét négy magyar cég állít ki. Az Allround (a cég részvételéről már korábban hírt adtunk), a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon.

2009. február 9. 16:13

GSMA MWC: az Allround ismét Barcelonába készül

Várhatóan minden korábbit felülmúló lesz az egy hónap múlva nyíló barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC) eseménysorozata.

Kulcsszavak: Allround konferencia
2009. január 13. 17:43

Személyi változás az Allround élén

Tóth Györgyöt nevezték ki az Allround Informatika Kft. ügyvezető igazgatójának. Kinevezése a cég stratégiájában megfogalmazott további globális terjeszkedést és gazdasági eredményeinek növekedését segíti elő.

Kulcsszavak: CIO Allround
2008. február 6. 17:36

Idén is: magyar cégek a mobilvilág barcelonai seregszemléjén

A mobil iparág legnagyobb horderejű globális eseményén, a februári barcelonai Mobile World Congressen (a 3GSM jogutód rendezvényén) ismét kiállít négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, ITware és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon (amelynek kialakítását idén az ITDH támogatja).

Kulcsszavak: ITware FlexiTon Allround 3GSM
2008. január 28. 11:29

Allround-szoftver grúz mobilszolgáltatónál

A mobiltelefónia terén tevékenykedő, a távközlési szolgáltatók részére üzleti folyamatokat támogató szoftvermegoldásokat fejlesztő budapesti Allround Kft. két újabb sikeréről tájékoztatott ma Csókási Lilla, a cég marketing és értékesítési szakértője.

2007. május 7. 17:03

Magyar Nemzeti Stand a barcelonai 3GSM Világkongresszuson

A világ legnagyobbjai mellett az Allround, az ITware, az E-Group és a FlexiTon is kiállított a mobiliparág legnagyobb eseményén, a február 5-12. között lezajlott 3GSM World Congress-en Barcelonában.

2007. február 26. 14:47

T-Com-Allround: számlázási világdíjat nyert a közös pályázat

A T-Com és az Allround Informatika Kft. közös pályázata nyert a számlázási technológiák versenyén (World Billing Awards), amit a Billing and Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán hirdettek meg.

2006. június 30. 09:30

Magyar siker Londonban!

Június 7-én adtunk hírt róla, hogy a Magyar Telekom Rt. - Allround Kft. páros bejutott számlázási technológiák Londonban rendezett világversenyének a döntőjébe. Híreink szerint megszületett a számlázási technológiák világbajnokságának első magyar győzelme.

2006. június 24. 14:45

Döntős magyar pályázat a World Billing Awardson

A 10. alkalommal meghirdetett World Billing Awardsért folyó versenyben a hatos döntőbe jutott a Magyar Telekom és az Allround Kft. közös pályázata. A számlázási technológiák területén a világ legrangosabb elismerését jelentő díj nyerteseit június 8-án hirdetik ki Londonban.

Kulcsszavak: Allround Magyar Telekom
2006. június 7. 12:42

Allround: világelső tanúsítvány, sikerév

A BABT (British Approvals Board for Telecommunications) a rádió és telekommunikációs szektorban nemzetközileg elismert tanúsító testület a világon elsőként az Allround Kft. terméke, a CeDaR számára adta ki a Certificate of Attestation tanúsítványát.

2006. február 8. 20:19

3GSM: magyar nemzeti stand Barcelonában

A február 13-16. között Barcelonában megrendezendő 3GSM World Congress "mobilcsúcs" kiállításán, a 2-es csarnokban (Hall 2, G64) lesz található a 36 négyzetméteres magyar nemzeti stand, ahol négy cég mutatja be termékeit, megoldásait, szolgáltatásait: az Allround Kft., az E-Group Magyarország Rt., a Flexiton Kft. és az ITware.

2006. január 27. 19:39

Magyar nemzeti stand Cannes-ban a 3GSM World kiállításon

A világ legfontosabb mobilkomunikációs kongresszusán 5 cég részvételével közös magyar standot látogathatnak az érdeklődők Cannes-ban, február 23. és 26-a között a 3GSM World Congress kiállításon.

2004. február 22. 10:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10